Я ознайомився з правилами поведінки на ігрових серверах та Правилами Республіки та Імперії і Конституцією Республіки (цей Текст не було скопійовано а набрано вручну)
Надати доказ прочитання можу , але не знаю як?)
Мій опис: моэ імя Gotter пішло від слова Got , темна людина яка ходить гуляти вночі... Виховувався на Хоті в Сімї місцевих Автомеханіків. Розуміюсь на електроніці. Змалку полюбив небо і мріяв полетіти в Космос, Мрія здійснилась.
Я проліз на торговий корабель з військовим нахилом. Нажаль для мене це виявився корабель Імперії.Мене знайшли і запроторили в грузовому відсіку.
Але в Одному з ящиків я знайшов Лазерний меч.На щастя на кораблі не було Сітхів і Воїнів а просто пілоти та декілька солдат. Я чудом Відбив УСІ лазери
та врятувався нікого не вбиваючи.коли я взяв в руки меч, прокинулась СИЛА і допомогла виштовхнути люк через якиий я виліз. Ставши на землю я побачив що знаходжусь на невідомій мені планеті.Я знепритомній на пекучій Сонцем Землі,
а коли прокинувся то перше шо побачив Медика Республіки. Відтоді мені дуже імпонує Республіка!
Дякую за Увагу!
Наперед Дякую за Почесне Звання Сitizen!