Я ознайомився з правилами поведінки на ігрових серверах та Правилами Республіки та Імперії і Конституцією Республіки.
Мене звати Laks.Народився я на Альдарані.Торгівельна нація.Мої батько та мати
торговці-фермери.Жили ми неподалік міста , біля лісу на нашій фермі у маленькому
селищі.На той час це була нейтральна планета(не належала ні до Республіки ні до Імперії),
і не брала участі в Галактичній війні.Але згодом нас та нашу планету жорстоко завоювала Армія Імперії.Ми жили у неволі, нас не годували , ми тяжко працювали та на той час мені було лише 15 років.Але згодом як я дізнався декілька Джедаів та Клонів заснували таємну базу на планеті та збиралися звільнити її.Але Імперія значно перевищувала їх у чисельності,але на допомогу прийшли Джедаї ,як мені розповідали один Джедай
вартий-100 дроїдам.Це була тяжка операція але нащястя Імперія зрозуміла,шо не зможе потистояти могутнім воїнам Джедаям і змусила була відступити.Так ми і наша планета опинилася в Республіці яка згодом захищала нас від ворогів.
Проживши декілька років з Конституцією та Правами Республіки я зрозумів що це мое покликання.І я вирішив вступити у ряди Республіки!!!
Причина:Мене запросили,в Республіці в мене є друзі та знайомі та я і сам хочу в Республіку бо тут гарний колектив та адекватні люди.
Bumble-Bee
16.5.2009, 13:58
Приветствую тебя
Laks!
Я довольно давно знаком с кандидатом. Дружелюбный, адекватный персонаж. Но также я заметил у
Laksа частые смены настроения, в переиод которых он может атаковать друзей и
Республиканцев попавшихся под руку. Но я думаю что это поправимо.

!
Поэтому спаси жизнь четырем Республиканцам, и пусть они тут отпишутся.
Во время боевого задания на Явине 4, я меня уже было около 30 хп, как ктото пнул меня ногами и я повалился на землю. Только мандалорианин хотел меня добить, как Лакс столкнул его в яму. Он спас мне жизнь..
Коли я був на ФФА серврері, він 4 рази спас мені життя, 3 рази снайперською гвинтівкою, і раз сабером.
Приємно грати, коли ти відчуваєш постійний захист від непередбачуваних ситуацій
Выполнение задания подтверждую, ФФА сервер, убил врага который атаковал меня сзади.
Так же лично от себя прошу не закрывать заявку, так как кандидат получил РидОнли на 10 дней, он серьезный человек, вернеться и продолжит вступление.
задание выполнил спас меня от какогото неадеквата с средним стилем шел на мну как бешенный
Багато разів рятував мене снайперьскими пострілами... І взагалі знаю людину з практично с початку його перебування в галактиці... На нього завжди можна покластитя... Чудова людина... Я ЗА.
А взагалі підтримую Лексу, не закривайте будь ласка.
Голосую ЗА.
Приємна людина,вмілий гравець з позитивним характером,і взагалі хороший чел, який завжди готовий виручити в тяжку хвилину.
Игрок мне понравился он адекватный, веселый и моральные идеалы игрока соответствуют идеалдам Республики, исходя из этого я ЗА.
Bumble-Bee
16.5.2009, 23:02
Мой голос
ЗА!
Вополнил мой квест, приятная, адекватная личность.
я за, третьса на экстрим)вежливый играет не плохо,
ток глефу выкинь
Haydamaka
17.5.2009, 19:37
В кандидата р\о. Тому коли термін покарання скінчиться, нехай дає нову заявку