Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Mystery
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > > Republic - 04.2017 > Получение гражданства Республики
Mystery
Я ОЗНАЙОМИВСЯ З ПРАВИЛАМИ ПОВЕДИНКИ НА ИГРОВИХ СЕРВЕРАХ ТА ПРАВИЛАМИ РЕСПУБЛІКИ ТА ИМПЕРИЇ І КОНСТИТУЦІЕЮ РЕСПУБЛІКИ.

Я народився на планеті Олдеран. Моє життя йшло спокіино. Мій батько заробляв достатньо грошей, і нам вистачало грошей на мое навчання і т.п.
Одного разу моєму батькові запропонували поїхати на заробітки на планету Корускант. Батько не хотів брати мене з собою, він казав, що це може бути небезпечно.
І ось настав день відправлятися. Всі родичі зібралися щоб попрощатися з батьком. Раптом у мене з рота вирвалося *Мабуть я ніколи не побачу Корускант* і батько зжалився наді мною, дозволивши поїхати з ним.
Через кілька тижнів коли ми повернулися до дому, то на місці Олдерану ми знайшли лише тисячі уламків. Пізніше ми дізналися, що це Імперія зруйнувала нашу планету.

З того часу я мрію стати Лицарем Ордену Джедаїв щоб побороти Імперію і пізнати світлу сторону сили.
-Jet
Зовсім непалівно _a1.gif

)))) хоча айпі, здається, різні) (с) Гайдамака
-Jean Roqua
(Mystery @ 30.4.2009, 13:49) *

Через кілька тижнів коли ми повернулися до дому, то на місці Олдерану ми знайшли лише тисячі уламків. Пізніше ми дізналися, що це Імперія зруйнувала нашу планету.

З того часу я мрію стати Лицарем Ордену Джедаїв щоб побороти Імперію і пізнати світлу сторону сили.

тоесть ты хочешь отомстить?
Ralf
(Mystery @ 30.4.2009, 14:49) *

Ти хочеш спочатку побороти Імперію, а потім пізнати світлу сторону сили? Чи навпаки? І ще одне: чим ти плануєш зайнятися, коли врешті-решт побореш Імперію? _a1.gif
Mystery
(Jean Roqua @ 30.4.2009, 15:41) *

тоесть ты хочешь отомстить?

Ні мстити я не хочу бо месть приводить до темної сторони сили

(Ralf @ 30.4.2009, 15:49) *

Ти хочеш спочатку побороти Імперію, а потім пізнати світлу сторону сили? Чи навпаки? І ще одне: чим ти плануєш зайнятися, коли врешті-решт побореш Імперію? _a1.gif

Спочатку я хочу пізнати силу і лише потім побороти імперію.
Після тогояк поборю Імперію я планую підтримувати рівновагу сили.

!
Попередження:
Оверквотинг. 10 дней р\о.
Nikooz
В связи с получением кандидатом р\о тема закрыта.
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.