Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Sachok
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > > Republic - 04.2017 > Получение гражданства Республики
-Sachok
Я ознайомився з правилами поведінки на ігрових серверах та Правилами Республіки та Імперії і Конституцією Республіки.
Я Sachok,с планеты Кашииик.Мою семью вместе со многими другими семьями забрала Империя как рабов.Когда моих родителей забрали,мне было 4 года.В то время на Кашииике прятался джедай,который буквально вырвал меня из рук Имперцев.Он обучал меня фехтовать и на двух мечах,и на одном.После смерти джедая я полетел на Корускант с желанием помочь Республике,потому что тут я хочу найти новых друзей,наставника и хочу отомстить за своих родителей
Extreme
Я тебе раніше не бачив,тому в мене ось таке питання.
Чому саме Республіка?В нашій галактиці багато гарних кланів,як офіційних так и не офіційних.Судячи з твоєї історії,ти хочеш стати мстителем?А чи допоможе це тобі?
Особисте прохання-зміни аватарку unsure.gif
Haydamaka
(Sachok @ 21.4.2009, 21:32) *
хочу отомстить за своих родителей

Навіщо?
-Sachok
Поскольку только Республика есть демократической страной,и уважает права каждого жителя своей державы.Хочу помочь имперскую агрессию победить.Извините,но у меня не хочет аватарку менять.Старая остается.Не знаю че делать
Extreme
Твоє бажання мстити не є агресією?Можливо тобі потрібно розібратися зі своїм минулим та з самим собою,чи ти чітко знаєш свої бажання?
-оффтоп-На чиє питання ця відповідь?Конкретніше будь-ласка відповідай.-оффтоп-
-Sachok
Извините за оффтоп.Это ответ на вопрос Gaydamaka
Тоесть хочу освободить рабов империи и сделать их свободными жителями галактики
to dead walker
у меня есть желание помочь Республике всем,что я могу сделать
Extreme
Кого ти важаєш рабами Імперії?
Чому саме Республіці?В цьому сама суть питання.
-Sachok
2 Dead Walker
Чому саме Республіці?Оскільки Республіка-це демократична держава,яка поважає права своїх громадян і не агрессивно направленна держава.
Раби Імперії-це громадяни,чиї громадянські права порушують
Extreme
Чим їх порушують?Адже вони просто громадяни,які мають права і обов`язки.
Розвивай,мені з тебе по 1 слову тягти?_a1.gif
-Sachok
Імперці захоплюють чужі планети,а потім насаджують свої порядки і закони,а тих людей,що намагаються опиратися,мучають або вбивають
Extreme
Ось,це мені подобається.
Розкрий детальніше той момент в твоїй історії,в якому згадується про джедая.Думаю всім буде цікаво послухати.
Jedcat
В кiмнату гучним кроком зайшов клон,з новим костюмом, бластерною гвинтiвкою за поясом,двома мечами та свiжим республiканським гербом на груднiй бронi.Вiн зняв шолом,i з-пiд нього показалося просто сяюче лицце.
Вiтаю республiканцiв та тебе, Сачок! Дай менi ,плiз, одну вiдповiдь. Ти маэш знати про наказ №66.Розкажи менi про це.Чи вважаэш ти це зрадою клонiв? Вiдповiдь обоснуй.
Vovcheg
Бачив тебе на Холлі і мені не дуже сподобалась твоя поведінка. Ти виправив її?[додаток]Якщо так, то будь-ласка виклади скріни з поклонами тобі від кожного клану НГ(не на початку дуелі)[/додаток]
Що ти знаєш про Саула Карата?
Kaine
Салют кандидат!Вот тебе мои 3 вопроса-
1)Расскажи мне про мастера Сай-фо-Диаза.
2)Если ты вступиш в Республику,она станет твоим орудием мести?
3)Представь ситуацию:ты республиканский командир,у тебя есть друг,хороший друг.Ты ему все доверяеш,он о тебе все знает.Вот однажды,твой друг предал тебя и рассказал все о тебе имперским войскам.Вот однажды ты встретил его,его имперского шпиона,который шел по улицам Нар-Шада и пересчитывал свои денежки,за хорошую информацию.Вдруг ты встал на его пути.Твои дальнейшие действия.Вы стоите на мосту,под ногами небольшой мост,а под ним бездна.
Haydamaka
На просторах Галактики кандидат встиг отримати р\о, тому тему закрито.
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.