Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Gotter
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > > Republic - 04.2017 > Получение гражданства Республики
-Gotter
Я ознайомився з правилами поведінки на ігрових серверах та Правилами Республіки та Імперії і Конституцією Республіки (цей Текст не було скопійовано а набрано вручну)
Надати доказ прочитання можу , але не знаю як?)

Мій опис: моэ імя Gotter пішло від слова Got , темна людина яка ходить гуляти вночі... Виховувався на Хоті в Сімї місцевих Автомеханіків. Розуміюсь на електроніці. Змалку полюбив небо і мріяв полетіти в Космос, Мрія здійснилась.
Я проліз на торговий корабель з військовим нахилом. Нажаль для мене це виявився корабель Імперії.Мене знайшли і запроторили в грузовому відсіку.
Але в Одному з ящиків я знайшов Лазерний меч.На щастя на кораблі не було Сітхів і Воїнів а просто пілоти та декілька солдат. Я чудом Відбив УСІ лазери
та врятувався нікого не вбиваючи.коли я взяв в руки меч, прокинулась СИЛА і допомогла виштовхнути люк через якиий я виліз. Ставши на землю я побачив що знаходжусь на невідомій мені планеті.Я знепритомній на пекучій Сонцем Землі,
а коли прокинувся то перше шо побачив Медика Республіки. Відтоді мені дуже імпонує Республіка!

Дякую за Увагу!

Наперед Дякую за Почесне Звання Сitizen!
-Nirvana
Прямо наперед дякую за звання... Самоуверенность не всегда хорошее качество , друг мой.
Что по твоему называется честным боем?
-Jet
(Gotter @ 29.4.2009, 9:31) *

Надати доказ прочитання можу , але не знаю як?)

Виділи цей текст мишкою - Я ознайомився з правилами поведінки на ігрових серверах та Правилами Республіки та Імперії і Конституцією Республіки. - потім ctrl+c, потім нажми на редагування свого першого поста і, виділивши своє перше речення, натисни ctrl+v
Kiobe
Я знепритомній на пекучій Сонцем Землі,
а коли прокинувся то перше шо побачив Медика Республіки. Відтоді мені дуже імпонує Республіка!

))) А если бы ты увидел бы, ну не знаю... имперского штурмовика, то тогда тебе понравилась бы империя?
-Gotter
(Nirvana @ 29.4.2009, 10:37) *

Прямо наперед дякую за звання... Самоуверенность не всегда хорошее качество , друг мой.
Что по твоему называется честным боем?

Чесний бій - Хороший Бій! Для мене Чесний бій коли у суперників одинакові можливості і ще коли цей бій Домовлений! А Моя впенненність мені подобається,
я виступав перед 5 тисячами людей на концерті , а ти щось тавке робив?

(Kiobe @ 29.4.2009, 10:53) *

))) А если бы ты увидел бы, ну не знаю... имперского штурмовика, то тогда тебе понравилась бы империя?

Нееее)) не люблю Імперію. Вони убили моє Ество...
-Verna
Самоуверенность полезна на сцене и для звездной болезни, но не в рядах республиканцев... closedeyes.gif

Попытайся обьяснить мне и Нирване почему мы считаем, что это качество не может быть чертой характера республиканца( в часности джедая)

-Gotter
(Verna @ 29.4.2009, 12:04) *

Самоуверенность полезна на сцене и для звездной болезни, но не в рядах республиканцев... closedeyes.gif

Попытайся обьяснить мне и Нирване почему мы считаем, что это качество не может быть чертой характера республиканца( в часности джедая)

Мало випадків коли самовпевненість приводить до темної Сторони Сили .
Але все ж вони є.
Тепер я зрозумів це... Визнаю свою помилку.

!
Попередження:
Оверквотинг. 10 дней р/о
-Chewbatya
Есть время обдумать слова Верны и Нирваны. Тема пока закрыта....
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.