-Mystangel
20.5.2009, 15:28
Я ознайомився з правилами поведінки на ігрових серверах та Правилами Республіки та Імперії і Конституцією Республіки.
Я родился на планете Набу.Жил в обеспеченой семье.Жизнь моя текла тихо и размеренно до одного случая.В один, не отличающийся от всех остальных, день в поле неподалеку от моего дома, упал подбитый корабль в нем был рыцарь-джедай.К сожалению он погиб, но его меч остался цел.Я взял его себе, и после долгого изучения научился им владеть в совершенстве.Узнав о Звездных Войнах и о существовании "Republic" я загорелся идеей присоедениться к вам.Я давно наблюдаю за воинами вашего клана.Вы отважные,справедливые и добрые люди.И теперь я тут для того что бы в ступить в ваши ряды,и стать вашим братом.
Причина:Найти новых друзей,товарищей,эдиномышленников.
Напиши свою історію перебування в нашій галактиці,тільки наповни її епітетами.
-Mystangel
20.5.2009, 16:49
Dead Walker:
Народився на дуже далекій планеті Кашик,На планеті Люди живуть у своему світі і їх не бентежать «Зоряні війни». Що може бути краще , ніж жити на такій планеті?
Але мені не подобалося таке життя, завдяки потужнім сканерам , задопомогою яких ми шукали метеорити, я перехоплював деяку інформацію про "Зоряні Війни".
Ідея про Справжній Воїнів дуже мене захопила, але втілити її у реальність мені не дозволяла віддаленість нашої планети.
Але одного разу, у нас на планеті розбився корабель Республіканця. Я знайшов його найпершим і привіз до себе до дому. Його рани були не дуже тяжкі, тому він оклигав би за тиждень. Але я помилився, він був на ногах вже на вечір.
Його звали Айрунг, він був Далеким потомком когось із Руспубліки.За декілька місяців, що він провів у мене він розказав мені дуже багато нового.
І найголовніше ,що він сказав - що в мене е задатки справжнього республіканця.
Так почався мій шлях воїна. Я думав, що ми відразу зберемо мені меч і почнемо практичні вправи... як я помилявся... Ще 3 роки я вчив Теорію і освоював Силу. І потім , коли я здав йому залік по Кодексу справжнього Республіканця на "Відмінно". І коли пордемонстрував , що я навчився контролювати Силу, ми взялися за побудову світлового меча. Сам меч ми побдували за тиждень, але не вистачало головної частини - кристалу. На нашій планеті про такі речі просто не чули. Але після роздумів він віддав мені кпистал зі свого меча , кажучи , що в себе на планеті візьме іниший.
Коли меч був завершений, ще 5 років тренувань...
І ось через 10 років після прибутя Айрунга на планету, я володію світовим мечем і силою на рівні Республіканця
Айрунг за цей час полагодив свій корабель. Це був звичайний Зореліт який був розрахований на 1 Пасажира і R2. Але ми його "трохи" вдосконалили , щоб туди могло сісти 2 пасажири.
Ми пробули на планеті, ще 3 місяці , а потім покинули її.
Нас примусово змусили сісти на Набу, зазвичай тиху планету. Але нас чекав там неприемний сюрприз.На планеті нас чекало 3 Ситхів, Можливо їх було більше але нас зустріло тільки 3-е. Вони не знали, що в кораблі знаходжуся ще я. Бо з виду цього не можна було сказати. Перед Виходом Майстер Сказав мені, що коли він вийде, щоб я переліз на місце пілота і летів звідси куди-найдалі. Що коли він загине, поле, що утримае корабель, повино зникнути і я зможу злетіти. Він віддав мені свій світловий меч і сказав відати його Джедаям та сказати, що він загинув від руки Ситхів. Я не міг йому супротивитись. Коли я почув, як вмикнулися мечі , я переліз на місче пілота. Звуки бою долинали до мене, але раптово я почув як все скінчилося. Поштовх означав , що поле більш не тримало корабель і я взлетів.
