Я ознайомився з правилами поведінки на ігрових серверах та Правилами Республіки та Імперії і Конституцією Республіки.
Я народився на чарівній планеті Набу. У 10 років мати мені розповіла що у деяких людей є незвичайна сила і я один из цих людей. у 13 я дізнався що мій батько був Сит'ом, він навчив мене володіти сабером у 15 років але мати розповіла що е Імперія і Республіка мій батько у Імперії. у 16 мати мені розповіла що е Темна і Світла сторони сили. Одного разу коли я йшов додому один я побачив як якісь люди б'ють Республіканця я підійшов блище і побачив свого батька який розрубав Солдата навпіл. Я втік із дому після того випадку, перед цим я пообіцял своїй матері що я вступлю до Республіки, а не піду по стопам батька. Тому я прийшов до вас щоб ви навчили мене світлій стороні сили.
Чи грав ти раніше тут?
Якщо так то під яким ніком
Та що тебе привело сюди?
Так грав під ніком Dark Warior я створив нового персонажа тому. що слово зі словом Dark заборонено вступати у республіку. Мене привела сюди світла сторона сили бо я не дуже поважаю людей які б'ють мене або ще когось зі спини або на землі.
Ну вообще-то можно, но будет больше вопросов, возможно) © Nikooz
Тільки із-зі цього ти йдешь до Республіки?
Тому що тобі не подобається те що тебе бьют зі спини та на підлозі?
А ось мені здається що ти йдешь в РЕспубліку заради приписки...
Якщо ні докажи,а якщо не докажеш отримаешь негативний голос від мене..
ось тобі три завдання.Два на знання та одне на вміння володіти сайбером
1)Росскажи мені про Орден Джедаїв
2)Хто такі Гунгани
3)Напиши мені листа коли зможеш щоб я провів с тобою тренування в системі холі
Бонжур,кандидат.

Значит,у меня к тебе прозьба-исправь ошибки в истории,имхо немного не понял смысла некоторых фраз.
Так,а теперь о хорошем-ответь на 3 вопросика

:
1)Почему ты убежал с дома после того случая?
2)Расскажи мне про своего отца и про мать.Кто они,что столь хорошо знают силу.(в отдельности мать)
3)Как ты считаеш,что может переманить джедая на темную сторону-темная сторона силы или свободные эмоции?
А что тебя в Республике больше всего привлекает...?
В республике что ты делать будешь?
Путь какой выберешь?
Haydamaka
24.5.2009, 12:29
(Kenni @ 23.5.2009, 9:17)

