Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Rex
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > > Republic - 04.2017 > Получение гражданства Республики
Rex
Я ознайомився з правилами поведінки на ігрових серверах, та правилами Республіки та Імперії і Конституцією Республіки.

Це моя історія:
Я народився на Татуїні. Місто Анкохерд. Зі мною жила мати, та вона казала, що батька в мене нема,
я цьому не вірив...
З дитинства я знав тільки два світи - Моє рідне місто,та небезпеки поза нього.
Ніби все складалось добре в моєму житті, як у тринадцять моіх років, мати пішла як завжди вечором,
по воду, до вологозбирача, що був біля гори Хізил, горою її важко було назвати, але про неї казали що там
логово Крайт-дракона. Вона не повернулась. Довго я її шукав,
в другу добу пошуку ми вирішили зайти у логово до Хізил. Взявши з собою бластер я пішов до підніжжя гори,
де був туннель до підземелля. Прокрадаючись, тунель вів мене до місця де я вже чув Крайта та був готовий,
до всього. присівши за валуном я перевірив старий бластер ,що колись подарував мені Родіанець, на мій
день народження, було цікаво чи він справний, чи він хоча б має зарядів?
Я виглянув зза валуна, і почав роздивлятись- було чутно тільки дихання, шипіння, навколо було прекрасно-
кристалічна печера що була наповнена кристалами, де вони виблискували різними кольорами і сліпили яскравим світлом.
Задавалося враження що це не місце злобного хижака, а місце де жило щось потойбічне. Я вмить оговтався,
та почав проходити ближче до сусідного приміщення печери- підійшовши ближче я побачив двох трупів, та кістки.
Крайта-дракона не було, він зник не залишивши і сліду, "можливо це було видіння?" -задав собія запитання. Я оглянув тіла, та ні кого з них я не впізнав.
Виходя я забрав декілька криствллів собі, на пам'ять. Дійшовши до вихду я побачив, що вже ніч.
Матері я не знайшов, але ці кристали нехай будуть на згадок про неі.
За ніч я дійшов до міста. Пізніш я найнявся на роботу.
Через декілька рік до мене дійша звістка, про мого батька. Що він живий, та знаходиться на Татуїні.
Мені довелося багато зробити, щоб з ним зустрітись.
Зустріч відбулася в районній кантині, у Мос Ейслі. Я сів за столик що був біля бармена, взявши напій, я чекав,
у бар зайшла людина середньго зросту, у коричневому плащі, що закривав, та затіняв обличчя.
Він подивився навколо, та виловив мене з юрби відпочиваючих. Пдійшовши до стола бармена, де повернувся до мене,
та сів навпроти.
Він зняв капішон та подивився на мене. За мить роздивившись навколо він вимовив:" Напевно в тебе багато питань,
якщо ти пройшов такий довгий шлях щоб побачити мене?", я без ввагань відповів :" Куди ви зникли коли я народився?".
" Я торговець і мені було треба поїхати жити в інше місто", я сказав- "Мені більш нікуди йти,
візми мене як помічника". Він ще раз роздивився мене, -"Ти впевнений?", "так"- без емоцій відповів я. Ми вийшли з
кантіни та попрямували до будинку на околиці Мос Ейслі.
Ввійшовши у старе запилене приміщення, де було мало світла. Він нажав на кнопку, та двері, що були замасковані за
шухлядою відчинилися. Я побачив добре освілені сходи,спіраллю проходили в низ, світло ісходило від фотонних ламп,
які були знизу. Дішовши до кінця, можна було роздивитись цікаві деталі: приміщення складалося, мабуть з
давніх кам'яних глиб, прямокутного типу, щільно прикладені один до одного. На них були древні розписи, символи,
та знаки. Проходячи в глиб секретного приміщення, я почав задихатися, у кінці тунеля була велика, металева, з дев*ятьма
