Я ознайомився з правилами поведінки на ігрових серверах та Правилами Республіки та Імперії і Конституцією Республіки.
Моє життя розпочалось на планеті Набу недалеко від гірського Тиду,проживав я у достатку,батько й матір завжди любили мене .Тато розповідав неймовірні історії про далекі місця і несправедливий світ навколо них.Мій батько приділяв мені багато уваги оскільки я був єдиним його сином,а інші три його дочки ще декілька років до мого народження покинули рідний дім,смерть не забарилась,нажаль коли мені виповнилось 21 мій батько покинув нас назавжди,я ще довгий час допомагав матері по домогосподарству ,я працював в невеликому риболовному містечку Тойдарії приблизно вісім років.Згодом моя мати відправилась також на роботу служницею.Оскільки життя в неї почалось налагоджуватись я вирішив відправитись у подорож яка тривала понад два роки за цей час подорожі я встиг побачити майже все .Деякий час я прослужив у рядах мандалоріанців ,але потяг до великих справ ніколи мене не покидав ,і я завжди хотів потрапити до великодушних воїнів захисників які завжди вершили правосуддя в галактиці.Досягнувши великих успіхів в рядах мандалоріанців зі мною трапилась невелика проблема через яку я був змушений покинути клан,далі через декілька місяців блукання я зрозумів що моє покликання служити у великії армії захисників галактики, допомагати всім ,нищити зло і вершити правосуддя,тому тепер я тут стою перед вами великі республіканці щоб виконувати свою долю задля честі і справедливості.
В мене зараз проблема але я обіцяю що я наберу активність,і напротязі півтора тижня відкуплюсь від бану,і присягаюсь виконати свої обіцянки,і довго і завзято служити великому клану республіки.