Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Jigyli
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > > Republic - 04.2017 > Получение гражданства Республики
-Fluffy Devil
Я ознайомився з правилами поведінки на ігрових серверах та Правилами Республіки та Імперії і Конституцією Республіки.(Це є правда).Истории не ма особеной оскильки почав грати не давно, та я ще молодий.(Якщо дуже треба можу щось придумати з историею). Поступаю в ваш клан бо мені набридло зло та насильство, я хочу спокою та миру.Надіюсь поступити в ваш клан, та навчитись чогось нового. _a1.gif
Extreme
Ем,сідай і пиши історію.Гарну,наповнену епітетами,не менше 100 слів.
-Fluffy Devil
Моя ИСТОРИЯ
Народывся на планети татуин был очень мал но уже работал на 2 работах за копейки, до 15 лет насоберал бабоса(Кредов), и убижал с той работы подкупил мандалора , на ево (б)васелиске и отвьоз на планету Маластер де пожыв та попрацював ще 1 рик та ишов шукаты своеи доли,та
допомагаты найты чыюсь, та допомагаты бидным та обижыным.(нУ ННЕ 100 сор)
Destroyer
Ого, менше помилок, і я б все зрозумів. Розкажи мені щось про такі клани, як Республіка та Імперія.
Nikooz
Против.
Не считаю, что кандидату нужна именно Республика. По первому ответу виден пофигизм и т.п.

Поступаю в ваш клан бо мені набридло зло та насильство, я хочу спокою та миру.

Имхо, не причина.

Посмотрю за твоими ответами и, возможно, изменю свой голос.
Haydamaka
Проти.
Неповага до республіканців і Республіки в цілому.
-Fluffy Devil
Республіка та Імперія постийни ворогы як на мене, я вступаю в цей клан бо також не люблю империю, воны пидтрымують темну сторону сылы, и воны не преятни в розмови (без обид) воны пидчеркують те що воны за темну сторону, и цым гордятся.
Nikooz я щетаю твой голос не основан, ты мог подождать, с выбором тепер вси будуть дывыться на твий голос(та можлыво повторять).
Нащот моево поступления я уверен на 100%.
Nikooz
Вот и то, о чем сказал Гайдамака _a1.gif
У каждого Республиканца есть свой голос и он независим от предыдущих. Вобщем, я голос пока точно не поменяю.
ARSQ
А для чего нужен по твоему Орден Джедаев?
Extreme
Та що тут розуміти,і так ясно.
Це мабуть чийсь бот,чи просто новенький)
Мало того що не 100,так щей вульгарно написав.
Проти.
Гайд і Нікоз точно сформулювали причину.
-Fluffy Devil
"Для более чем тысяч поколений, Рыцари Джедаи были хранителями мира и правосудия в Старой Республике. До темных времен. До Империи"
Haydamaka
(Jigyli @ 19.5.2009, 21:54) *
тепер вси будуть дывыться на твий голос(та можлыво повторять).

От лихо, так і сталося ak.gif

Відмовлено
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.