зі словом Dark заборонено вступати у республіку.
Ти точно із правилами Республіки ознайомився?
Коли-небудь в офіційних кланах ти бував?
Mike Say
1.Орден джедаїв - це дуже древня духовно-лицарська організація, більша частина випробувань була зв'язана с Ситами носіями темної сторони сили, Джедаї використовують свою силу тільки для захисту, а не для нападу.
2.Гунгани - це земноводні гуманоїди с довгими вухами, живуть у підводних городах планети Набу. Технічно розвинена раса.
Alexis
1. Я втік бо знав що батько буде мене переманювати на темну сторону тому я втік щоб цього не сталося.
2. Батько добре знав силу бо він був ситом, а коли мої батьки одружувались то мати знала що батько сит ось чому вона так добре знала про силу.
3. Думаю що сила бо як показуе фільм то Анакін(Дарт Вейдер) перейшов на темну сторону сили бо жадав сили щоб врятувати свого сина, та мати сина. Але його змусили перейти на сторону Ситів тому я вважаю не кожен Джедай перейде на Сторону ситів.
ARSQ
1.В республіці більше всього мене приваблюе це бородьба за добро та люди якы борются за це добро.
2. У республіці буду робити усе щоб зробити галактику краще.
3.Піду у Орден джедаїв.
Gaydamaka
1.Так я дуже уважно читав правила Республіки та Імперії бо це найперше що я був повинен зробити щоб подати заявку на вступ до Республіки.
2.Ні я ніколи не був у Офіційних кланах нашої Галактики.
Kenni
Вот скажи:почему многие в заявках пишут что они собрали лазерный меч? Ведь чтобы собрать нужен кристал?Где они берут его?И откуда берется сила
Nord
Так пишуть бо частіше за все меч був созданий власником оружия ісходячі із власних потреб та стилю.
Щоб створити меч потрібен кристал, у дні старої республіки у льодових пещерах Илума використовувалось як місце проведення церемоній. Туди приходили падавани щоб створити свій перший меч. За допомогою сили та медітації вони знаходили свій кристал. Згідно із фільмом сила існуе тому, що усе в галактиці знаходится в симбіозі з мікроскопічними своріннями медіхлоріаноми , у деяких людей медіхлоріан більше ні у інших, дякуючи цьому зв'язку люди у яких більше медіхлоріан можуть робити вплив на живу і нежівую природу.
Хорошо.Расскажи тогда мне почему свет не может существовать без тьмы и тьма без света?
-Sony-made
24.5.2009, 14:15
Що ти відчуваєш по відношенню до імперії ?(судячи зтвого ставлення до батька )
Розкажи мені про шлях джедая ))
Mike Say
24.5.2009, 14:20
Ложь,ложь,ложь...Врут все...
Как сказал когда то давно мне один мудрый джедай
Сказал Майк
Мой голос ПРОТИВ имхо в игре несешь негатив...пример тому сегодняшняя игра на кс ты вмешался в бой и почти убил меня со спины с арбалета..я не вижу смысла твоего вступления сюда..Ты будеш нести только дисгармонию в Республике
Договорил Майк и вышел
Nord
Тому, потрібно щоб у галактиці був баланц, якщо його не буде то буде хаос.
Sony-made
Я не можу судити імперію за те що вона така є, до відношення до батька я ні за кого мстити не буду тому що джедай повинен використовувати свою силу тільки для захисту, а не для нападу.
Mike Say
Моя гра на КС це захист ситів від нападу на республіку, втрутився в бій це мое право тому, що у кодексі не написано що утручатися в бій не можна. Із приводу дисгармонії як я вже казав я зроблю усе щоб республіка процвітала.
В Орден ты собрался говоришь?
Но что о Ордене знаешь ты?
И почему он именно?
ARSQ
Так в Орден джедаев.
Спочатку і, мабуть, ще до виникнення Галактичної Республіки, учені вивчали Силу і її зв'язок з мідіхлоріанами. Найбільш відомими організаціями, що проводили ці дослідження, були Паладіни академії Чатос, Послідовники Палави і Орден Дай Бенду, що працювали на планетах начеб Ондоса і Хад Аббадона. Але сам Орден джедаєв зародився на планеті Тітон, де яскраві філософи, священики і воїни зібралися у вікопомні часи, аби обговорювати свої
відкриття, пов'язані з містичною позитивною енергією, званою "Ашла". Ті, хто бажав використовувати для власних потреб "Боган", негативну енергію Сили, спровокували столітній конфлікт, що отримав назву "Війни Сили", з попелу оторого з'явився Орден джедаєв. Деякі з цих джедаєв покинули Тітон, аби захищати Галактику, і сталі відомі як рицарі-джедаї.
Джедаї сформували "Совет джедаев".Вища рада була зборами великих умов, що діяли як орган ордена, що управляє, а також як консультативний орган Сенату Старої Республіки. У Пораді одночасно могло полягати лише 12 членів.Серед інших завдань, джедаї займалися підтримкою закону і миру в Галактичній РеспубліціПогляди джедаєв на миротворство розрізнялися: одні віддавали перевагу дипломатичному шляху в будь-яких ситуаціях, інші дотримувалися заходів безпосередньої дії, наприклад "агресивних переговорів". Але більшість зберігала баланс між двома крайнощами.
В комнату зашел норд и взял со стола заявку Kenni
Что ты можешь для клана,и не спрашивай что он может сделать для тебя.
Mike Say thinks that you're not good enough to be a member of Republic. Teach him some respect.
Я вважаю що потрібно закрити заявку. Модератори закрийте заявку.
Mike Say
25.5.2009, 14:13
І так буде з кожним хто буде подавати заявку с ціллю приписки під ніком...
Вибачте за офф топ
Haydamaka
25.5.2009, 15:12
як хочеш
відмовлено