Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Guitarman
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > > Republic - 04.2017 > Получение гражданства Республики
-Guitarman
Я ознайомився з правилами поведінки на ігрових серверах та Правилами Республіки та Імперії і Конституцією Республіки. ( ще й зрозумів минулі помилки)

я народився на планеті Rock де створіння були дуже схожі до людей. ми не знали що таке крадіжка чи вбивство до одного випадку. на нас напали імперійці, які безжально вбили моїх батьків а мене забрали на перевиховання, на безжальну машину вбивства.
я був ще дитиною коли імперійці щоб створити свою армію, робили бої на яких із 100 чоловік повинен був вижити тільки 1 найсильніший. коли прийшла моя черга йти і битись, я змовився з своїми друзями- противниками (ті що попали зі мною в полон) про те, що ми не будем битись...
ми вийшли на арену і простояли протягом кількох хвилин аж поки люди зла не почали погрожувати нам розправою. ми стояли. за кілька секунд нас обкружило кілька сотень людей з армії які тільки й чекали сигналу про напад. ось він і прозвучав. битва продовжувалась кілька годин, знищили ми сотні ворогів, аж тепер останій з нас впав. всіх нас зібрали як сміття і викинули з космічного корабля у відкритий космос, не замітивши що дехто був ще живим.
впали ми на раніше невідому мною планету де нас знайшов джедай і витягнув 2х живих: мене та ще одного, який через кілька хвилин помер. цей джедай врятував моє життя і я завжди буду в нього в боргу.
я звертаюсь до вас, бо хочу вступити до республіки в якій я навчуся всього протилежного чого мене намагались навчити в імперії, тоді я зможу захистити себе, свою родину та ближніх від зла.
Valtar
На датапад Гуітармену прийшло повідомлення:
-Моє завдання залишається таким же.Нагадую.
-Мені потрібна твоя допомога.Я хочу продати свій A-Wing,але мені потрібен диллер.Одного я знайшов на Мігетто.Замість грошей він попросив трофейний імперський прапор.Чи не міг би ти злітати на Мігетто і віддати йому прапор.Ах так не забудь принести фотографії,де ти даєш йому прапор і де ви кланяєтесь в знак домовленості.Не підведи мене друже.Щасти.

P.S.З цим завданням не впорались двоє тих кому я давав.Вся надія на тебе.Якщо будуть питання зв"яжися зі мною.
-Guitarman
звичайно!!!
радий виконати ваше прохання
Bumble-Bee
Приветствую тебя Guitarman!
Мне интересно - почему именно Республика? Что тебя подтолкнуло на этот выбор?
-Guitarman
привіт Bumble-Bee!!!
я обрав республіку тому, що будучи у полоні я побачив всю ненавість і жорстокість імперії. у собі я бачив протилежність до неї.
Extreme
Ти побачив це у собі,але всеж чому Республіка?
-Guitarman
люблю тишу, люблю спів птахів, мир, спокійдружбу, чесність...
і не люблю зради, брехні, війни, безневинного вбивства ( на смерть також треба заслужити ) люблю ДОБРО!!!!
не люблю зла.
Республіка є Добро.
Bumble-Bee
Но это не значит, что все други кланы это ЗЛО!!!
Многие из них тоже идут под флагом ДОБРА!
То что Республика это добро, то понятно, но какие еще ассоциации у тебя вызывает это слово?
-Guitarman
слово Республіка викликає у мене асоціації з самопожертвуванням, терпіння, вміти завжди поступати правильно, хоча кожен із нас робить деколи якісь помилки. самовпевненість у своїх діях, але у тих, які ти справді можеш зробити.
Extreme
Доволі файно.
А що ти справді можеш зробити для Республіки?
-Guitarman
спочатку респупліка повинна мене чогось навчити, щоб я зміг для неї це зробити. тоді зробив би усе, чого справді потребуватиме республіка.
Feliss
И в комнату приходит Feliss... Поклонился и говорит:

