Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Marki
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > > Republic - 04.2017 > Получение гражданства Республики
-Marki
Я ознайомився з правилами поведінки на ігрових серверах та Правилами Республіки та Імперії і Конституцією Республіки.
Народився я на планеті Трипексілон,мій Батько був пілотом а Мати другим пілотом,з дитинства я літав з ними по різним галактикам,потім коли ми були на планеті Марвела,наш корабель підірвали разом з моїми батьками,а я в той час був в отелі,після цього мене підібрав друг батька і,почав мене вчити майстерству джедая,оскільки це було мріею мого Батька.Він розповів що Батько хотів щоб я став найкращим джедаем усіх світів.
Пішов в ваш клан щоб знайти багато друзів, битися з вами спина в спину буде для мене честю.
Після першої заяви пройшов тиждень і тому я знову пишу,я врахував усі негативи які мені писали и цей тиждень грав з честю.
Чекаю завдань.
Khan Jsi
Простое задание: Приведи 5 доводов почему ты выбрал республику. А потом приведи 5 доводов почему ты не смог поступить в анфор. Выполняй я не спешу ad.gif
Extreme
Вбий Дан Мора піцот разів.
Сьогодні помічав в тебе агресивну поведінку на Татуїні.
Нехай тобі там покланяються 5 особин,кожний з офффффіціального клану.
-Electro Dance
Поясни мне твоих 2 минуса...
Haydamaka
Біганина кланами, негатив на серврах - Проти

(Marki @ 21.5.2009, 20:26) *
битися з вами спина в спину буде для мене честю.

Ти вибач, ми якось більше звикли битися потилицями в потилиці...
-Marki
Звичайно перший мінус мені хтось поставив просто так,а другий через те що я зробив 2 заяви до клану одночасно(просто я гадав що 1 вже була закрита)

Dead Walker поклон с Республики считается?
Mike Say
Отримуєшь моє ПРОТИ імхо "бігунець" ти
-Jet
(Marki @ 21.5.2009, 20:26) *

битися з вами спина в спину буде для мене честю.

Чому?

грав з честю.

А що це?
Chensky
ПРОТИ

Живемо ми нейтральним життям.. вчимося... а ти ще не пожив, а вже розумником хочеш бути laugh.gif От уже ці "бігунці"
Mike Say
Баян Ченя)
Сорі офф топ

І ще якщо хочеш змінити мою думку принеси мені доказ вбивств 3 Імперців
скріни
Haydamaka
Кандидат в заявці неактивний, власне, це і не важливо.
Відмовлено
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.