Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Eloan
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > > Republic - 04.2017 > Получение гражданства Республики
Eloan
Я ознайомився з правилами поведінки на ігрових серверах та Правилами Республіки та Імперії і Конституцією Республіки.

Пролунав стук у двері, з-за дверей почувся приємний голос: «Заходьте будь-ласка». Двері відчинились, у приміщенні кімнати панувала атмосфера легкої напруженості, кандидат у громадяни сів за стіл, привітався з комісією і почав розповідати свою історію:

Раса: Людина

Історія мого життя розпочалась в Піднебесному місті на планеті Беспін. Народжений я був у сім`ї робітника, який (як і переважна більшість колоністів) працював на родовищах видобутку газу Тібанна (відмінний охолоджувач для двигунів та відмінне джерело енергії для бластерів).
Навчався я у тамтешньому навчальному закладі, який готував спеціалістів по видобутку природного газу, і все йшло до того, що я займу місце батька і продовжу сімейну справу. Вчився я відмінно, робив успішно всі задачі, поставлені викладачами, але в глубині душі відчував...що це - не моє. Я поважав бажання батька продовжити його справу тому навіть не повідомляв йому, що це заняття мені не по душі.
Також варто сказати, що Беспін - це батьківщина майстра джедая Джинна Альтіса, який створив центр тренування джедаїв, будучи ще зовсім дитиною, я, тишком від батьків, пробирався до цього центру і спостерігав, з кущів, за юними учнями талановитого джедая. З захопленням я міг там проседіти цілий день, але одного разу мене упіймав охоронець і приніс (в буквальнмоу смислі цього слова) мене до майстра Джинна з такими словами: "Ось, зловив порушника малого, що з ним робитимемо?". Джинн поглянув на мене, побачив моє зніяковіле і переповнене страху обличчя, і промовив: "Не потрібно мене боятися, хлопче, замість несамовитого цокотіння зубами краще розкажи з якою метою ти заліз на територію тренувального центру?". Я, опанувавши себе та перевівши дух, пояснив майстрові, що це не перший раз коли я сюди пробирався, я робив це часто, мені подобалось спостерігати за навчанням майбутніх джедаїв, їх акробатичними здібностями та вмінням поводитись з сейбером.
Нажаль наша розмова була короткою, тому що у Джинна було ще багато незакінчених справ, він велів охоронцеві провести мене до вихода з тренувального центру і повідомив мені, що я можу приходити і спостерігати за навчанням у будь-який момент, тільки вже не через забор, а через головні ворота. Я мало не кожен день приходив до центру і спостерігав за учнями, але одного дня, до мене підійшов майстер і промовив: «Хлопче, я відчуваю твій неабиякий хист та зацікавленість до всього того, що відбуваєтсья тут, чи не бажаєш ти, навчатися у мене та в подальшому стати умілим володарем сейбера?»
У цей день мене переповнювали емоції, я ще ніколи не був таким щасливим і саме тоді...я зрозумів своє справжнє покликання, вчитись у майстра Джинна. Але мені було дещо прикро...що я змарную всі надії свого батька... Тому, через пару тижнів після зустрічі з майстром я вирішив розповісти все своєму батькові, про те, що не законно пробирався на теритрію центру, що мене упіймали і що я...більш за все хочу стати учнем майстра джедая, а не навчатися на видобувача газу... Батько був завжди людиною чуйною до мене, він підтримав мене, моє рішення і не оскаржував його. Хоча в очах його було видно каплю розпачу...
З цього часу я навчався у майстра Джинна Альтіса.
Будучи учнем, я завжди з захопленням вислуховував різні істроії про джедаїв Республіки та їх подвиги, про війни з кровожерливими сітхами Імперії. І з кожним днем я тренувався та тренувався щоб в подальшому, піти на службу до Республіки та відстоювати її інтереси, які я вважав цілком лаконічними і гуманними.
Ось і прийшов цей час, коли я сиджу за столом перед приймальною комісією і готовий відповісти на всі питання, які вона буде ставити переді мною, що б в подальшому стати громадянином Республіки, дякую.
Exelent
Чому ти вирішив піти саме до Республіки, а не в інші клани? Обгрунтуй свою відповідь
Eloan
У галактиці ЮАГ я зовсім не давно, всього 6й день. Значну частину цього часу я присвятив вивченню так званої "політичної" ситуації на сервері і шукав найбільш імпонуючий мені варіант. Ситх? - ні, ситхом я себе не бачу, моральні цінносці дещо по іншому налаштовані, ніж у переважної бідьшості ситхів. Ауткастом - м.. мабуть всежтаки ні, мені не дуже подобається бути осторонь.. Чому саме Республіка? - в першу чергу тому, що мені довподоби політика Республіканців, це люди, які ведуть чесну "боротьбу", які можуть дати лаконічну та обгрунтовану відповідь на поставлене тобою запитання, а не "лол, нуб, іди шукай в пошуку форума". Да і просто, як кажуть: "душа лежить до цього діла"
-Chewbatya
Приємно бачити таку заявку...
Eloan, ти дуже обізнаний з політичною ситуацією в Галактиці... Як тобі вдалося за шість днів так досконально про все дізнатися? Ми ніколи раніше не зустрічались на просторах Галактики?
Eloan
Дякую. Мабуть "досконально" - це перебільшення, тому що я більш ніж впевнений, що мені відомі лише так звані ази, нажаль, але стремління до більш глибшого пізнання в мене активне і саме воно допомогло мені зорієнтуватися в такий короткий термін.
Нажаль не зустрічалися, весь мій попередній досвід був оснований на проходженні Академії Джедаїв, ось лише недавно дізнався, що існує такий сервер та ще й національний)
Haydamaka
Нечасто в заявках можна бачити цікаві історії, до того ж написані досить грамотно. Здаєшся людиною розумною. Це добре.
Деколи трапляється, що в Респубіку приходять "випадкові" люди, які насправді і не особливо поділяють її ідеологію, для яких моральні цінності Республіки - не більше ніж просто порожні слова. І часто їхня поведінка дещо компрометує Республіку, негативно впливає на авторитет держави.
Якби ти був наділений в Республіці владою, як би ти розв"язав цю проблему? Варіанти відповідей:
а) позбавив би громадянства порушників
б) зобов"язав би виплатити штрафи
в) виніс би публічні догани
г) в приватній розмові зробив би порушникам зауваження
д) свій варіант

