Я ознайомився з правилами поведінки на ігрових серверах та Правилами Республіки та Імперії і Конституцією Республіки.
Моя история.
Я народился на планете Татуин. Мой отец был торговцем и я часто с ним летал по галактике. Но однажды имперские войска поймали нас и взяли в плен. Пару лет мы были с имперцами пока истребители республики неподбили крейсер. Имперцам было не до нас, и мы быстро улетели в спасательной капсуле. Когда мы вернулись дамой, мне было 16 лет. И я захотел полететь на Корусант стать военным.
Destroyer
3.5.2009, 10:51
Чому ти хочеш вступити саме в Республіку? Що ти можеш для неї зробити, і що вона може зробити для тебе?
Для неї зроблю все що в моіх силах . я хочю знайти нових друзів,побувати в цікавих пригодах допомагати іншим
Destroyer
3.5.2009, 10:58
і що вона може зробити для тебе?
Ти не відповів.
для мене надати домівку , допомагати в складних хвилинах
Destroyer
3.5.2009, 11:02
Добре, що ти мені можеш росповісти про Орден Джедаїв?
В ордені знаходяться найкращі й найсміливіші борці за свободу. Орден був створений дуже давно , вони завжди борятця з імперією ,але ніколи ненападають .Туди потрапляють дуже мало людей . Їх відбирають одного з тисячі.
Прочитавши історію Ozzi запитав:
Як на тебе вплинули декілька років життя з імперцями?
Destroyer
3.5.2009, 11:17
В ордені знаходяться найкращі й найсміливіші борці за свободу. Орден був створений дуже давно , вони завжди борятця з імперією ,але ніколи ненападають .Туди потрапляють дуже мало людей . Їх відбирають одного з тисячі.
Щось я тут взагалі нічого не зрозумів, але добре практичний квест: подуелься з 2 Джедаями, з 2 Ситхами(покажеш скріни), і потім напишеш чий стиль тобі більш сподобався(чому?)?
Погано вони поводилися з нами гірше ніж з тваринами , тримали в камерах годували раз в день. Нас використовували щоб чистити крейсер.Коли крейсер вступав в бійку було дуже страшно.На мене вплинули ці декілька років не тільки негативно але й позитивно я навчився був багато чього там .
На обличчі Ozzi з'явилася слабка усмішка:
І чого ти там навчався?
терпіння , навчився трошки лагодити роботів , та працювати слабкою технікою
(Destroer @ 3.5.2009, 12:02)

Добре, що ти мені можеш росповісти про Орден Джедаїв?
После такого вопроса задам еще один:
А что ты можешь рассказать про сенат?

:
1.
про сенат ЮАГа (оказывается это закрытый раздел на форуме, упс)2.и про сенат из мира Джорджа Лукаса))
Verna пробач , але я нычого незнаю про нього.
Хм....так найди информацию!!!
Ozzi посмінхувся та сказав:
Те що ти розбираєшся в техніці - дуже добре. На планеті хот ми втратили одного з нажиш розвідувальних драїдів(сканує поверхність). Твоя ціль: забрати хочаб голову дроіда(там вся пам'ять), принести голову в капітанський бункер і відправити інформацію нам.
(скірін: голова, ти та команський комп)
Преведствую тебя,Antarax!
Раскажи поподробнее, почему ты захотел стать военным?
я всю жизнь мечтал об етом і после того случая с імперцамі я больше етого захотел . Я могу чініть техніку в боє , владею немного оружием
Ладненько, теперь скажи несколько слов про Кодекс Армии Республики(желательно обьемный ответ).Если хочеш стать военным, думаю тебе надо про него знать.
З.Ы.Копипастить нельзя
Я сначало хочю стать республиканцем а потом в армию . щас ещо немного рано про ето думать
З обличчя Ozzi миттєво знакла посмішка:
Республіканець має думати на декілька кроків в перед...
Хммм...Я понимаю что ты хочеш стать республиканцем, а потом уже идти в армию(никаким другим способом, кроме этого, ты в Армию Республики попасть не сможеш), но все-таки мне нужен ответ на мой вопрос.
Усмішка знову опанувала обиччя Ozzi:
Ну тепер лишилось одне... Кажеш навчився терпінню... Так ось, в Old Mantell Canyon'і знайди 5 вигідних позицій для снайперьского вогню.
(Antarax @ 3.5.2009, 11:01)