замками, та штирями дверь. Підійшовши до неї в притул- було відчутно свіже повіря. Мій гід вдарив по одному з цегляних
блоків. Велика механічна машина, десь над нами запрацювала, і ввесь складний механізм почав неквапливо себе розкривати.
Коли останній блок піднявся, відкрився вид на червоне приміщення, що видблискувало від ламп прикріплених до стіни.
З правого боку від мене був килим, та ваза з білого каменю, що була напівзаповнена. В стіні був невеличкий отвір,
звідки йшло повітря. Посеред невеличкоі комнати сидів юнак, який щось читав. Він був одягнутий у просту одежу,
біля нього сидів такого же віку ще один хлопець. Який встав, та подивився на мене. Я огленув ще раз комнату,
з ліва була гола стіна, завершенням ціього є пройом без двері,без освітлення. А мій батько став навпроти мене,
знявши плащ, сказав - "Почувай себе як дома- сину".
"Це моя таємна школа,ти маєш тут навчатися,щоб здобути знання які допоможуть тобі в майбутьньому." – промовив мій батько.
І мене навчали. Тепер можна сказати що це академія, де мій батько вчитель. Вона є у покинутому будинку. Там є ще учні-
Вальтар, та Оуен. Ми з Вальтаром стали швидко друзями, Оуен більш поглиблювався у себе, любив читати.
Одного дня я разом з Вальтаром пішли до нашого знайомого що продавав зброю. Прийшовши до нього я з його дозволу,
сів за робочий стіл.Я дістав зі своєї кишені кристалли. Попрацювавши з ним 2 часгодини я нарешті закінчив
своє творіння.Це був меч.Він світив ззовні помаранчевим.
Повертаючись Вальтар пішов до бару, казав хотів зустріти одну людину, а я попрямував до академії.
Прийовши, я натиснув на блок, але двері не відчинилися. Моживо двері замкнуло? я подумав, та пішов до чорного входу.
Відкрившись, двері показали страшну картину- Двері що не відчинялись, були навмисно сплавлені. Біля цих дверей лежав
труп мого батька, а біля нього- його датапад. Хтось тут є, було чутно звуки бластерів що були у перестрілці.
Я розрубав двері вибив їх. Мене переповняв гнів, гнів за цю смерть. Я ніколи не був так упевнений у своїх діях.
Йдучи через сходи дійовши до металевих дверей, що відділяди мене від винуватця всіх подій. З моїх грудей рвалося
"Швидше!" хотів підганяти неквапливий механізм. Тільки но відчинились двері- я вбіжав.
В кінці червоної комнати лежав напівмертвий, ще не з охоловшим бластером третій учень академії,який вступив нещодавно,Арно. Чужий бластер прострілив та сплавив йгого нутрощі.
Він лежав ледь живий. Лужа крові витікла з його рани, але він хотів дотягтись до бластера. Я підійшов на мить до нього,
давши бластера він промовив останні свої слова- "Я не гідний такої смерті..." Він хотів сказати щось ще, але життя скінчилось.
Я попрямував до тренувальної комнати, де був бій, нерівний бій. Я не хотів ще одної смерті, дістав меч із пояса.
Коли двері тренувальної, ізрубленої кімнати відчинилися - там був Оуен, та він...
У його супротивника було два меча, два синіх меча. Він був одягнений у сіру падаванську одежу, та лице було прикрите
шарфом. Він наносив удари за ударом , Що разу коли Оуен ввідстрілювався- він намагався ударити, але Оуен встигав увертатись.
Я уввімкнувши меч підбіг до ньго та наніс боковий удар, а Оуен вистрілив у голову. Він схрестивши удари віитримав напругу,
та відбив мій меч. Я наніс удар з низу, він парирував, Оуен вистрілив в спину, він парирував. Він направив Силу та штовхнув на мене
кам'яну глибу, вдаривши мене, я відлетів. Впавши я побачив крізь мутний зір, що Оуен відступає...

