Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Guitarman
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > > Republic - 04.2017 > Получение гражданства Республики
-Guitarman
Я ознайомився з правилами поведінки на ігрових серверах та Правилами Республіки та Імперії і Конституцією Республіки.

я народився на планеті Rock де створіння були дуже схожі до людей. ми не знали що таке крадіжка чи вбивство до одного випадку. на нас напали імперійці, які безжально вбили моїх батьків а мене забрали на перевиховання, на безжальну машину вбивства.
я був ще дитиною коли імперійці щоб створити свою армію, робили бої на яких із 100 чоловік повинен був вижити тільки 1 найсильніший. коли прийшла моя черга йти і битись, я змовився з своїми друзями- противниками (ті що попали зі мною в полон) про те, що ми не будем битись...
ми вийшли на арену і простояли протягом кількох хвилин аж поки люди зла не почали погрожувати нам розправою. ми стояли. за кілька секунд нас обкружило кілька сотень людей з армії які тільки й чекали сигналу про напад. ось він і прозвучав. битва продовжувалась кілька годин, знищили ми сотні ворогів, аж тепер останій з нас впав. всіх нас зібрали як сміття і викинули з космічного корабля у відкритий космос, не замітивши що дехто був ще живим.
впали ми на раніше невідому мною планету де нас знайшов джедай і витягнув 2х живих: мене та ще одного, який через кілька хвилин помер. цей джедай врятував моє життя і я завжди буду в нього в боргу.
я звертаюсь до вас, бо хочу вступити до республіки в якій я навчуся всього протилежного чого мене намагались навчити в імперії, тоді я зможу захистити себе, свою родину та ближніх від зла.
Nikooz
К чему вторая заявка ?
-Guitarman
здається я першу не правильно оформив unsure.gif

Все там правильно было, просто ознакомься еще раз с правилами во избежание недоразумений.
П.С. С правилами форума тоже.
и про оверквотинг!
© Nikooz
Khan Jsi
Приветствую Guitarman!
Каков будет твой дальнейший выбор в республике: гражданин, военный, джедай?
-Guitarman
я хотів би стати джедаєм
Yanek
Почему многие кандидаты, поступая в Республику и отвечая на вопрос - по какому пути Вы бы пошли? - в большинстве случаях отвечают - Джедая. Как ты думаешь, почему именно такой выбор?
-Guitarman
джедай вільний і має свій вибір. він не мусит виконувати чужу волю, він може зробити її по простому проханню, або виконати пораду. джедай має кодекс честі, який я дотримуюсь навіть зараз, хоча не є джедаєм.
солдат має повністю підкорюватись старшому по звані.
громадянин наврядчи зможе захиститись від нападу (так як мої батьки)
Yanek
Джедаем командует , насколько мне известно, Совет Ордена.
Вот я солдат, но у меня тоже есть право выбора, ведь я могу и не выполнять приказ старшего по званию, если буду ститать это не правильным.
Это же тоже является правом выбора. Или простое неподчинение приказу и нарушением?
-Guitarman
так, ви справді праві. джедай, як і на планеті земля колишні козаки були вільні, і вступити могли тільки ті, що відповідали потребам. потрібно було вірити у християнську віру. і гетьмана свого треба було слухати.
Yanek
Хорошо. Прокомментируй минусы, которые стоят у тебя в репутации. Что привело к их получению?
-Guitarman
скаже правду, яка б вона не була болюча для мене.

1. в темі жартів прозвучала цензура.
2. я не можучи знайти грандмодератора (що тепер аж смішно) написав прохання про перейменування не в тій темі.
Yanek
Что ты сможешь дать Республике, если тебя примут?
-Guitarman
Спочатку Республіка повинна навчити мене чогось щоб я міг їй цим віддячити.
буду захищати Республіку та стоятиму за інтереси республіки чого мені б це не коштувало. і просто стану для Республіки хорошим джедаєм yes.gif
Valtar
На датапад Гуітармену прийшло повідомлення:
-Мені потрібна твоя допомога.Я хочу продати свій A-Wing,але мені потрібен диллер.Одного я знайшов на Мігетто.Замість грошей він попросив трофейний імперський прапор.Чи не міг би ти злітати на Мігетто і віддати йому прапор.Ах так не забудь принести фотографії,де ти даєш йому прапор і де ви кланяєтесь в знак домовленості.Не підведи мене друже.Щасти.

P.S.З цим завданням не впорались двоє тих кому я давав.Вся надія на тебе.Якщо будуть питання зв"яжися зі мною.
-Blendo
ДЖЕДАЙСТВО В МАССЫ!!!11
Приветствую, коллега _a1.gif Вот тебе заданьице-подуелься с джедаем и ситхом(система Холи либо имперская генераторная), и опиши здесь свои впечатления от дуелей с ними.Заодно скажи, чем отличается стиль боя джедая от стиля боя ситха.
-Guitarman
угу ??? huh.gif

(Blendo @ 4.5.2009, 16:05) *

ДЖЕДАЙСТВО В МАССЫ!!!11
Приветствую, коллега _a1.gif Вот тебе заданьице-подуелься с джедаем и ситхом(система Холи либо имперская генераторная), и опиши здесь свои впечатления от дуелей с ними.Заодно скажи, чем отличается стиль боя джедая от стиля боя ситха.

ситхи не мають поваги до противника. вони використовують усі емоції щоб подолати суперника. вони бють і лежачого і обезброєного.
джедай, він має повагу до суперника ким він би не був і використовує тільки чисті та добрі емоції.

!
Попередження:
Оверквотинг. 10 дней рид онли.
-Blendo
Насчет стиля боя ты ответил правильно)
Провести дуель я просил с джедаем и ситхом(любой участник Ордена Джедаев и любой имперец, серверы холи либо айс дуел).Извини, забыл тебе сказать про то, что надо принести подтверждения, но вижу, ты сам догадался.Не торопись и продолжай выполнять квест плз _a1.gif
Nikooz
Закрыто в связи с получением кондидатом рид онли.
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.