- Хм... Guitarman здраствуй! Вот скажи, у Джедая может быть друг Ситх?
Bumble-Bee
Что ты можешь мне рассказать о Силе?
Темной и Светлой.
-Guitarman
а Guitarman йому і відповів... _a1.gif
не думаю що ця людина може бути другом, якщо вона може і зрадити і вбити. хіба ця людина не справжнай ситх, а тільки його вдає. це може бути лише просто знайомий, а не друг.
Bumble-Bee
темна сила, це збір усіх злих думок ( ненависті ) і сил проти суперника.
світла сила, це перш за все повага до суперника ( принаймі для мене) ніякої ненависті, можливо навіть жаль до суперника.
Extreme
Гаразд.
Кандидат-весела і розумна людина.Голова на плечах є(я сам перевіряв)).
За.
""дякую за дуелі""
Bumble-Bee
А как ты думаешь верно ли утверждение - "Темная - сторона плохая, а Светлая - хорошая"?
Feliss
Feliss слегка прищурился:
- А если тот Ситх убийца и придатель (действительно Ситх), убивает ради своей цели но именно с тобой относитця как друг? Как ты относишся к этому?
Leksa
Ну добро и зло вещи относительние, да и цель у них одна и та же, просто разные пути их достижения.
Так вот что для тебя "Добро", про которое вы все здесь писали ?
-Guitarman
Leksa
Добро можна пояснити і такими словами "не зроби іншому того, чого б собі не побажав" якщ ожити принаймі по такому принципі, то ніхто не вкраде, не вбє, не зрадить...
Feliss
можливо він просто хоче використати мене коли я наберу до нього довіру _a2.gif Він залишиться просто знайомим проти якого я і моя честь змушена буде боротись.
Bumble-Bee
якщо ненавість, зрада, безсердеччя- це не погано, тоді не правильна.
темна сила названа темною тому, що як тьма закриває тобі серце і очі на все.
Світла протилежна і є хороша.
Bumble-Bee
А в чем...можно даже сказать "Девиз" темной стороны?
Что подталкивает в первую очередь долблестных Джедаев идти на Темную сторну? ad.gif
-Guitarman
джедаїв скоріше за все спонукає йти в імперію ненавість яка переборола їх, не знання, не терпеливість омана, сила (хоча вони не знють, що це їхня слабкість)
Bumble-Bee
Ответил на МОЙ вопрос, отвечал старательно и ГрамОтно, непЛОхо раЗбирАется в иСтории и Силе. laugh.gif ad.gif

Я когда читал, с первого раза чуть не прочитал немного не то... особенно в 9 слове xD Напиши нормально плиз, эту строчку потом можешь удалить))
© Nikooz

Одним словом ЗА!!! © Bumble-Bee ad.gif
Feliss
Guitarman, - сказал Feliss, - а я б на твоем месте, его попытался переманить на светлую сторону... Но действительно ему доверять нельзя, а недоверие это уже не дружба... Ну что ж, я посмотрю как ты будешь отвечать на вопросы других и отдам свой голос! thumbup1.gif

И вдруг к Фелиссу подъехал дроид и врубил галаграмму книги в которой были написаны сложные формулы высочайшей математики.... И Feliss начал усиленно читать это добро.
Volhv
Безоговрочно ЗА!
Хороший Человек! приятный собеседник, спокойный, вежливый, самодостаточный. И при этом хороший боец!
Nikooz
i
Сповіщення:
Кандидат, не забыл ли ты про заявку ?
Республиканцы, было бы не плохо уделить ему внимание.
-Blendo
За
Теперь обосную laugh.gif.
Человек хороший, спокойный, вежливый, сабером махает тоже неплохо, никаких подлостей за ним не замечал + стремление попасть в наш клан.
У меня все...
-Guitarman
Будь ласка, не забувайте про заявку ak.gif

i
Сповіщення:
Будь ласка, не флуди ©Gaydamaka
У тебя еще задание есть ! ©Nikooz
Feliss
Ох не терпится тебе вступить в наши ряды, вижу я, - Промолвил Feliss, - будь всегда спокоен и терпеливым. Ну что ж, в общем ты неплохо справляешся с заданиями и вопросами и вижу что про тебя говорят другие республиканцы и думаю нет причин голосовать против... - Feliss почесал нос, - голосую За. handshake.gif