Вибір поясни.
Eloan
Дякую, приємно.
Мабуть дам свою відповідь...таких людей я б порівняв з новонародженою дитиною, яка ще нічого конкретно не вміє, але пелихає бажанням все пізнати та скоштувати (іноді навіть буквально)) і саме в цей період життя все, підкреслюю, абсолютно все, залежить від батьків (в ситуації з Республікою - від наставників). Тому з такими людьми потрібно проводити роботи, виховні роботи, іноді навіть позитивно зорієнтовану пропаганду, щоб в кінцевому результаті отримати надійного та патріотично налаштованого Республіканця.
Ralf
(Eloan @ 10.4.2009, 15:53) *

З цього часу я навчався у майстра Джинна Альтіса.

Які духовні основи заклав у тобі твій Учитель?
Eloan
Мій учитель завжди наставляв мене бути "чистим" духовно, не гнітити в собі зло та злість. Йти по світу невинними кроками вірності та благоналаштованості. Майстер Джинн проводив зі мною багато уроків по духовному протистоянню противнику. Він вчив: "Поважати суперника завжди, будь він невідомо ким і невідомо з чим за плечима" і "Ставитись до нього так, як ставився б до свого найліпшого друга, тільки з мечем у руці".
Ralf
Гарно _a1.gif Проте життя є життя. Назви мені суперника чи суперників, які не викликають у тебе повагу.
Eloan
Вірно...життя всетаки не йде по сторінках підручника або словах наставника...нажаль. Єдиний суперник, який від мене ніколи не отримає поваги, це той, чиї слова гниліші яблука, яке пролежало під стовбуром материнського дерева століття...
Ralf
По-філософськи і водночас дуже поетично. _a1.gif Історія і відповіді кандидата дають мені цілковиту підставу проголосувати ЗА. Бачу людину мислячу, творчу, бачу республіканця.
Eloan
Щиро дякую за довіру.
Exelent
Так як я відлучаюся дам тобі кілька завдан:
1.Що ти можеш розповісти про Республіку в цілому?
2.Чим різняться і чим схожі Республіка та Імперія?
3. Розкажи про життевий шлях Люка Скайвокера?
Кожну відповідь опиши досить широко(часу в тебе досить biggrin.gif )
Eloan
1.Вцілому Республіка являє собою демократичну державу, якою керує Сенат. Також в Республіці можна відмітити ще одну непряму владу, накшталт церковної в нашому рельному житті, це Орден Джедаїв, талановитих воїнів та могутніх володарів сили, які викроистовують її для творення добра та порядку. Основною стратегією розвитку Республіки є досягнення розуміння між простими мешканцями та сенатом, створення найбільш теплого та поміркованого соціологічного клімату в дрежаві. Звісно, це зробити не так вже і просто, але талановиті правителі використовують всі свої здібності на навички у цій справі. І, звичайно, захист прав та інтересів своїх громадян, тому в Республіці і створена могутня армія з елітними Сквадами, з поміркованими воєначальниками та патріотично налаштованими солдатами, котрі гідно віддадуть своє життя, але не дозволять Імперським загарбникам підкорити кордони Республіки. В цій мілітаризованій державі працюють десятки сотень заводів та фабрик, які виготовляють різноміїття бойової та громадянської техніки, яка відповідно служить як простому мешканцю Республіки, так і її відданому захисникові.
Все це забезпечує існування та розвиток живого "організму" під назвою Республіка.