Розповідає Оуен:
Я ухиляюся від удара за ударом, і він не дає моменту для мого пострілу. Я відчуваю, що не зможу довго протриматись.
Він прериває кожну спробу на постріл. Тепер він схрестивши меч, може мене вбити.
Я відчувши щось незвичайн(мабуть силу), направив їх на мою руку. Поток тримав меч супротивника. Поза була незручною. Моя ліва рука
тримала луч, права витримувала його меч. Тепер я вибив потоком меч з його рук, але залишався ще один.
Я взявся за меч, приготувався, мій супротивник підхвативши меч попрямував на мене...
Я гукнув "Рекс!".

Знову Рекс:
Я отямився, за мить встав, підхватив меч, попрямував до вбивці. Я підпригнув(чомусь дуже високо) , я кинув меч йому у голову. Він розрубивши бластер Оуена, відбив мою атаку. Тепер я знав що робити-
біжав на нього, підійшовши в притул він махнув у мене, я вдаривши йому по обличчі, ухилився. Підпригнувши я вдарив йому по
шиї, притягнувши до себе - з коліна у груди. Він впав, але одраз встав. Прибіг Вальтар.
"Що ти так довго?"- спитав я його, використвуючи момент. він мовчки побіжав до супротивника, та почав бій меч який у нього невіомо звідки з*явився. Я взявши меч,
попрямував до дуелю. У запалі битви Вальтар відступав, хоч як не намагався в нього поцілити. Підійшовши до ворога,
я вступив в бій, Вальтар вдарив спереду, а я по правому плечу. Він вихвативши свій другий меч з землі вдбив перший,
та схрестився з моїм мечем, Вальтар всадив в нього меч, а я відрубив руку з мечем.
Після я вимкув меч, прикріпив на пояс. Ми з Вальтаром взяли Оуена та пішли з кімнати тренувань, бо можливо прийдуть ще.
Доходячи до кімнати верхнього поверху, по сходах, ми на головному вході побачили- ще одного вбивцю- "це аперантіси!",
вигукнув Оуен. Ми попрямували до чорного виходу, вибіжавши на волю- я сказав "В мене є один знайомий, він мені боржник,
на крупну суму кредитів, він транспортер,в ньго є крабель до іншої системи, він і нас безкоштовно підвезе", сказав я.
"Пішли"-сказав Вальтар. Ми пішли до космопорту де був той великий транспотний корабель. Ми без проблем сіли у нього,
та полетіли до Корусканту.По-дорозі зустріли ще одного хлопця Артуті-Тьому з яким здружились.На Корусканті життя нас розбрело, кто куди. Вальтар став Республіканським солдатом, про Оуена мені нічого
не відомо. Я ж хочу стати Республканцем, бо тільки там я зможу знайти нових друзів, гарних товаришів у бою, мудрих
наставників- бо я залишився без знань,
я хочу допомогти Республіці, бо їй потрібні воїни, щоб виграти наступні битви...,а також хочу розібратись хто була та людина в академії і,що трапилося зі мною під час стрибку.
Valtar
На датапад Рексу прийшло повідомлення:
-Вітаю старий друже.Я пам"ятаю ту битву проти аперантисів.Ти допомагав мені в навчанні завжди.Завдяки твому батьку я здобув нормальну освіту і зміг вступити сюди.Я проголосував би ЗА,але мені потрібна твоя допомога.Я хочу продати свій A-Wing,але мені потрібен диллер.Одного я знайшов на Мігетто.Замість грошей він попросив трофейний імперський прапор.Чи не міг би ти злітати на Мігетто і віддати йому прапор.Ах так не забудь принести фотографії,де ти аєш йому прапор і ле ви кланяєтесь в знак домовленості.Не підведи мене друже.Щасти.
Daiver
Одного дня я разом з Вальтаром пішли до нашого знайомого що продавав зброю. Прийшовши до нього я з його дозволу,
сів за робочий стіл.Я дістав зі своєї кишені кристалли. Попрацювавши з ним 2 часгодини я нарешті закінчив своє творіння.Це був меч.Він світив ззовні помаранчевим.

У меня возникли вопросы...

Я дістав зі своєї кишені кристалли

Несколько? Каких? Ты соединял несколько кристаллов чтобы получить нужный цвет или или из всех выбрал оранжевый?