Нормально,історія сподобалась.
Ти здав залік по Кодексу,навчився котнролювати Силу,і побудував меч.
Розкажи що ти засвоїв для себе з Кодексу,доведи мені своє контролювання сили,і напиши схему саберу.
2 завдання-декілька скрінів де ти використовуєш силу-абсорб,гріп,протект.
-Mystangel
20.5.2009, 17:22
Dead WalkerВикористання Гріпу:
Використання Протекту
Використання Абскорбу:
Для себе я засвоїв найголовніше,потрібно бути спражнім воїном,ніколи не зраджувати Батьківщині.Бути мужнім хоробрим,захищати Галактиту від Зла.
Завжди бути людиною,поважати супротивника як самого себе.Не бити на підлозі,зі спини,в чаті.Вірно служити Республіці.
Схема Сейберу:
Добренько,але скріни з протектом не зараховуються.Я хотів побачити його в дії,тобто проти зброї.
І розкажи мені про кристали ситхів для саберу.
-Mystangel
20.5.2009, 18:02
Ось Протект використаний в бою...
Кристал у сітхів відрізняється від Джедайських,тому що у сітів стоїть по пару кристалів які використовуються для фокусування енергія,а також придає форми вузького лучу.Колір залежить від того який кристал використовується.Довжина меча с одним кристалом завжди залижаеться одною,а в деяких моделях меча, він оснащенний декількома кристалами,і довжина може регулюватися при допомозі прибора закріпленого на рукоятці меча,і міняющий кут преломления луча.
о_0 я думав що ситхи самі роблять кристали.
Використання зрбої на тобі не побачив,але зараховується.
Давай зустрінемось на холі,і після цього я вже напишу свій голос.
-Electro Dance
20.5.2009, 18:23
Котегорически ПРОТИВ!
Неуважает противника , бьет на полу , подло в спину...
Дуелі провів,цікаво.
Після перших двух,вирішив взяти нормально сабер.
Після ще декількох,вирішив що не треба лолити.
Врешті решт зрозумів що я нуб.
Негативу під час гри не помітив,відповіді нормальні,все зробив.
Якості є.За.
Електро,прошу тебе переглянути свою думку.
Неуважение к игрокам.
Лично вчера меня в спину постоянно гасил.
Еще товарищ рассказал что бьет багами постоянно...в чате...
темболее знаю этого кандидата...под его старым ником...
нету желания видеть тебя у нас.
Против
-Mystangel
21.5.2009, 16:52
Вибачте але прошу виявити активність.
Сорі оффтоп...
Mike Say
21.5.2009, 17:43
А ти не вважаєш що "гріп" це темна сила??
-Mystangel
21.5.2009, 17:50
Звичайно це темна сила,якою користуються сітхи.
Mike Say
21.5.2009, 18:18
Так навіщо ти приніс нам фото з скріном на якому ти викоритсовуєш гріп??
Ти ж йдешь на світлу сторону..Ти не повинен навіть вміти використовувати його
-Mystangel
21.5.2009, 18:22
Я його використовував,тому що мені дали таке завдання,і я його виконав
Mike Say
21.5.2009, 18:26
Я утримаюсь від відповіді імхо я підозоюю що не тільки гріп використовуєш ти...
Останнім своїм словом в зміні моєї репутації ти отримуєшь "-" та дуже близьок до мого протиПИ.СИ навчись розрізняти реал та віртуал
Khan Jsi
21.5.2009, 19:07
Как ты относишься к тем кто дерется честно в бою?
Бонжур,кандидат.

Не знаю как ты там к игрокам относишся,поэтому и не сужу строго,для меня ты сейчас просто кандидат.Итак мои 2 вопроса и 1 квест-
1)Чем тебя привлекла идея поступить именно к нам в Республику?