2.Схожість між Республікою та Імперією характеризується державністю обох, там і там проживають різні люди з різними вподобаннями та думками, але думки Імперців затьмарені злом та зневіренням, єдине, що вони прагнуть - це влада, влада будь-якою ціною...що в свою чергу і призвело до війни між Республікою та Імперією. В свою чергу Республіка також не стоїть осторонь влади, вона також намагається її здобути, але мирним та дипломатичним шляхом. Як стверджують мудреці: "Влада - це те, що нас розбещує і те, що нас поєднує".
Одна з причин, чому я вирішив стати громадянином Республіки - це демократичність здобуття влади, де немає надмірного і нікому непотрібного насилля, лише лояльність та чуттєвість.
Імперія...це машина насилля, де не людей слухають, а людям наказують...життя людей для них не важливе, тому що вони ладні пожертвувати будь ким, аби здобути владу...
Переможцем з бою виходить не той, хто втратив всіх своїх підлеглих в бою...ціною перемоги, а той, хто зумів зберегти життя своїх...ставлячи іноді його на рівні свого.. Нажаль...з такою політикою Імперії загинуло..і загине ще не мало людей...і не якихось там людей...а й навіть своїх..власних, імперців...
3.Життя Люка почалось поруч зі смертю... мати (Мідала), померла відразу після народження Люка та Леї. В умовах війни, зради та зневіри було прийняте рішення Обіваном розділити новонароджених, що б урятувати їхні життя. Це рішення було мудрим і поміркованим, тому після цього Обіван відправився з маленьким Люком на Татуїн, де залишив хлопчика на свого дядька. Хлопчик ріс та мужнішав, допомагаючи дядькові по господарству. Одного разу він зустрівся з Обіваном, який за ним увесь цей час спостерігав і той почав дечому його потроху навчати. Але хлопця довгий час тримати осторонь війни Республіканців з Імперцями не вдалося...Так як потрапила в біду його сестричка, про яку він і гадки не мав, тоді Обівану довелося припідняти завісу таємності над минулим хлопця. Так він і потрапив у перепетії війни і в решті решт став ядром усіх подій. Згодом він зустрівся з Дратом Вейдером і дізнався ким він на справді для нього був...Люк любив свого батька, хоча скільки зла той наробив...він щирим серцем прагнув його повернути на світлий бік сили...але цьому не судилося бути...все закінчилося драматично...Імператор Вейдер, тобто батько, загинув, хоча і проявив гідний поступок, врятувавши свого сина. Лея та Люк нарешті змогли бути разом, як брат та сестра, вони багато чого хотіли розповісти один-одному. З того часу в Галактиці панував мир, спокій та любов)
Yanek
Взяв анкету кандидата, Ян подошел к Элоану.
Приветствую тебя!
У меня для тебя несколько заданий.
Тайная организация украла дроида с важной информацией. Есть сведения, что возможно они его отвезли на Хот. Принеси мне голову астромеханического дрода серии R
(скриншот головы дроида в твоих руках).
Вторая проблема - пропажа всего протокольного дроида серии ЗПО. Мне известно, что его разобрали на части и все они находятся на Татуине. Туда как раз отправили корабль для покупки продовольствия. Мне нужно, чтобы ты его вернул.(скрины всех частей дроида)
Как только ты вернешь дроидов получишь остальные задания. Если что то будет не ясно, то можешь связаться со мной.
Khan Jsi
Свяжись в пм я хотел бы подуелиться с тобой...