Попрацювавши з ним 2 часгодини я нарешті закінчив своє творіння.Це був меч.

Магистр Йода, если очень постарался бы, мог создать сабер за один день. Падавану на это требовалось от нескольких недель - до месяцев работы. Рыцарям и Мастерам джедаев требовалось также несколько дней.

Услышав о твоей драке с апрентисами, я посчитал, что ты не Мастер Джедай. Итак, каким образом ты собрал меч за 2 часа. Или же ты работал над ним раньше, а в тот момент как раз доделывал? Уточни.

Заодно расскажи мне, что надо было сделать, чтобы меч, созданный джедаем, был фиолетового, пурпурного цвета (как у Магистра Винду)
-Geralt
Рекс, Что ты можеш рассказать о таком человеке как Fastman?
-Moosya
Здравствуй, куда бы ты пошел после поступления в Республику?
Rex
Дякую за запитання Daiver

Так, декілько кристаллів, 1 Жовтий та 2 помаранчевих .
З них я вибрав помаранчевий,

Меч я робив, поки я навчався у свого батька.А завершив
роботу кристаллом.

Кристалл я вставив поперед заглушки, зкріпивши болтом.

Moosya
У республіку

Geralt
Це людина що лояльна до Імперії, та подала заяву на вступ до неї
-Moosya
Ты бы просто остался гражданином? Неужели тебе не хочется добится каких то высоких чинов или межгалактической славы?
Rex
Moosya.
пробач що не так відповів
бажаю бути Джедаем
-Geralt
Нуу... Так мало... Поищи побольше информации, не поленись, покопаися в архивах.
Exelent
Таке завдання:
Повинен ти вмовити 3 імперців вклонитися тобі зі словами "Слава Республіці"
Ralf
(Rex @ 15.4.2009, 23:03) *

бажаю бути Джедаем

Навіщо це тобі? _a1.gif Стільки обмежень...
-Moosya
Хм... Джедаи ето хорошо но уверен ли ты в своем желание и почему(обоснуй, желаетльно не просто потому что они сильны и несут добро, а по каким своим качествам, ты щетаеш чт твое место там)
Kinder
Роскажи мне о таких персонажах :
Оби Ван Кеноби, Квай Гон, Мейс Винду, Магистр Йода, Енакин Скайвокер.
Rex
Ralf
Мені це потрібно, обмеження є,та у всьому обмеження і правила є,
і я буду їх виконувати.
Moosya
Я ввжаю що Джедаї це варта миру, балансу Сили; їхні дії, дипломатія, мудрість
вказують на глибоке пізнання себе, та їх можливостей, вміння контролювати себе, та ситуацію навколо.Я упевнений у своєму виборі. Я не можу себе судити, свої якості, це вийде не з правильним висновком, не вийде коректно.
Daiver
Хорошо. У меня для тебя задание, вылетай на Татуин. Если встретишь там такого человека, то передавай ей от меня привет _a1.gif
То как ты это сделаешь и ее ответ заскринь и покажи ad.gif
Ralf
(Rex @ 16.4.2009, 17:49) *

вміння контролювати себе, та ситуацію навколо.

