Так. дивимся сюди. Ось я приблизно накидав план ігрового поля. Тут треба трохи пояснити.

У нас є 2 кубика. Якщо випадає парне число - то рухаємся по розгалуженню направо, якщо непарне - по лівій стороні. Буде можливість ходити і прямо, але я ще не вирішив хто зможе. ( про це далі).
На чому будується конфлікт гри. На кожній планеті є 3 ресурси.
1. Людський. Тобто можливість набирати піхоту.
2. Машинобудівний (танки і т.д.)
3. Оборонний ( про це далі).
В залежності від того, хто візьме який клас ( про це знову ж таки далі:)), той починає на окремій планеті. Кидається кубик - фішка стає наприклад на Кашіік. Дивимось на характеристики планети.
1. 7
2. 2
3. 4
Значить, що можна набрати досить сильних вукі в армію, танків мало, а оборона середня.
Набір проходить через окрему колоду карт. На кожній буде написано скільки % (або штук) від загальної кількості перших 2-х ресурсів можна набрати. Тобто якщо на клітинці "Кашік" буде всі 7 одиниць піхоти, 1 одиниця техніки, а ми взяли карту, де буде сказано, що "можна взяти 5 одиниць піхоти і 1 техніки" =>
7-5=2 - залишається на клітинці.
1-1=0 - залишається на клітинці.
Набрані війська ідуть в кишеню до гравця.
Ходить наступний гравець. Якщо він потрапляє на Кашік, де стоїть суперник, то проходить діалог між гравцями.
1. Чи буде битва чи ні.
2. Чи можна гостю набрати війська чи ні.
Зрозуміло, якщо 1-й варіант негативний, то 2е запитання просто відпадає.
Тепер про оборону. Я ще до кінця не додумав, але у кожного гравця окремо від армії будуть бонусні карти атаки і захисту. Яким чином це буде зв'язано із самою армією поки не знаю.
Персонажі - гравціЩоб добавити рольовухи я вирішив створити класи для гравців. Перед початком гри кожен зможе обрати свій клас.
1. Сенатор, або просто впливова людина Республіки
2. Ватажок контрабандистів.
3. Злюка-генерал
4. Орден Джедаїв
5.
Орден Ситхів? (Знову ж таки, тут нагадати, що я в історії ЗВ нігугу і тому не кидайтесь камінням, а допоможіть)
У кожного класа є свої плюси і мінуси. Скажемо, у сенатора +1 оборони на планетах, населених людьми, а контрабандист може ходити на 2 клітинки вперед при випаді дублю.
Колоди карт1. Колода найму армії.
2. Колода бонусів-генералів (+ оборона + атака і т.д.)
3. Колода штрафів
4. Колода рандомних подій ( наприклад астероїд знищив якусь планету, комусь добре, комусь ні)
Поки що все. Починаємо критикувати

А! Іще! Потрібно штук 30 планет. Спочатку накидайте назви, потім буде обговорення щодо кожної.