Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Revan
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > > Republic - 04.2017 > Получение гражданства Республики
Revan
Я ознайомився з правилами поведінки на ігрових серверах та Правилами Республіки та Імперії і Конституцією Республіки

Незакінчена історія

Трішки слів про минулі події:
після того як я пішов з Імперії, довго мандрував ( по місцям своєю бойової слави, молодості ), провів дуже тривалий період в медитації. В кінці я дійшов висновку, що я вже дуже старий, багато чого побачив, що я в цьому житті вже давно віджив своє, що остання моя пригода( а може і не остання ) буде повернутися додому і тут дожити свій вік...
Valtar
Мій голос ЗА.Він більше ніж інші гідний другого шансу.Чудова людина,гарний воїн,єдиний командо перед своїм уходом+треба дописати історію.
Soer
За. Творчески подходит к делу, помогал развивать армию республики(да и не только армию). Сможет сделать много полезного для нас, я в етом уверен _a1.gif
-Jet
Ну а нє, тіпа можна бути проти _a1.gif
Пам*ятаю як я колись перший раз за нього голосував, то написав як аргумент те, що він вразив мене своєю ввічливістю. Кльовий чувак, я безперечно за.
Yanek
ЗА!) Адекватный, добрый, веселый и сильный игрок.
-Electro Dance
За.Треба забрати цього Дiда додому)))
Дуже спокiйний та сконцентрований...також сильний!
Extreme
Фтопку квест.Я бачу,що ти гідний.Я довіряю іншим республіканцям.Повне і беззаперечне ЗА.
Destroyer
Голосую За, бо людина адекватна, гарно володіє мечем.
П.С. притому не викидать же пенсіонера на вулицю.
Ralf
Без сумніву ЗА. _a1.gif Спокій, ввічливість, порядність, ініціативність і далі, далі, далі.., плюс ве-е-еличезний бойовий досвід у Галактиці.
Kinder
100% За!
Адекватный, нормальный парень, алкаш, хорошо владеет сейбером. ad.gif
Nikooz
Эх, что тут можно еще сказать... конечно за!

Активный, приятный человек. Помню, старался во всем поучавствовать, развивал ролевую жизнь Республики ^^

Собственно поздравляю - ты принят ))
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.