У чому воно полягає? Розкрий трохи ширше.
-Moosya
...а я что просил чтобы ето было коректно? отвечай на мой вопрос, сопоставь свои качества с качествами джедаев и покажы то ты етого достоин....
Rex
Ralf
Наприклад: це у потрібний момент - тримати свої емоції, не давати їм владу;
Ще приклад- людина починає сперечатися, Джедай не буде проявляти агрессїю
своєї точки зору до людини,він знайде дипломатичний спосіб розв*язання, конфлікту поглядів, не буде також проявляючи емоції нав*язувати свою точку
зору, та подавлювати чужу.
Ситацію навколо Джедаї, контролюють розумінням ситуації, та чуттям Сили, поєднуючи двоє, Джедай здатен звести до мінімуму випадковість та неочікуваний
варіант виходу ситуації.
Ralf
Як на мене, добре _a1.gif І останнє: у якому випадку джедай може застосувати зброю?
-Moosya
А как на меня не очень... все еще жду....Можна было сегодня в 19:57 и написать так как ето время когда ты вышел от сюдаго...
Rex
Moosya
спробую та описати та порівняти
Джедаї контролюють свої емоції- я утримую емоціїї при собі,
Джедаї в бою поважають супртивника, не бють у спину, лежачих не бють- я такий.
Джедаї дипломати- я намагаюсь уникати конфлікту.
Ralf
У випадку коли :дипломатія, адекватне поводження з супртивником, а також переконання, не діють і Джедай використовує зброю проти зброї.
Ніколи проти безоружного, Джедай не буде використовувати зброю.
-Jean Roqua

Есть два очень всем известных устройства, имеют одну и туже функцию, первое имеет в себе больше количество двигающихся частей, а другое не имеет ни одной такой детали. Работают без электрики так как придумали их очень давно. Что это?)
Kinder
Что означает твой ник?
Ralf
ЗА. Відповіді добрі, бачилися на серверах - враження позитивне.
Думаю, що Сила приведе тебе з часом в Орден джедаїв. _a1.gif
-Moosya
Спасибо sleep.gif ето я и хотел услышать(или чтото на подобие)
Ну что же роскажы мне про Императора Палпатина.
Rex
Geralt
Fastman це людина що спочатку пішла до Республіки та
подала заяву на вступ до ордену Джедаїв. Але у зв*язку з
полученням статусу Р.О. тему закрили. Потім ця людина
подала заяву втупу Громадянства Республіки, але теж цю
тему закрили через порушення атмосфери рольової гри.Потім
зробив ще одну спробу, і його приняли. Але він потім подав
заяву на вступ до Імперії, і його прийняли. Потім він
подав заяву на вступ до ордену Ситхів. І його Прийняли.
Пізніш відбулася ситуація(Судова) що була між ним та Рара.
Суд завершися тим що їх обох вигнали з Імперії. Вн змінив
ім*я, та подав під новим ім*ям заяву до вступу Республіки.
Не прийняли. Потім з другої спроби прийняли.
Fastman це й є ти, Geralt...
Якщо я щось не дописав - пробач _a1.gif

Kinder
мій нік коммадора Республіканських військ Рекса, що був
під коомандуванням Анакіна Скайвокера у війні Клонів, він
служив під ним до 3 Епізоду.

Jean Roqua
Напевно Голокрони
-Jean Roqua
Нет) скажут так что этот предмет не из мира ЗВ) а реального без которого существовать ничего не может.
Zick
Дуже добра людина, (грав з ним на системі Холі(поміг мені з проблемою), враження позетивне.Мій голос ЗА
Rex
Дайвер зробив все як просив=)
Khan Jsi
Приветствую Rex!

Недавно я слышал одну легенду. Она называлась "Легенда о республиканском лифте", и гласила следующее:
" Жил да был злой ситх. Он был настолько злым что когда все на него смотрели то видели... красный-красный ник свет. Его сила не знала границ и своим ударом он сносил горы. Но появился один(одна) jawa который обладал неимоверной хитростью. Он с конструировал лифт и назвал его The Light of Republic(TLOR). И вот когда ситх встретил jawa он яростно напал на него и... и... был раздавлен лифтом. Так маленький беззащитный jawa доказал что непобедимых нет " ©Khan Jsi

А теперь твоё задание. Докажи что такая легенда реальна: "консоль... /model jawa, ищешь любого из [EMP], толкаешь под лифт и скриншот ad.gif(маленькая оговорка выполнять не на сервере Holy, не выкладывать скриншот с логами "You killed xxx")"

Приступай!
-Ventura
Як ти вважаеш, чи можливо встановити мир у Галактиці?
-Moosya
Против проявил неуважение ко мне быв активным, и не выполняв мое задание....
Ладно хотя знаеш столько времени на данный квест мог только ты потратить...
Ну что же, знаеш у меня недавно спросили все свйойства характеристики, и воще что такое комлинк к сожалению я плох в технике, пользуюсь всем но наззвания не запоминаю...Роскажы мне что ето чтобы мне больше не краснеть.

