Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Clasic
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > > Republic - 04.2017 > Получение гражданства Республики
-Clasik
Я ознайомився з правилами поведінки на ігрових серверах та Правилами Республіки та Імперії і Конституцією Республіки.
Мене звати Класік. Я народився на планеті Набу. Я жив тихо та спокійно зі своїми батьками, але під час війни, коли Імперці здійснювали напад, моїх батьків було вбито, а мене взяли у полон. Мене побачив один Імперець, ймовірно він був ситхом. Він подивився і побачив в мені щось, мабуть, це була сила, тому й почав мене тренувати. Але після кількох років тренувань, я зі своїм імперським вчителем вилетів на певне випробування. Мені потрібно було вбити джедая, який не мав зброї і був закутий в ланцюги. Я тількино замахнувся своїм мечем, але в одну секунду зазернув в очі Джедая. В його очах я побачив сум, але не страх, добро, але не зло. Мене це так здивувало, і щось в моїм серці сталось... Я не пам'ятаю, що було потім, але зараз я біля паспортного столу і прошу дати мені шанс.
Насамперед, я хочу в Республіці знайти справжніх друзів.
Khan Jsi
Приветствую Clasik.

Вот тебе пару квестов:

1) Перемани на светлую сторону игрока Desperado (очень бы хотелось что бы ты его выполнил, но квест не обязательный)
2) Приведи 10 доводов почему ты вступаешь именно в республику.
3) Опиши на твой взгляд, 5 самых опаснейших персонажей, которые были врагами республики(их плюсы и минусы)
4) Сыграй как нибудь со мной 10 дуелей на холи
Destroyer
Роскажи мені про таких людей, як Khan Jsi, Чемпіон, Каташи, Граф Дракула.
Nikooz
Здравствуй. Что ты можеш мне сказать про Maximous"а?
King
Ну, привет Класик) Скажи мне, зачем ты подаёшь заявку, если ты всёравно сдашься на пол пути? Никому, не секрет, что ты Максимус...
Nikooz
Так-с...
Обход р\о.

!
Попередження:
14 дней рид онли на этот аккаунт.
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.