Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Marki
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > > Republic - 04.2017 > Получение гражданства Республики
-Marki
Я ознайомився з правилами поведінки на ігрових серверах та Правилами Республіки та Імперії і Конституцією Республіки.
Народився я на планеті Трипексілон,мій Батько був пілотом а Мати другим пілотом,з дитинства я літав з ними по різним галактикам,потім коли ми були на планеті Марвела,наш корабель підірвали разом з моїми батьками,а я в той час був в отелі,після цього мене підібрав друг батька і,почав мене вчити майстерству джедая,оскільки це було мріею мого Батька.Він розповів що Батько хотів щоб я став найкращим джедаем усіх світів.
Пішов в ваш клан щоб знайти багато друзів, битися з вами спина в спину буде для мене честю.
Ozzi
Ozzi здивовано питає:

Можеш пояснити перші 2 мінуси в своїй репутації? closedeyes.gif
-Marki
Звичайно перший мінус мені хтось поставив просто так,а другий через те що я зробив 2 заяви до клану одночасно(просто я гадав що 1 вже була закрита)
Leksa
Батько хотів щоб я став найкращим джедаем усіх світів.

А чого хотів ти ?
Чи згоден ти з ним ?
Якщо так то чому ?
Ozzi
Твоя біганина по кланам це несерйозно, не думаю що ти дійсно хочеш до нас, скоріше тобі просто хочеться бачити щось так: [Clan]Marki(Звання)
Nikooz
Він розповів що Батько хотів щоб я став найкращим джедаем усіх світів.

Знаешь ли ты, что слава ведет на темную сторону ?
Что такое "темная сторона" силы ?
Что ты можешь рассказать про свой родной мир ?
-Marki
1)Я не помню что я хотел,мне внушили что я должен стать джедаем,и теперь я этого хочу.
2)Согласен я с этим.
3)Согласен потому что я хочу что бы все признали мою силу.
Mike Say
Зайшовши Майкі тримав минулі заявки кандидата

Непопдобается мені твоє бігання доведи мені що ти дійсно хочеш до Республікі і хочеш до нас не заради приписки...
Чекаю closedeyes.gif Сказав Майкі та пішов далі
Extreme
(Sogun @ 14.5.2009, 13:19) *

Я ПРОТИ!!!! Тому що він грає дуже підло,коли я грав на Холі(під іншим ніком), то він коли починалась дуель(поклон) він вже б"є, і каже "я так грає і що з того" , потім коли я грав на КС, то він бив мене коли я лежав на спині і сзаду також. І це було не один раз.
Потім, коли мій брат грав(я сидів біля нього), то Marki питав як вступити В Імперію, він ще не вступив в Анфор, а вже питає: "що треба зробити щоб вступити В Імперію", тому я вважаю, що він піде з Анфору.

Прокоментуй спочатку це,потім свою заявку в ауткаст,анфор.Чому тепер Реп?
(marki @ 10.5.2009, 22:28) *

* Немного о себе: Люблю рок,и фиктование.

А це мене взагалі вбило.
Бажання []...() в тебе велике)
І Зміни аву!
Leksa
Чтобы все признали твою силу ? А она у тебя уже есть чтоб ее признавать ?
Ты говориш сейчас как ситх.
-Marki
1)Да я знаю что слава ведет на темную сторону,но я ищу не славу а силну(но не запретную)
2)"Способности Джедая из Силы вытекают. Но остерегаться тёмной стороны её ты должен. Гнев, страх, агрессия - служат они тёмной стороне. Легка и соблазнительна она, и борьба у вас не равной будет. Но если проиграешь ты, мрак править судьбой твоей будет всегда. Поглотит тебя тёмная сторона, как поглотила она Дарта Вейдера" - Йода Люку Скайуокеру

Тёмная сторона Силы, открытая отступниками Ордена Джедаев во время "Первого раскола", была более разрушительна, нежели те аспекты, которые изучали Джедаи. В последствии адептами Тёмной стороны стали Ситы, с которыми столкнулись изнанные из Ордена Джедаев рыцари.
3)Там очень красиво,есть где тренироваться,круглый год лето,море,пляж,водопад на котором я занимаюсь.
Haydamaka
ПРОТИ.
Мене завжди вражають люди, які дають заявку в клан, і в той же час із завзяттям полюють на серверах за представниками цього самого клану. Як і у випадку із Маркі - ще якісь півгодини тому на ФФА дружніх намірів явно показувати не хотів.
Ну і плюс все сказане вище
Leksa
Задай себе вопрос: "для каких целей я в поисках силы ?".
Может тебе совсем не сила нужна, как ты знаешь что ты на правильном пути, если тебе его как ты говоришь могли "внушить" ?
-Marki
Mike Say как доказать что я хочу в Республеку?
Leksa
Этого мало хотеть, и это не доказывать нужно, если твои цели правильны, мы сами это увидим....
-Marki
Leksa на правильном ли я пути,а кто решает что есть правильно? каждый должен решить для себя это сам.

Dead Walker с самого початку я хотів піти до республіки,але я вважав що мені до неї як до неба,потім я набрався трохи досвіду і вирішив спробувати чи візмуть мене,а те що я підло грав на холі я від цього не відмовляюся,але більше цього не роблю.
Haydamaka
(Marki @ 14.5.2009, 22:26) *
а кто решает что есть правильно? каждый должен решить для себя это сам.

Без сумніву. Але Республіка, як і будь-яке інше об"єднання людей, має певну ідеологію. Ми не стверджумо що вона істина. Але вона нас влаштовує. І суміцність кандидатів із нею ми і перевіряємо. Починати теревені, що є правильно, а що ні - недоречно трохи. Тут можна окрему філософську розмову на години розпочати. Але навіщо? Я можу вважати, скажімо, що правильним спати у взутті. І доводити, що з моєї точки зору це є правильним. І куди ця розмова заведе? Що вона доведе?
Станом на даний момент стиль гри твоєї підлий. Можеш це вважати правильним. Але для Республіки він не підходить.
Твої погляди не визначені, ти сам не знаєш чого хочеш. Теж можеш вважати це правильним, але для Республіки це неприйнятно.
п.с. "с самого початку я хотів піти до республіки,але я вважав що мені до неї як до неба,потім я набрався трохи досвіду і вирішив спробувати чи візмуть мене" - Нє вєрю!
Extreme
Думати не треба.Проти.
Ще один мандрівник із клану в клан,бажання приписки є,а якостей нема.
Закривайте вже ad.gif
Leksa
Проти.
Погляди кандидата не стабыльні, як для майбутньго Республіканця.
На мій погляд ідеологій Республіки не розуміє.
-Marki
А что нужно зделать что бы к вам поступить?Все говорят против,но не говорят что нужно зделать что бы было ЗА.
Haydamaka
Відмовлено.
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.