Даю на задание 36 часов...
Rex
Вибач Moosya я виконав твоє завдання, happy.gif
Імператор Палпатін почав свою карєру з представника Набу( Хоча і попередньо контролюе Немойданів я Дарт Сідіус). Потім заняв пост Канцлера. Коли почалась війна Клонів, він конрлював фактично обидві сторони. В кінець війни коли залишився Генерал Грівус, то Палпатіну надали особливі повноваження задля завершення війни. Війну було завершено. Але після нападу та вбивства Мейса Вінду, Анакіна зробив своїм учнем, а також віддав всім клонам галактики указ 66, що забов*язував їх вбити всіх Джедаїв.В цей час Канцлер зробив Республіку Імперією. Магістр Обі-ван та Магстр Йода залишились живими після указу. Вони ж зробили відчаяну спробу зупинити Дарта Вейдера та Імператора Палпатіна. Обі-вану вдалось фактично вбити Анакіна на Мустафар. Але відчувши небезпеку свого учня, Палпатін подоспівши зберіг його життя. Дарта Вейдера вдягли у спецальний костюм що давав йому життя. Потім у зірці Смерті Дарт Вейдер зустрів Люка, Лею, та Чубакку Хана Соло, і Бена Кенобі. Обіван затримував час щоб вони могли втікти. Зірку Смерті було знищено Люком.
На Беспіні Дарт Вейдер зробив пастку задля переманювання на свою сторону Люка. Люк зустрівся у бою. Але програвши втік. Імператор Палпатін віддав приказ о атаки на Хот, після нерівного бою повстанці відступили. Пізніш Люк прийшов до Дарта Вейдера задля битви, та дві битви були одна на Ендорі,щоб відімкнути щит Другої Зірки Смерті, друга косміна битва біля Ендора- щоб знищити саму Зірку. Перша битва завершилася тим що Дарт Вейдер повернувся до світлого боку, та скинув Імператора у пріву генератора Зірки Смерті, друга битва заверщилась знищенням генератора, третя знищенням Зірки Смерті. Ось так закінчив своє правління Палпатін.

