Я ознайомився з правилами поведінки на ігрових серверах та Правилами Республіки та Імперії і Конституцією Республіки.
Я Sachok,с планеты Кашииик.Мою семью вместе со многими другими семьями забрала Империя как рабов.Когда моих родителей забрали,мне было 4 года.В то время на Кашииике прятался джедай,который буквально вырвал меня из рук Имперцев.Он обучал меня фехтовать и на двух мечах,и на одном.После смерти джедая я полетел на Корускант с желанием помочь Республике,потому что тут я хочу найти новых друзей,наставника и хочу отомстить за своих родителей
Я тебе раніше не бачив,тому в мене ось таке питання.
Чому саме
Республіка?В нашій галактиці багато гарних кланів,як офіційних так и не офіційних.Судячи з твоєї історії,ти хочеш стати мстителем?А чи допоможе це тобі?
Особисте прохання-зміни аватарку
Haydamaka
21.4.2009, 20:40
(Sachok @ 21.4.2009, 21:32)

хочу отомстить за своих родителей
Навіщо?
Поскольку только Республика есть демократической страной,и уважает права каждого жителя своей державы.Хочу помочь имперскую агрессию победить.Извините,но у меня не хочет аватарку менять.Старая остается.Не знаю че делать
Твоє бажання мстити не є агресією?Можливо тобі потрібно розібратися зі своїм минулим та з самим собою,чи ти чітко знаєш свої бажання?
-оффтоп-На чиє питання ця відповідь?Конкретніше будь-ласка відповідай.-оффтоп-
Извините за оффтоп.Это ответ на вопрос Gaydamaka
Тоесть хочу освободить рабов империи и сделать их свободными жителями галактики
to dead walker
у меня есть желание помочь Республике всем,что я могу сделать
Кого ти важаєш рабами Імперії?
Чому саме Республіці?В цьому сама суть питання.
2 Dead Walker
Чому саме Республіці?Оскільки Республіка-це демократична держава,яка поважає права своїх громадян і не агрессивно направленна держава.
Раби Імперії-це громадяни,чиї громадянські права порушують
Чим їх порушують?Адже вони просто громадяни,які мають права і обов`язки.
Розвивай,мені з тебе по 1 слову тягти?
Імперці захоплюють чужі планети,а потім насаджують свої порядки і закони,а тих людей,що намагаються опиратися,мучають або вбивають
Ось,це мені подобається.
Розкрий детальніше той момент в твоїй історії,в якому згадується про джедая.Думаю всім буде цікаво послухати.
В кiмнату гучним кроком зайшов клон,з новим костюмом, бластерною гвинтiвкою за поясом,двома мечами та свiжим республiканським гербом на груднiй бронi.Вiн зняв шолом,i з-пiд нього показалося просто сяюче лицце.
Вiтаю республiканцiв та тебе, Сачок! Дай менi ,плiз, одну вiдповiдь. Ти маэш знати про наказ №66.Розкажи менi про це.Чи вважаэш ти це зрадою клонiв? Вiдповiдь обоснуй.
Бачив тебе на Холлі і мені не дуже сподобалась твоя поведінка. Ти виправив її?[додаток]Якщо так, то будь-ласка виклади скріни з поклонами тобі від кожного клану НГ(не на початку дуелі)[/додаток]
Що ти знаєш про Саула Карата?
Салют кандидат!Вот тебе мои 3 вопроса-
1)Расскажи мне про мастера Сай-фо-Диаза.
2)Если ты вступиш в Республику,она станет твоим орудием мести?
3)Представь ситуацию:ты республиканский командир,у тебя есть друг,хороший друг.Ты ему все доверяеш,он о тебе все знает.Вот однажды,твой друг предал тебя и рассказал все о тебе имперским войскам.Вот однажды ты встретил его,его имперского шпиона,который шел по улицам Нар-Шада и пересчитывал свои денежки,за хорошую информацию.Вдруг ты встал на его пути.Твои дальнейшие действия.Вы стоите на мосту,под ногами небольшой мост,а под ним бездна.
Haydamaka
21.4.2009, 21:39
На просторах Галактики кандидат встиг отримати р\о, тому тему закрито.