1. Ви хочете стати громадянином Республіки. Для цього ви повинні подати заявку у вигляді новоствореної теми в даному розділі.
2. Перед тим як створити тему, подивіться: якщо у Вас форумне ім'я не відповідає вимогам п. 2.1, придумайте собі нове ім'я і напишіть персональне повідомлення ґрандмодератору чи адміністратору, в якому попросіть поміняти Вам ім'я та зареєструвати його у Нашій Галактиці.
3. Назва теми повинна бути просто вашим ніком, без будь яких інших слів.
Опис теми лишайте порожнім.
Заборонено в назві чи опису теми писати фрази типу "Попытка №2", "Заявка на вступление...", "Заявка №3", "Хочу Вступить в Республіку".
4. Заявка повинна починатися правдивими словами:
Я ознайомився з правилами поведінки на ігрових серверах та Правилами Республіки та Імперії і Конституцією Республіки.
(Для цього ви справді повинні ознайомитись з усіма правилами)
5. В заявці на вступ до Республіки бажано написати про себе як про ігрового персонажа, і причину, чому ви хочете вступити до Республіки!
6. В заявці не враховуються будь-які дані, що ви написали в попередніх заявках, які не були прийняті. Ви повинні подати якомога інформативнішу заявку, і правильно оформлену.
7. Сама заявка це психологічний тест на адекватність гравця, якщо хоча б одне правило порушене, будь-хто з модераторів розділу зобов'язаний миттєво закрити тему заявки БЕЗ ЖОДНИХ ПОЯСНЕНЬ, лише зі словами "Заявка не задовольняє правила розділу".
Відсотки попереджень видавати не потрібно за відсутність адекватності у гравця. І допомагати гравцю знайти правила теж непотрібно - нехай це буде його першим квестом!
!
Попередження:
И к чему это? Зачем создавать такие темы?
Прочитай один раз правила и не морочь людям голову.