Ventura
Моя відповідь ні,бо скільки створінь стільки і мислень, точок зору, бажань.
Кожна система бажає свого, і хтось один не може догодити всім. Можна мати дипломатичні стосунки, а хтось бажає тримати нійтралитет, а хтось ворогує. Ну якщо ж візмемо що Галактика знаходиться під Республікою- то конфлікти між системами дуже важко буде владнати.
Kinder
Приветствую вас Республиканцы и тебя кандидат handshake.gif
Как ты думаешь почему клоны предали Республику?
Extreme
Як ти вважаєш,яку роль у розвитку Республіки грає взаємопорозуміння між самими республіканцями?
Rex
Kinder
Клони виконали указ 66 по приказу Галктичного Імператора. Вони не могли сказати НІ бо каміноанці заклали у них пезприкословне виконання приказів.
Dead Walker
Без вземопорозуміння не буде держави.
Extreme
Давай с тобою побалакаємо,проведемо файну дискусію.
Охарактеризуй свою гру на серверах,та розкажи свою думку про всі офф клани на просторах нашої галактики(відповіді типу "дуже гарий клан" не приймаються ad.gif)
Rex
Moosya
Комлинк це передавач, можна сказати рація по- нашому. Він використвуеться для роговору на одній частоті. Тим самим не дає іншим прослуховувати передачі, але якщо хтось уловить цю передачу, то вже здатен слухати що там( також вплив на передачу). Комлінк це устройство що буває від 5 см до півметра у бортових компютерах. як що ж він переносний то сили його передавання інформації не велика.
Dead walker
ну давай
Моя гра на серверах є така не то щоб класна не то щоб слабо, нормально, як я дивився таблиці під час гри- я займаю середину.
Відношення до кланів:
якщо я не помиляюсь є 9 кланів 1 із них є нейтрали.
Republic- відношення хороше,демократична держава,
бо чомуж то ді я, подав заяву туди.
Impire- Дежава що має імперіалістичний устрій, я неповажаю цю державу через її агрессивність, та критичний взляд до речей.
Star Group- Люди що знють що таке честь відвага.
Order of Anfor-стримані бійці викорисовують все задля перемоги над врогом, але поважаючи його.
Star Anarchy- Іїня назва відповідає їхній ідеології -Анархія. Але прочитавши "Идеология Звездной Анархии" дала мені знати про іхню неповагу до йнших кланів.
Mandalorians- сильніші воїни що знають що таке битва, сильні, духом і тілом.
Таемне братство Мені про нього не відомо. blush2.gif
Outcast- негативне відношення, хоч я нічого проти них не маю але як мені відомо він захопив декілька планет( одна з них Мандалорів)
Jean Roqua
Механічний годинник та Мельниця
Jedcat
В кiмнату зайшов Jedcat.За ним незадоволено катився R3M6, якого нав'ючили шоломом.
Вiтаю тебе Рекс! Тут вже говорилося про наказ №66. Вiдповiв ти не дуже,бо клони не тупо виконували все,як дройди. Введений в них ген лиш запобiгав бунтам та свавiллю. Розкажи, як би ти зробив на мiсцi клона? А, ще скажи щось про дройдiв R3,та чому ,на твою думку мiй культяпа незадоволений тим,що я водрузив на нього свiй шолом. Адже вiн мав би виконувати все, що я скажу.
R3M6 щось нахабно пропищав,та звалив за дверi.
Да-а-а. От чому вiн "ображений"?
-Jean Roqua
Не мельница)
а просто часы) ладно ты угадал)
я ЗА
Extreme
Гарна відповідь,але поважати треба всі клани(я про Імперію,і не Impire,a Empire).Всі клани створені спільними зусиллями,і на це було витрачено багато сил,часу та енергії.Це заслуговує пошани.
А тепер щось практичне.
Мені дали місію,але я не можу її виконати,через сімейні справи.До Республікі прагне потрапити ще багато людей,але я прошу тобі зв`язатися з одним із них.
Кажуть,що на корібані знову об`явилися ситхи,і це пов`язане з гробницею мертвого лорда.Відправляйся туди та зруйнуй її.
Місія важка,тому ти повинен домовитися і стати на поміч Соні(Sony-made).Хочу командної гри та взаємодопомоги.
(Мапа-Korriban Valley,сервер Siege,тімплей,2х2 мінімум)
-Moosya
Спасибо в общих чертах я понял что ето...
Роскажы мне пожалуста что ты знаеш про персонажа Mike Say а то подозрительный он какойто sleep.gif
Можно ли и дальше быть в нем уверенным, как думаеш?
Daiver
Квест выполнил, ответы нравятся... что ж еще сказать. Я ЗА _a1.gif
Kinder
Приветствую вас Республиканцы и тебя кандидат handshake.gif
На мои ответы ответил, я За!
Jedcat
А на моэ запитання така змiстовна вiдповiдь... Що ж ,будем чекати.
Явно незадоволений клон удалився подихать свiжим повiтрям ,знов поклавши шолом на дроiда.
Rex
Jedcat
На місці клона я б допоміг би вижившим- а саме Обі-Вану
та Йоді. Р3 версія це модіфікація дроідів версії Р2, що більш оснащена новими доповнненнями. Він незадоволений тим що ти дещо зменшив його радіус зору.
Kinder
Енакін Скайвокер народився на Татуїні,Участник війн Клонів, та падаван Обі-Вана, після переходу на темну сторону Сили він прийняв імя Дарта Вейдера,та покровительство на собою Імператора Палпатіна. Потім участник громадянської війни. Перед знищенням другої Зірки Смерті іскупив свою вину перед своїм сином Люком.