-----------------------------------------------------------------------
Провел пару дуелей с кандидатом на холи. Манера боя понравилась, неплохо контролирует меч(может управится с противником используя пару ударов), неопытен в бою(но это пройдет), не атаковал когда я выронил сабер, не атаковал в чате(даже когда резко вошёл). Провёл небольшой блиц опрос, ответы идеальные и благородные... сложилось ощущение как будто ты знаешь что "нужно" говорить, но это не судь. Ты умеешь сопоставить факты и чётко выразить свою мысль думаю станешь достойным представителем республики.

Я --> ЗА (аргументы выше)
Eloan
Ось, Яне, все що було поставлено - виконав:
1. Голо дроіда серії R

2. Частини дроіда 3ПО

Дякую)
Haydamaka
Дуже подобаються відповіді кандидата та хід його мислення. ЗА
Yanek
Я ЗА! Ты единственный кто полностью выполнил мое задание и теперь информация, хранящаяся в дроидах будет в надежных руках.
Игрок адекватный, часто играл с ним на серверах, подлости не замечал, добрый, веселый.
Stanley
Вітаю тебе,кандидат Eloan,вітаю вас,РеспубліканцІ! handshake.gif
Нещодавно тренувався з кандидатом на Сятому місцІ.Надзвичайно добрі враження!
Кандидат чесний,спокійний,доброзичливий! І взагалі,я побачив у ньому майбутнього ДжедаЯ.
Коли побачив його відповіді,остаточно переконався у тому,що моє (видіння) є справжнім!

І оскільки я бачу,що ти ОсобливиЙ!,дам тобі трохи складніше завдання ніж іншим кандидатам...

Пророцтво щодо Енакіна Скайуокера і відновлення рівноваги СилИ все таки збулося.
Скажи,яким чином.(Можеш вказати епізод,але текстом такого кольору,щоб не зашкодити рольовій атмосфері заявки.)

Два почуття допомогли Енакіну відновити рівновагу СилИ...
1 - Те,яке ДжедаЇ повинні стримувати;
2 - Почуття,яке потрібне для того, щоб бути ДжедаєМ.
Назви обидва.

Поклонися представникам усіх оф.організацій,кланів та держав(Трьом представникам АнфорА,БратствА,РеспублікИ,МандалоріанціВ,Star Group,Astral Group,Star Anarchy,двом представникам OutcasT,і одному ІмперцЮ),Таємне БратствО не дарма так зветься,знайти когось з них буде важко,тому поклонитися дозволяється одному з них,замість трьох,(на мою оцінку це не вплине).
Уклін обов'язково має бути обопільним.(І не автоматичним,тобто не тим,що на початку дуелі(на Холі сервері)).

І ще дещо...
Коли в тебе меч з важкою рукояттю,ти робиш лише один помах замість трьох. Коли отримаєш громадянство,треба буде знайти тобі майстерного тренера,який навчить тебе вправно володіти сейбером та СилоЮ.

