Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Mystangel
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > > Republic - 04.2017 > Получение гражданства Республики
-Mystangel
Я ознайомився з правилами поведінки на ігрових серверах та Правилами Республіки та Імперії і Конституцією Республіки.

Я родился на планете Набу.Жил в обеспеченой семье.Жизнь моя текла тихо и размеренно до одного случая.В один, не отличающийся от всех остальных, день в поле неподалеку от моего дома, упал подбитый корабль в нем был рыцарь-джедай.К сожалению он погиб, но его меч остался цел.Я взял его себе, и после долгого изучения научился им владеть в совершенстве.Узнав о Звездных Войнах и о существовании "Republic" я загорелся идеей присоедениться к вам.Я давно наблюдаю за воинами вашего клана.Вы отважные,справедливые и добрые люди.И теперь я тут для того что бы в ступить в ваши ряды,и стать вашим братом.

Причина:Найти новых друзей,товарищей,эдиномышленников.
Extreme
Напиши свою історію перебування в нашій галактиці,тільки наповни її епітетами.
-Mystangel
Dead Walker:

Народився на дуже далекій планеті Кашик,На планеті Люди живуть у своему світі і їх не бентежать «Зоряні війни». Що може бути краще , ніж жити на такій планеті?
Але мені не подобалося таке життя, завдяки потужнім сканерам , задопомогою яких ми шукали метеорити, я перехоплював деяку інформацію про "Зоряні Війни".
Ідея про Справжній Воїнів дуже мене захопила, але втілити її у реальність мені не дозволяла віддаленість нашої планети.
Але одного разу, у нас на планеті розбився корабель Республіканця. Я знайшов його найпершим і привіз до себе до дому. Його рани були не дуже тяжкі, тому він оклигав би за тиждень. Але я помилився, він був на ногах вже на вечір.
Його звали Айрунг, він був Далеким потомком когось із Руспубліки.За декілька місяців, що він провів у мене він розказав мені дуже багато нового.
І найголовніше ,що він сказав - що в мене е задатки справжнього республіканця.
Так почався мій шлях воїна. Я думав, що ми відразу зберемо мені меч і почнемо практичні вправи... як я помилявся... Ще 3 роки я вчив Теорію і освоював Силу. І потім , коли я здав йому залік по Кодексу справжнього Республіканця на "Відмінно". І коли пордемонстрував , що я навчився контролювати Силу, ми взялися за побудову світлового меча. Сам меч ми побдували за тиждень, але не вистачало головної частини - кристалу. На нашій планеті про такі речі просто не чули. Але після роздумів він віддав мені кпистал зі свого меча , кажучи , що в себе на планеті візьме іниший.
Коли меч був завершений, ще 5 років тренувань...
І ось через 10 років після прибутя Айрунга на планету, я володію світовим мечем і силою на рівні Республіканця
Айрунг за цей час полагодив свій корабель. Це був звичайний Зореліт який був розрахований на 1 Пасажира і R2. Але ми його "трохи" вдосконалили , щоб туди могло сісти 2 пасажири.
Ми пробули на планеті, ще 3 місяці , а потім покинули її.
Нас примусово змусили сісти на Набу, зазвичай тиху планету. Але нас чекав там неприемний сюрприз.На планеті нас чекало 3 Ситхів, Можливо їх було більше але нас зустріло тільки 3-е. Вони не знали, що в кораблі знаходжуся ще я. Бо з виду цього не можна було сказати. Перед Виходом Майстер Сказав мені, що коли він вийде, щоб я переліз на місце пілота і летів звідси куди-найдалі. Що коли він загине, поле, що утримае корабель, повино зникнути і я зможу злетіти. Він віддав мені свій світловий меч і сказав відати його Джедаям та сказати, що він загинув від руки Ситхів. Я не міг йому супротивитись. Коли я почув, як вмикнулися мечі , я переліз на місче пілота. Звуки бою долинали до мене, але раптово я почув як все скінчилося. Поштовх означав , що поле більш не тримало корабель і я взлетів.
Extreme
Нормально,історія сподобалась.
Ти здав залік по Кодексу,навчився котнролювати Силу,і побудував меч.
Розкажи що ти засвоїв для себе з Кодексу,доведи мені своє контролювання сили,і напиши схему саберу.
2 завдання-декілька скрінів де ти використовуєш силу-абсорб,гріп,протект.
-Mystangel
Dead Walker

Використання Гріпу:

Використання Протекту

Використання Абскорбу:

Для себе я засвоїв найголовніше,потрібно бути спражнім воїном,ніколи не зраджувати Батьківщині.Бути мужнім хоробрим,захищати Галактиту від Зла.
Завжди бути людиною,поважати супротивника як самого себе.Не бити на підлозі,зі спини,в чаті.Вірно служити Республіці.

Схема Сейберу:

Extreme
Добренько,але скріни з протектом не зараховуються.Я хотів побачити його в дії,тобто проти зброї.
І розкажи мені про кристали ситхів для саберу.
-Mystangel

Ось Протект використаний в бою...

Кристал у сітхів відрізняється від Джедайських,тому що у сітів стоїть по пару кристалів які використовуються для фокусування енергія,а також придає форми вузького лучу.Колір залежить від того який кристал використовується.Довжина меча с одним кристалом завжди залижаеться одною,а в деяких моделях меча, він оснащенний декількома кристалами,і довжина може регулюватися при допомозі прибора закріпленого на рукоятці меча,і міняющий кут преломления луча.

Extreme
о_0 я думав що ситхи самі роблять кристали.
Використання зрбої на тобі не побачив,але зараховується.
Давай зустрінемось на холі,і після цього я вже напишу свій голос.
-Electro Dance
Котегорически ПРОТИВ!

