Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Casus Fett
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > > Republic - 04.2017 > Получение гражданства Республики
-Casus Fett
Я ознайомився з правилами поведінки на ігрових серверах та Правилами Республіки та Імперії і Конституцією Республіки.
Моя історія дуже довга довше чем люба інша але я розкажу вам маленькій уривок.
(Ось невеликий уривок https://xjedi.com/forum/index.php?showtopic=32466 .)
Народився я Дантуїні калійцьом (про що говорять мої датапні данні ) батьків не маю підібрали мене коли я втратив батьків Манадалоріанці. Імені вони мені не дали сказали сам маю вибрати ,якщо мені не дали при народжені... ось довго читав історію і вибрав Casus Fett вибрав після битви в космосі де на мене взложили тактични і стратегічні обов'язки я виграв битву і окрестив себе іменем генерала і фельдмаршала ман мої брати підтримали . Так ось пришлося важко покинути свою Дантуїнську родину ,але покинув оскількі знав що потрібно діяти жив на крейсері контрабандистів хатів докі не визвали на фронти , чому на фронти? томущо сторону конфлікту вибирати мав я але чому я погодився ? це діло честі і самоповагі. Ну я вирішив що краще до сородичив Мандалорианців оскількі мав багато друзів в кланах реп і ман вирішив до родичів.
Але і 3 років служби не прошло, як клан прогнив і розвалився оскількі мав (свою роль виріжу це особисте)непрацездатну владу і його подальша стабільність була сумнівна для мене тому і пішов шукаючи новий дім.
Я дуже сподіваюсь що Республіка буде для мене хочаб тимчасовим домом в галактиці оскількі маю достатньо друзів тут .
Yanek
Каковы причины твоего ухода из Ман? Тем более "непрацездатну владу" можно было сделать працездатною. Так резко не уходят.
Extreme
Хочаб тимчасовим...тобто ти не сподіваєшся пробути в Республіці довго,так відсидіти і піти далі?
-Casus Fett
Влада сама мене за любі дії придавлювала, такій орган, як овб просто зупиняв любу дію яка могла змінити щось у політичному становищі і вирішив працювати сам. Я пішов бо в мені не було сенцу в клані я сидів не краще бота і клан кращим не робився хоча я ,як міг був активний.
Dead Walker
Хочаб тимчасово це якщо я найду щось краще або будуть причини повернутися але якщо я вирішив то це прямо і я зараз впевнений в Республіці ,як у найкращих друзях і найкращому клані.
Extreme
(Casus Fett @ 21.5.2009, 22:58) *

Я дуже сподіваюсь що Республіка буде для мене хочаб тимчасовим домом в галактиці оскількі маю достатньо друзів тут .

Я про це.
-Casus Fett
Кажуж бо вирішив що клан Республікі зараз самий вигідний в всіх випадках і шляхах ,як друзі і як союзникі.
Extreme
Ти просто відрегував свій минулий пост.Не роби так,це неповага особисто до мене.
Вигідний і все,тільки це тебе хвилює?
Yanek
Насколько мне известно, то ваше ОВБ особо не сковывало действий внутри клана. Вы так же выбирали себе нового Мандалора. Поэтому вывод: или плохо старался, или просто было безразлично. (это не в обиду, просто если подойти с той стороны, что ты мог написать так, чтобы нас склонить на свою сторону)
Что ты можешь мне рассказать о Хане Соло и Леи Органо?
-Casus Fett
Я уважаю тебя Dead Walker просто я побачив що ти бистріше мене написав новий пост і я думав відповісти і ще раз але я уже відповів якби я відповів тодіби це було 2 пости підряд що негарно. Клан я вибрав томущо не хочу бути один ,а інші клани просто нейтральні до мене і я до них Республіка друга для мене після ман і тут всі мої друзі які не стосуються ман і РЕспубліка для мене майже єдині друзі між кланів .
ОВБ-це орган який регулює справи клану він робить так щоб не було перегород для клану і може приймати і виганяти нових гравців також може піднімати і опускати в звані чим і користувалися для себе я не хочу портити свій старий клан у ваших очах тому прошу не зачипати цю тему я старався але якщо незнаєте була справа де на мене були взвішані неправдиві звинувачення тим овб при якому мене понижили до адікі.
Хан Соло один з тих хто дійсно був рівньою Боба Фету контрабандист і бізнесмен(як було видно в 4 частині з торгами між обіваном і Ханом) один з найкращих пілотів галактики який мав під крилом 1000сокол чи Єбон Хок уже плутаю з КОТОР герой який знищив Зірку Смерті і був заморожений бобою але це уже таке подробиці...у подробиці біографії вливатися не буду.
Єслі ти маєш на увазі Лею сестру Люка то вона була посланцем(но також працювала на повстанців) якого зловив Вейдер і після чого була звільнена Люком також відіграла роль коли звільняла Хана Соло від Джаби ,а в основі вона відіграла доволі другорядну роль (можу з копі і пастом але впевнений вам не сподобається)
Daiver
(Casus Fett @ 21.5.2009, 23:49) *