(Напиши будь ласка,як пишеться твій нік на українській мові,через літеру (Е),чи через (І)?)
Eloan
Вітаю, могутній солдате, який на святих місцях галактики продемонстрував мені справжнє талановите володіння мечем, тим самим захопив мій дух і ще більше підкріпив моє бажання вступити у Республіку та навчатись бойовому мистецтву.
Щодо імені мого, на рідній нашій мові, воно звучить аналогічно іноземному писанню: Елоан.
Зараз я хотів би перейти до виконання першого, поставленого тобою, завдання:
Пророцтво це збулося, але збулось воно шляхом не таким простим, яким передбачувала його більшість. Трактувати пророцтво можна довяко, але обидві його частини мають свій сенс і є вони невд`ємними...Хочу я розпочати з першої, суто "грубої" частини, де був утворений баланс сили. Ці події відбулися у час, коли ніхто не міг передбачити такий удар долі, хоча не виключено, що це нагальне бачення, так як доля Енакіна складалася поступово(доля його переходу до темних сил)... перший гнів, перші вбивства, перше почуття безвихідного відчаю, хоча ні...вихід був...- темний бік сили. Все це породило темного, злого Енакіна, який зрадив Джедаям та перейшов на сторону зла. Цим самим він і створив "грубий" баланс сили, тобто, з одного боку Імператорі та Енакін - з іншого боку Обіван та Йода..(Епізод 3 - Помста сітхів)
Що стосується другої частини, вона має драматичний характер...Енакін все ж таки зумів знищити зло, в першу чергу подолати його в собі...уявимо його життя (життя Дарта Вейдера): людина, точніше те не значне, що від неї залишилося, яка втратила всіх близьких, яка втратила кохання свого життя, яка зрадила своїм цінностям (вихованням яких займався Обіван), людина, яка просякла до мізків кісток злістю та ненавистю... Але який же він зробив подвиг...він, навіть не людина, напів істота...через стільки років зумів проявити любов до свого нащадка Люка...і не дав Імператорові вбити свого сина, на який вчинок пішов Енакін (Дарт Вейдер)..хоча цього мало, щоб загладити всі його провини, але цим...він зумів виконати пророцтво...і за це...він віддав своє життя...(Епізод 6 - Повернення Джедая)
І ось ці 2 почуття, які допомогли Енакінові відновити рівновагу:
1.Почуття, яке Джедаї повинні стримувати - це гнів, який породжує зло.
2.Почуття, яке потрібно, що б бути Джедаєм - це любов, яка породжує добро.

Елоан подякував за те, що його вислухали і пішов працювати над іншою, більш складною та відповідальною частиною завдання.
Stanley
(Епізод 6 - Повернення ДжедаЯ)
1 - Прив'язаність
2 - Любов
Ці два почуття допомогли Енакіну відновити рівновагу СилИ.

(Епізод 3 - Помста СитхіВ)
Ти помилився щодо створення грубого балансу СилИ,навпаки,це було розбалансування.
Йому у цьому допомогли також два почуття:
1 - Прив'язаність
2 - Страх
Ці два почуття породили гнів,який у свою чергу затьмарює розум і породжує зло.

Але не хвилюйся,хоч ти й не зовсім вірно зрозумів значення виразу "рівновага СилИ",На мій голос це не вплине.

Ось одна цитата.
Энакин Скайуокер умер на второй Звезде, и сбылось древнее джедайское пророчество, ибо он восстановил равновесие Силы, уничтожив самое большое зло в Галактике, после смерти он предстал перед сыном в виде духа вместе с Магистрами Йодой и Оби-Ваном Кеноби на луне Эндора. После этого он явился своей дочери на Бакуре, - а затем обрел покой.

Энакин Скайуокер был отцом - Люка Скайуокера и Леи Органы.

Информация взята с официального сайта Звездных Войн:starwars.com
Eloan
Дякую за довiру до мене. Трохи нiяково, що розумiння iстини в моїх очах не вiдповiдає дiйсностi...але це все вiдносно...кожний робить свої висновки з подiй "минулого". Але всежтаки випливає одна iстина тих важких часiв... Спасйбi за цiкаву та iнформативну цитату.
Eloan
Шановний Стенлі, другу частину завдання виконав:
1. [Rep]

2. [AG]

3. [Anf]

4. [Emp]

5. [MAN]

6. [Outcast]

7. [SA]

8. [SG]