Неуважает противника , бьет на полу , подло в спину...
Extreme
Дуелі провів,цікаво.
Після перших двух,вирішив взяти нормально сабер.
Після ще декількох,вирішив що не треба лолити.
Врешті решт зрозумів що я нуб.
Негативу під час гри не помітив,відповіді нормальні,все зробив.
Якості є.За.
Електро,прошу тебе переглянути свою думку.
ARSQ
Неуважение к игрокам.
Лично вчера меня в спину постоянно гасил.
Еще товарищ рассказал что бьет багами постоянно...в чате...
темболее знаю этого кандидата...под его старым ником...
нету желания видеть тебя у нас.
Против
-Mystangel
Вибачте але прошу виявити активність.
Сорі оффтоп...
Mike Say
А ти не вважаєш що "гріп" це темна сила?? closedeyes.gif
-Mystangel
Звичайно це темна сила,якою користуються сітхи.
Mike Say
Так навіщо ти приніс нам фото з скріном на якому ти викоритсовуєш гріп??
Ти ж йдешь на світлу сторону..Ти не повинен навіть вміти використовувати його closedeyes.gif
-Mystangel
Я його використовував,тому що мені дали таке завдання,і я його виконав
Mike Say
Я утримаюсь від відповіді імхо я підозоюю що не тільки гріп використовуєш ти... closedeyes.gif

Останнім своїм словом в зміні моєї репутації ти отримуєшь "-" та дуже близьок до мого проти

ПИ.СИ навчись розрізняти реал та віртуал
Khan Jsi
Как ты относишься к тем кто дерется честно в бою?
Kaine
Бонжур,кандидат. _a1.gif Не знаю как ты там к игрокам относишся,поэтому и не сужу строго,для меня ты сейчас просто кандидат.Итак мои 2 вопроса и 1 квест-
1)Чем тебя привлекла идея поступить именно к нам в Республику?
2)Что ты можеш сказать в свое оправдание,насчет слов ЕлектроДанса и ARSQ?
3)Докажи,что тебя уважают-принеси мне 4 скрина:2 скрина,где тебе поклонятся 2 республиканца+2 скрина,где тебе поклонятся 2 анфоровца.Пускай каждый из них скажет фразу:"Я тебя уважаю." rolleyes.gif
П.С.Майки,все мы люди и как говорил 1 мудрый парень:Многие говорят, что Джедай должен быть идеально честен, никогда не извлекать преимуществ с помощью обмана, и никогда не скрывать ничего от других. Это - чепуха.Сделай выводы насчет силы.
-Mystangel
Khan Jsi
Я очень хорошо отношусь к этим людям так как,очень приятно играть дуэли с людьми которые не бьют на полу,со спины,и в чате.

Alexis
1)Привлекла меня давно Республика,и мечтал я стать Республиканцом давно,потому что мне всегда нравилась светлая сторона.Может и погарячился я с грипом я незнаю,не мне судить,но всегда я почти юзаю светлую сторону.
2)Сказать...хм,но думаю каждый имеет свои недостатки,и иногда я их проявляю,оправдываться я не буду потому что оно так и есть,но если так брать,то играю я более менее поряднее чем выше сказано ARSQ и ElectroDenco`m
3)Ок,буду попробувать делать...но не уверен что выйдет с фразой...
так как у меня перм.сало...
Extreme
За що отримав?
Khan Jsi
Ок. А как ты относишься к тем кто атакует подло, в чате, на земле и т.п.?
-Mystangel
Khan Jsi
А ось до цих людей я відношуся негативно,так як навіть по стилю гри можно вгадати який характер у тої чи іншої людини.

Dead Walker
Та було там діло,трохи виразив свою думку до де-кого...
Khan Jsi
Отлично. Расскажи об игрокe Witcher
Extreme
Точніше.
Daiver
Начало заявки мне понравилось, а вот дальше... ндаа..
Странно, но я не замечал за тобой использование багов, или чтобы ты бил лежачих игроков. Были вместе на сервере. Хм.. Не знаю...
Может ты скажешь мне тогда такое, почему Магистр Гайдамака в свое время решил поступить в Республику? rolleyes.gif
-Mystangel
Khan Jsi
Про нього мало що можу сказати так як,його майже не памятаю...

Daiver
Точно сказати не можу так як незнаю що сподобалося Магістру Гайдамаці в Респуліці,но можу тільки сказати що Гайдамака присвятив своє життя світлій стороні,і тільки її завжди використовує,а також він світла та добра людина.
ARSQ
(Mystangel @ 21.5.2009, 20:22) *

Khan Jsi
Я очень хорошо отношусь к этим людям так как,очень приятно играть дуэли с людьми которые не бьют на полу,со спины,и в чате.

Я играю Only Red Style...но почему ты убегал от меня а как только я отвернулся и ушел ты сразу меня с спину ударил?

(Mystangel @ 21.5.2009, 20:22) *

играю я более менее поряднее чем выше сказано ARSQ и ElectroDenco`m

Врешь а еще и оскорбляешь меня...

Я думал еще поменяю голос. но нет.

Кстати кто не знает...данный человек это Witcher.
Extreme
Витчер?
Интересно.С товарищем Витчером уже встречались,негатива не замечал.
А тепер расскажи мне за что получил перм бан.
Haydamaka
(ARSQ @ 22.5.2009, 17:30) *
Кстати кто не знает...данный человек это Witcher.

Тоді проти. Бо пам"ятаю стиль гри Вітчера. Окрім того брехати некрасиво "Про нього мало що можу сказати так як,його майже не памятаю..."
п.с. Якщо у Вітчера перманент бан, то заявку буде закрито. Нам обхідники банів не потрібні =/
п.п.с. не такий вже я світлий і добрий _a1.gif
Nikooz
Отказано в поступлении.
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.