(Ralf @ 7.4.2009, 23:18)

Ти хочеш вступити до
республіканської армії. Якими видами зброї ти володієш? Назви і оціни себе за шкалою від 0 до 10.

Так, я бажаю вступити до армії Республіки. Володію всіма видами зброї. Найкорисніша зброя у моїх руках це - DL-44 Heavy Blaster Pistol, Golan Arms FC1 Flechette Weapon, Imperial Heavy Repeater.
Себе оцінюю по 10-бальній системі як 7 - 7,5.
(Exelent @ 7.4.2009, 23:26)

Що ти можеш розповісти про саму Республіку(А саме розповісти з тих часів як вона заснувалася і до тепер)? Але щоб розповідь була великою

.
Просидівши у бібліотеці, я знайшов записи...
Спробую передати основні дати і подій тих давніх часів....
Отже....
Перше свідчення того що була утворена Республіка датувалось ~25 000 до я. б., а саме - підписання Галактичної Конституції. Це були бурхливі часи реформацій, воєн і розділу Галактики між "Нескінченною Імперією" і Республікою. Всі ці війни привели до того що Джедаї (люди, або створіння інших рас які вміють відчувати Силу) почали активно брати участь у воєнних компаніях. Світлі Джедаї (вони боролися на боці республіки) під впливом непереборного бажання отримати перемегу ставали на темний бік Сили, забуваючи про саму ідею Республіки.
Так продовжувалось до 6900 року до я.б. коли темні Джедаї були остаточно витиснені за кордони Республіки (Кінеці Столітньої Темряви).
Вижлива сторінка в історії Республіки - захоплення планети Татуін яка раніше належала Нескінченній Імперії 5000 р до. я.б.
Інша важлива дата - початок Мандоларіанських війн в яких взяла участь Республіка 3963 рік до я.б. на чолі із двома молодими джедаями Реваном і Малаком, що привело до перемоги військ Республіки. По закінченню цієї війни Реван і Малак перейшли на темний бік сили і почали війну проти Республіканців у 3960 до я. б. У 3956 році до я.б. Реван повертається до Світлої строни Сили знищивщи Малака і Зоряну Кузню. В цей час із Ситами (так звали себе темні Джедаї) було майже покінчено, але невідомий джедай-відступник у 2000 році до я.в. знайшов голокрон Ситів, і скориставшись знаннями із нього відновив Орден Ситів, почалась нова війна із Ситами.
У 1000 році до я.б. почався Тисячолітній Мир.
У 490 до я. б. Засновано Управління Корпоративного Сектора, з тим щоб позбавити Сенат і підприємців один від одного.
У 350 році до я. б. Заснована Торгівельна федерація.
у 40 році до я. б. Фініс Валорум стає канцлером Республіки.
у 35 році до я. б. Відбулась Велика Ресинхронізация з метою поєднати різні календарі Галактики.
33 рік до я.б. - Н`юта Ганрея стає віце королем Федераціі із "допомогою" Палпатіна. Цей період був пренасичений змовами і підступними інтригами проти Республіки.
У 32 році до я.б. - на планеті Каміно розпочато вирощування багатотисячної армії клонів. За цим стояв підступний Дарт Сидіус (Палпатін). Нова війна була не минуча.
22 року до я.б. Палпатін отримав від Сенату надзвичайні повноваження і взяв командування армією клонів, вирощених на Каміно. Тим самим він отримав повну владу винищивщи демократію із середини Республіки. За його наказом було розпочато війну із Орденом Джедаїв і визнанням їх ворогами. За допомогою Зірки Смерті Палпатін тримає мешканців галактики у страху. Залишки Республіканських військ були зібрані на планеті Явін 4.
Завдяки героїчним вчинкам полодого пілота Люка Скайвокера, і Контрабандиста Хана Соло було знищено Зірку Смерті яка була вже готова нанести ніщівного удару по Планеті Явін 4.
3 рік після я.в. - Битва за Хот. Імперія виявляє секретну базу Альянсу на крижаній планеті Хот і проводить успішну атаку. В результаті, Повстанці несуть великі втрати. Будується друга Зірка Смерті.
4 рік після я.в. - Битва при Ендорі. Лендо Калріссіан, Ведж Антіллес і Нієн Нунб знищують другу Зірку Смерті, теоретично припиняючи Галактичну Війну. Евоки допомагають загону пробитися крізь загін Імперських Штурмовиків до станції, яка живила силове захисне поле Зірки Смерті. Настав Кінець Імперії і вона розвалюється на частини. Правитель Палпатін був вбитий його учнем Дартом Вейдером. Альянс Повстанців стає «Альянсом Вільних Планет і Молодих Систем Всієй Галактиці» для створення Республіки. Битва за Бакуру: Перше перемир'я між Альянсом і Імперією, бо лише так вони змогли об'єднатися, щоб прогнати Сси-рууков, які вторглися в населені регіони Галактики. Бакура виходить із складу Імперії. Через місяць після Битви при Ендорі, Мон Мотма оголошує відновлення Галактичної Республіки; Альянс Трьох Планет стає Новою Республікою.
5 рік після я.б Люк Скайвокер отримує звання Генерала. Через 6 місяців, Імперські війська під командуванням Лорда Шедоуспона борються до останнього проти його війська, незабаром він звільняється з військової служби.
6 рік після я.б Кампанія по захвату світів Ядра. Нова Республіка переходить від партизанської війни до відкритих військових дій і починає кампанію по утриманню територій, що неспинно вкачуються під натиском Галактичної Імперії, яка продовжує захоплювати світи в Регіоні Ядра з метою узяти Корусант, столицю Нової республіки.
7 рік після я.б. - Нова Республіка очищає Корусант від залишків Імперії.
9 рік після я.б. - Ногрі переходять на сторону Нової Республіки, коли взнають, що Імперія управляла кожним їх кроком і заповнювала брудом їх світ.
10 рік після я.б. - Палпатін оживає у тілі клона. Невдовзі він і його флагман "Затемнення" були повністю знищені Люком Скайвокером і принцесою Леєю.
11 рік після я.б. - Люк Скайвокер заснував Орден Джедаєв на планеті Явін 4. У цьому ж році Нова республіка атакує Зірку Смерті, побудовану на укріпленій базі в Кластере Мау і що охороняється Ескадрильєю Зоряних Руйнівників під командуванням Адмірала Даала.
19 рік після я.б. - Нова Республіка і залишки Імперії укладають мирний договір, внаслідок чого легалізувався конфлікт між Імперією і Новою Республікою.
25-30 рік після я.б. - Юзан Вонги вторгаються в галактику. Вони захоплюють Корусант і Нова Республіка припиняє своє існування. На місце Нової Республіки встає Галактична Федерація Трьох Альянсів. Корусант звільнений від Юзан Вонгов. Зонама Секот добивається світу між Галактичним Альянсом і Юзан Вонгамі. П'ятирічна війна завершується.
35 рік після я.б. - Спроби відновити Галактичну Цивілізацію після війни з Юзан Вонгамі продовжуються, причому багато розорених війною світів до цих пір відновлюються після спустошення, викликаного війною. Повернувся давній ворог — таємнича раса прибульців, лідер якої вельми досвідчений в дорогах Сили, причому багато молодих Джедаї намагалися перешкодити їй, і вони, сполучені фізично і ментально, ставали частиною "Вулика" прибульців.
! |
| Попередження: Оверквотинг запрещен. 10 дней рид онли. |
i |
| Сповіщення: Копипаст запрещен. Нарушение правил раздела. |