9. [UB]
Stanley
Specifie просто з мечем стоть)
Eloan
(Stanley @ 12.4.2009, 22:07) *

Specifie просто з мечем стоть)

Насправді він полінувався налаштувати поклін (bow) у настройках, тому він зробив це присіданням)) а ефект ніби він стоїть від того, що вся ця процесія відбувалася на статуї)
Ось де він повністю стоїть:
Stanley
Вірю тобі. handshake.gif
Виконав нелегке завдання.Я ЗА!
Eloan
Дякую, радий старатись *bow* )))
Exelent
Добре. Тепер хочу тебе випробувати на вміння володіння мечем)) Шукай мене на Холі або домовляйся зі мною в ПМ.
-Moosya
В помещение, споткнувшысь о порог, влетел Муся...
- Здравствуй кандидат, опишы мне в твоем понимании, чесный и достойный бой,я посже за ответом возвращусь!-сказал он.
Eloan
На мою думку чесний та гідний двобій це бій, який підкріплений взаємоповагою суперників, навіть якщо ці суперники "змалку" найлютіші вороги. Тому що спарвжній, гідний воїн повинен поважати того, хто стоїть навпроти нього. Також атмосфера поєдинку повинна бути щира та відповідати "етикету" бою, таким я бачу справжній двобій.
-Moosya
Добре...
Што же ты знаеш про "етикет" боя?
Eloan
Етикет бою - це своєрідні ніким не писані правила, правила моралі. Хіба справжній воїн нападе на беззбройного противника? Хіба він почне проявляти агресію коли противник відволікся (наприклад на чат) Звісно ні!
-Moosya
Красноречия тебе не отбавлять, признаюсь етим я поражен..... Но все же узнать я пытаюсь, подробней об представление твоем... Опишы хоть несколько "правил морали"(желательно больше чем 2а)...
Eloan
Правила моралі, можна для прикладу взяти з реального життя, наприклад людина, яка не може й слова промовити, що б не підкріпити його матом, як в житті таку людину величають? - вірно, аморальною. Так же і в поєдинку, хіба можна назвати людину гідним противником, коли він те і діло що намагаєтсья принизити суперника негідними висловами, також і тут ця людина (противник) буде аморальним. Відповідно високоморальним буде той боєць, який вічливо поклониться у відповідь і з чистими думками почне двобій (цим самим він собі вже на 50% здобув перемогу). Це перший приклад.
Спроектуємо ситуацію, почався двобій, противники плідно атакують один одного, але ось раптом 1 учасник випустив свій меч, випадково, чи навмисно. Інший противник, високоморальний, дозволить суперникові "підняти" меч та чесно продовжити двобій, а людина без моральних цінностей, навпаки скористаєтсья цим моментом для своєї, осбоистої, вигоди.
-Moosya
Твои ответы меня приятно удивляют!
Ну что же последний вопрос:
Назви мне еще пару основных аморальных поступков в поединке(по мимо приведенных в прошлом ответе)
Eloan
На мою думку основним аморальним вчинком з боку противника буде відсутність відповіді на знак поваги, тобто на поклін. Порушення правил, обумовлених перед дуеллю, наприклад на КС (Екстрім) сервері змагатися лише на мечах, без використання сили. Ну ось, мабуть і все)
Nikooz
Eloan, ты очень удивил своими ответами - в них чувствуется уверенность и осознаность поступка(вступления, в данном случае)

Так же я был не менее приятно удивлен, пообщавшись на планете Холи с тобой.
У тебя большой потенциал, главное не свернуть с пути(не попасть в ловушку темной стороны Силы _a1.gif).
Очень приятно пообщаться.

Голосую ЗА!
Успехов тебе. ))
-Moosya
2 Eloan
Ты нереально крут!
Я не ожыдал такого углубления! Я ЗА твое поступление в Республику!
ЗЫ:ты забыл про добивание на земле=)но думаю ето не обезательно тебе писать sleep.gif
Eloan
Ги...дякую, стараюсь тримати "форму" biggrin.gif
Haydamaka
Активних завдань, здається, не залишилось? В такому випадку радий вітати тебе в Республіці.
Прийнятий, вітаю)
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.