Хан Соло один з тих хто дійсно був рівньою Боба Фету контрабандист і бізнесмен(як було видно в 4 частині з торгами між обіваном і Ханом) один з найкращих пілотів галактики який мав під крилом 1000сокол чи Єбон Хок уже плутаю з КОТОР герой який знищив Зірку Смерті і був заморожений бобою але це уже таке подробиці...у подробиці біографії вливатися не буду.

С этого места поподробнее. Когда это Хан Соло уничтожил Звезду Смерти? huh.gif
Что ты можешь рассказать мне о Джексере? Как ты к нему относишься?
Почему, как ты считаешь, тебя не уважают в клане МАН?
Обьясни пожалуйста свое правописание (4 пост на странице) (тиц)
хотя не знаю чем возможно переубедить, чтобы я не голосовал против...
Yanek
Первый раз вижу, чтобы сравнивали наемного убийцу и контрабандиста. Я знаю что такое ОВБ и знаю многое что происходит в Ман, не зря я там посол. А что связывает Хана Соло и Лею Органо?
-Casus Fett
Daiver
Він відключив поле і тим самим дав Лендо Кандрісімо на Ебон Хоку знищити Зірку Смерті думаю так було.
Джексер добра людина але не постійна дуже не передбачувана...я йому довіряю.
В ман у мене дружні стосункі майже з усіма не знаю людей які би мене не поважали там можливо половина членів овб 2 людини небільше ,а так я не повагі не помічав... за спиною може хтось говорить тобі видніше людині образи в леце не кажуть більшість...
4пост був накопиченою злістю я тоді весь клан перепросив на захист татуїну ,а пришло 3 людей у всіх інших були ро або вони не могли, а мандалор мовчав як риба і всі також тому тоді я був майже єдиний хто якось діяв і збирав воїнів ну я тоді розізлився і так просто вирішив написати що манам наплювати неадекватно якось але цього більше не повториться і це один з перших доказів не працездатності влади ман.
Yanek Kos
Боба Фета і Хана Соло доволі часто повязували як злісних ворогів і ніхо не міг точно сказати хто з них кращий так і винекла рівність між ними

Хана Соло и Лею Органо?
Помоєму в фільмі ціль знищити імперію потім шлюб потім вирощуваня троих відчувающих Силу дітей ,а потім їх роль в політиці нової республікі яка відігравала важливу роль в її подальшому існувані.
ARSQ
Я что то не пойму. Ты вступаешь просто так на время?
Разве ты не разделяешь идеологию Республики?
Расскажи что ты знаешь в общем о Республике и ее идеологии.
-Casus Fett
Хто знає на скількі я тут багато гравців покидають республіку але зараз я впевнений в вас як в найркращому клані.
Ідеологія республікі базується на збережнні миру в галактиці вона демократична держава. Громадяни Республіки - представники Світлої сторони Сили. Я не зовсім точно знаю її ідеологію але буду вивчати її з часом.
Розділяю якщоб я розділяв ідеологію откеста пішовби туди, а я розділяю вашу тому йду сюди.
Haydamaka
Завжди хотів в Республіці бачити серйозних людей із серйозними намірами (не кажу про лоликів, вони потрібні усюди _a1.gif . якщо тільки адекватні _a1.gif ). Тому зараз я проти. Не подобаються відповіді (в яких кожне третє слово я розумію із трудом), не подобається позиція "поки що побуду у вас", не подобаються відгуки деяких людей в репутації. Голос закономірний.
Yanek
Ну я же не про фильм спрашивал...
Хоть я и отношусь ко всем мандалорианцам с добротой, да и к тебе тоже, но я голосую Против. Ты идешь сюда только на время - это 100%, или пока не уладится все в ман или просто в поисках чего то нового. А толку Республике от людей, которые просто так, на время в нее вступают? Никакого.
ARSQ
ты пишешь что не очень знаешь идеологию Республики, но разделяешь...
Странно. _a1.gif

Хм...знаешь пока будет кризис в твоем клане ты можешь спокойно переждать в нейтралах или в другом любом месте. А вступать в Республику просто так я не вижу смыла.
Если ты вступаешь в Республику ты должен хотя бы знать зачем ты сюда идешь...а ты и этого не знаешь.
Республика должна быть не только в голове но и в сердце...
Я этого не заметил.
Извини. Против.
Nikooz
Отказано.
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.