2)Что ты можеш сказать в свое оправдание,насчет слов ЕлектроДанса и ARSQ?
3)Докажи,что тебя уважают-принеси мне 4 скрина:2 скрина,где тебе поклонятся 2 республиканца+2 скрина,где тебе поклонятся 2 анфоровца.Пускай каждый из них скажет фразу:"Я тебя уважаю."
П.С.Майки,все мы люди и как говорил 1 мудрый парень:Многие говорят, что Джедай должен быть идеально честен, никогда не извлекать преимуществ с помощью обмана, и никогда не скрывать ничего от других. Это - чепуха.Сделай выводы насчет силы.
-Mystangel
21.5.2009, 19:22
Khan Jsi
Я очень хорошо отношусь к этим людям так как,очень приятно играть дуэли с людьми которые не бьют на полу,со спины,и в чате.
Alexis
1)Привлекла меня давно Республика,и мечтал я стать Республиканцом давно,потому что мне всегда нравилась светлая сторона.Может и погарячился я с грипом я незнаю,не мне судить,но всегда я почти юзаю светлую сторону.
2)Сказать...хм,но думаю каждый имеет свои недостатки,и иногда я их проявляю,оправдываться я не буду потому что оно так и есть,но если так брать,то играю я более менее поряднее чем выше сказано ARSQ и ElectroDenco`m
3)Ок,буду попробувать делать...но не уверен что выйдет с фразой...
так как у меня перм.сало...
Khan Jsi
21.5.2009, 19:25
Ок. А как ты относишься к тем кто атакует подло, в чате, на земле и т.п.?
-Mystangel
21.5.2009, 20:45
Khan Jsi
А ось до цих людей я відношуся негативно,так як навіть по стилю гри можно вгадати який характер у тої чи іншої людини.
Dead Walker
Та було там діло,трохи виразив свою думку до де-кого...
Khan Jsi
21.5.2009, 20:49
Отлично. Расскажи об игрокe Witcher
Начало заявки мне понравилось, а вот дальше... ндаа..
Странно, но я не замечал за тобой использование багов, или чтобы ты бил лежачих игроков. Были вместе на сервере. Хм.. Не знаю...
Может ты скажешь мне тогда такое, почему Магистр Гайдамака в свое время решил поступить в Республику?
-Mystangel
22.5.2009, 14:59
Khan Jsi
Про нього мало що можу сказати так як,його майже не памятаю...
Daiver
Точно сказати не можу так як незнаю що сподобалося Магістру Гайдамаці в Респуліці,но можу тільки сказати що Гайдамака присвятив своє життя світлій стороні,і тільки її завжди використовує,а також він світла та добра людина.
(Mystangel @ 21.5.2009, 20:22)

Khan Jsi
Я очень хорошо отношусь к этим людям так как,очень приятно играть дуэли с людьми которые не бьют на полу,со спины,и в чате.
Я играю Only Red Style...но почему ты убегал от меня а как только я отвернулся и ушел ты сразу меня с спину ударил?
(Mystangel @ 21.5.2009, 20:22)

играю я более менее поряднее чем выше сказано ARSQ и ElectroDenco`m
Врешь а еще и оскорбляешь меня...
Я думал еще поменяю голос. но нет.
Кстати кто не знает...данный человек это
Witcher.
Витчер?
Интересно.С товарищем Витчером уже встречались,негатива не замечал.
А тепер расскажи мне за что получил перм бан.
Haydamaka
22.5.2009, 16:38
(ARSQ @ 22.5.2009, 17:30)

Кстати кто не знает...данный человек это Witcher.
Тоді
проти. Бо пам"ятаю стиль гри Вітчера. Окрім того брехати некрасиво "
Про нього мало що можу сказати так як,його майже не памятаю..."
п.с. Якщо у Вітчера перманент бан, то заявку буде закрито. Нам обхідники банів не потрібні =/
п.п.с. не такий вже я світлий і добрий