Feliss поклонился и ушел со своим дроидом читать книгу...
Grizzly
Так=)
Новый кандидат в ряды Республики=)...Хм...Интересно...Но позволь задать вопрос, что ты знаешь про боевые искусства нашей Галактике=)...Назови их всех и расскажи о каждом=) happy.gif
-Guitarman
blush2.gif вибачте будь ласка, але я не зовсім зрозумів ваше завдання blush2.gif
Jedcat
В кiмнату зайшов клон Jedcat. Привiтався з усiма handshake.gif та пiдiйшов до Гiтармена.
Вiтаю кандидате! handshake.gif Прапор я повiсив у себе в кiмнатi, сподобався. З тобою я зустрiчався, а от в iсторiµ непонятки. Вас викинули у вiдкритий космос, i ви кудись попадали!?
Grizzly
Не понятливый какой то ad.gif =)
Какие есть стили рукопашного боя, помимо светового меча=)?
-Guitarman
Jedcat
звичайно це дуже велике везіння що ми хоч кудись попали, але повезло попасти ще й на цивілізовану планету.
Grizzly
Гітармен вислухав пояснення та трохи подумавши відповів" Я мало знаю про бойові мистецтва Галактики, але знаю що в їх основах лежать швидке пересування та правильне нанесення удару. Особливо я дуже часто користуюся больовими захватами, збиванням ворога на землю. Як на мене то тут ще важливо те, що дистанцію доволі важко тримати , бо в мене руки та ноги не гумові. Також не мало важливим є те, що удари з ноги краще робити впритул, бо завжди є вірогідність що супротивник відстрибне, чи завдасть швидкого удару у відповідь." - сказавши це Гітармен став чекати на оцінку його відповіді.
Jedcat
Ти мене не зрозумiв. Вас, наче смiття висипали в космос, ви були затянутi гравiтацiэю планети, поляпались наче кизяки, i вижили!? Вас би розiрвало вiд змiни тиску, якщо ж вас викинули через шлюз, у вас би кров позакипала, очi би лопнули, череп розлетiвся, ви б роздулися як кульки! Якби вас викину ли в атмосферi, ви б згорiли, випарувалися, i стали б плазмою. Роз'ясни. Клон потер потилицю, згадуючи як срибав на атмосферну станцiю. З кисневими балонами, герм шоломом, джетом та парашутом.
-Guitarman
ми були у герметично закритій капсулі яка падала прямо на джедая і мабуть шоб вона на нього не шльопнулась, він скористався форс силоюі врятував себе і мене. капсула не згоріла у атмосфері, бо була зроблена із невідомого сплаву, який важко піддавався нагріванні, хоча не значні опіки я мав.
Jedcat
Вас кожного особисто запакували у рятувальнi капсули, заправили пальним гальмiвнi двигуни та вистрiлили у вiдкритий космос, в сторну планети, пiд кутом в 45° до атмосфери та запрограмували капсули на аварiйне гальмування. Нiчого собi,смiття! А в цей час джедай сидiв одну годину на однiй точцi,в спальнiй масцi, в звуко непровiдних навушниках, слухаючи хард рок на всю катушку. I тiльки коли на ньому почались плавитись навушники, вiн побачив що щось несеться на нього на надзвуковiй швидкостi (вважатимем що наш джедай сидiв у пiдземному бункерi глибиною в тридцять метрiв, i не був розчавлений звуковою хвилею), та зупинив капсулу силою. По-перше, ти розбився б вiд такого гальмування, а по друге, як це зв'я зано з тим що ти казав: "Нас собрали как мусор и выкинули в откритий космос". Що ти на це скажеш?
-Guitarman
Попрошу закрити заявку.
труп не може бути лжедаєм
skull.gif
Jedcat
Я попачив кандидата в бою тому ЗА!! I мiг би сказать, що вас викинули в одпрацьованому шатлi.
Haydamaka
(Guitarman @ 28.5.2009, 13:00) *
Попрошу закрити заявку.

Закрито
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.