Магістр Йода є самим старшим Джедаєм у ордені, та самим мудрим- його учнями були- граф Дуку, Мейс Вінду, Обі-Ван Кенобі. Частково і Кі-Аді-Мунді, та Люк Скайвокер. Також вчив інших джедаїв. Получив звання Лицаря Джедая у віці 50 років. Прийняв битву з своїм учнем Графом Дуку, та Імператором Палпатіном, відступивши у битві, він відправився у вигнання. Потім у віці 900 років померає на Дагоба та зливається з Силою.

Магістр Вінду народився у системі Харрун-кел, є одним з найвпливовіших Джедаїв, за історії Ордену Джедаїв. Він також був предствником Ордену перед Канцлером. Він був профессіональним бійцем та іскустним дипломатом. Він також зробив свій найрішучий хід, він зробив- взявши з собою 200 Джедаїв на Генеозіс не тільки щоб врятувати Анакіна, Падме, та Обі-Вана, а ще щоб знищити воєнну машину КНС до того, як вона встигне вийти вповний бойовий режим. Команда Джедаїв героїчно билась з великим числом супротивників, але більшість у ту подію загинуло. Напоміч вижившим прийшов Магстр Йода з армією Клонів. Також Мейс Вінду вбив Джанго Фетта. Після цих подій він приймав активну участь у бортьбі з КНС. Дізнавшись від Анакіна про те, що Палпатін ситх, у битві з ним загинув від Анакіна що вдрубавши йому руку дав можливість,Палпатіну вбити його, цим же він і скористався. Мейс впав і розбився з багатоповерхового будинку.

Магістр Квай-Гон є одним із самх благородних та мудрих Джедаїв. Він мав за життя 2 учні. Першим був на ім"я Ксанатос, він був нетерплячим, та амбіціозним. Він же пішов з Ордену та пішов на поміч своєму батьку- Кріону. Життя свело Квай-Гона та Кріона та за випадком довелось Квай-Гону вбити його. Ксанатос дізнавшись про це був у ярості та бився зі своїм вчителем. Але відступив. Потім повернувшись робив вигля що змінився але в душі бажав заманити Ква-Гона, та його нового учня Обі-Вана в пастку. Не вдаалось, він відступив. Цей випадок заставив задуматись Квай-Гону у своїх вчительськи здатностях. Йому було важко прийняти нового падавана, але прийнявши вони стали як батько і син. Він вірив що Сила свела їх разом. Незважаючи на свою майстерність в бою він був повержений Лордом Маулом під час битви за Набу. Обі- Ван відомстив за вбивство вчителя, та полявся що буде вчити Енакіна Скайвокера, що був взятий на Татуїні. Квай-Гон вірив що він є обранцем. Так закінчив своє життя Квай-Гон Джинн.

Обі-Ван Кенобі. Є одним із ярких постатєй у історії Республіки. Учнями Обі-Вана були Енакін Скайвокер, та частково його син- Люк Скайвокер. Він був один із останніх Джедаїв що вижив після Війни Клонів та приказу 66. Він народився за 57 років за битви за Явін. Його вчителем був Квай-Гон Джинн, що загнув під час битви з Лрдом Стхів. Під час перебування на Зірці Смерті жертвує собою під час битви з Дартом Вейдером,заради того що Люк, Лея, Хан Соло, та Чубибакка втікли.
Moosya
Він дещо агрессивний до інших Республіканців.Будь зним більш обережний.
Jedcat
Додумався! А щодо клона- я мав на увазі виконання наказу №66. Доречі,як би ти міг допогти джедаям? Клон зняв з нещасного золотого дроїда шолом,та почав жувати криспикс, який йому проспорив один фаст-фудовец,за прицільний відстріл усіх тарканів Е11-им бластером.
Rex
Jedcat
чим би зміг
ну наприклад бластером cool.gif

Dead Walker
завдання виконано

Nikooz
Нарушение ролевой амосферы.
Запрещено выкладывать скрины счета.
Закрыто.
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.