для мене надати домівку , допомагати в складних хвилинах
Що для тебе "домівка"?Хочу розгорнутої відповіді.
домивка для мене це затишный куток де буде тепло та прыемно.
Оззи скажы де це я забув
домивка для мене це затишный куток де буде тепло та прыемно.
Оззи скажы де це я забув
Blendo
В кодекси бракуе роздилу з правамы солдатив.
бильше ничого сказаты про кодекс
Права солдатов в Кодексе указаны, если уж на то пошло.
Ладно, проехали.Если чесно, мне не очень верится, что ты научился терпению...
Мне не очень нравится то, как ты относишся к своей заявке.Я пока воздерживаюсь, буду следить за твоими ответами, но больше склоняюсь в негативную сторону.
расскажи про Оби-Вана Кеноби.
Детально. Без копи - паста.
Хм,відповідь тягне на 3 з 10.
Для тебе домівка лише там де тепло та приємно?Стриптиз-бар для тебе теж домівка?
OZZI ось 5 снайперськых мисць.
Ozzi усміхнувся та сказав:
Ти знайшов позиції, це добре. А тепер прояви терпіння та зніми з снайперки 5 гравців.(зрозуміло що з тих позицій)
Вибач та хіба це ЮАГ?
OZZI ни пробач я думав можна де завгодно було
ARSQ ось те що я знаю про Оби-вана
Оби-ван Кеноби генерал армии республикы , мастер джедай , член совета джедаев.Його вчыв Квай Конг .Писля смерти Квай Конга вин почав навчаты Анакина Скайвокера.Писля того як Анакин Скайвокер перейшов на темный бик,пройшло було багато рокив .Весь цей час вин обороняв його сына Люка Скайвокера.Колы вбылы родыну Люка воны разом полетилы выручаты прынцесу Лею.Докы воны летилы Оби-ван вчыв Люка володиты мечем.Пид час допомогы прынцеси Лею Оби-ван загынув.
Не ігноруй мої,до всього легкі,питання.Це погано сказиться на моєму бажанні бачити тебе тут.
Стрыптыз-бар це не домивка там ты майже все жыття находытыся небудеш . Домивка це те де можно прыйматы друзив ,розслаблятыся , видзначаты праздныкы.В домивци тоби завжды будуть ради.
Пробач що не видповидав я вже устав
Antarax, у мене для тебэ завдання. Знайды мени уси частыны С3РО на планети Татуын. (скрыншоты усих частын дроида выкладуй сюды, Татуын - Siege сервер)
а можно завтра зробыты? томущо захворив поганенько щас
Мое завдання без термину, так шо як зможеш так и зробыш.
Чому ти вирішив йти в Республіку?Ти вважаєш себе гідним цього?
Так важаю гидным.Томущо республика бореться за свободу , справедлывисть .У республикы е честь , гиднисть.
Хм...этого мало) расскажи про его характер, и принципы.
Идут слухи что империя хочет заключить союз с ауткастом,ты должен помешать етому союзу:принеси 2 скрина снятих со снайпы:
1.там где представитель ауткаста и империи стоять рядом
2.там где один из представителей етих кланов был нечайно кем-то убит(

)
ARSQ вот то што ещо знаю
У Оби-вана сложный характер,если он штото начал всегда закончит даже если ето нехочет совет джедаев.В юности Оби-ван всецело посвящал себя делу, обладал сухим чувством юмора и , в то же врямя, был достаточно остроумен.Умудреный опытом прожитых лет рыцарь-джедай Оби-ван Кеноби стал достаточно циничен, а его тихое и спокойное(где-то даже чересчур спокойное)поведение затрудняло оценку его боевых качеств.
а на кого ты хочешь быть похож?
и почему
ARSQ
Я хочю буду схожым на Анакина Скайвокера , томущо вин смилывый , видважный ,немае страху.
Немає страху?прокоментуй свою думку.
Что за новое хобби у нынешних новобранцев заставлять "экзаменаторов" напоминать о своих заданиях по нескольку раз!!!да еще и вымаливать :"ну ответь, это не сложно". Куда все катится...
Против . За неоднократное игнорирование и просто из принципа. надоело.
Dead Walker
спамятай 2 та 3 епизод колы воны былыся з дуку Анакин тоди йшов на нього без страху