Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Atlant
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > > Republic - 04.2017 > Получение гражданства Республики
1, 2
Atlant
1)Я ознайомився з правилами поведінки на ігрових серверах та Правилами Республіки та Імперії і Конституцією Республіки.
2)Я народився на планеті Корелія.Де провів все своє дитинство.Потім вирішив подорожувати по галактиці.Побував у красивих місцях та познайомився з добрими людьми.Але одного разу я побачив як 3 імперьські солдати почали відбирати у жінки гроші.І я вирішив за неї заступитись,але вони побили мене і вкинули до в*язниці.Я пробув там 3 тижні,але коли я вже втратив надію прийшли прийшли
республіканські воїни які врятували мене та інших безневиних людей із в*язниці.Мені сподобалось і я вирішив піти по їхнім стопам- я втупив у Astral Group.Після деякого часу перебування у групі я навчився багато нового.Але під тиском імперії група розвалилась.

3) і тепер я тут.Бо мені здається,що наші погляди (АГ) дуже збігаються з вишими.
Naruto
Принеси мені 3 вбитих Емперців(Військових) і 2 Ситхів.

Незя говорить "банальные фразы" ! ©Nikooz

i
Сповіщення:
Який кровожерливий сенатор... Оформлюй подібні квести не як замовне вбивство, а у цікавій рольовій форміа
Xemul
Xemul возвращался из системы Холи и решил заглянуть в Комнату получения гражданства, что бы посмотреть и задать пару вопросов будущим Республиканцам (если конечно выдержат проверки). В конце комнаты сидел интересный человек. Хотя он был мне не знаком но я видел его пару раз в системах, его звали Atlant. Я подошёл поклонился после чего я стал объяснять человеку в чём заключаются мои задания
-Вот смотри.
1-е осознавание мудрости с книги тайн
2-е боевые качества
3-е задание

-Мой голос будет зависеть от твоих ответов на них. Ну что готов?

1-е задание
Как ты понимаешь выражения:
1) Победи сначала самого себя, а потом — врагов
2)Пока человек полон жизненных сил, он забывает о неумолимой смерти, встречи с которой ему не избежать. Поэтому Ситх не задает важных вопросов об истинных проблемах жизни. Каждый думает, что никогда не умрет, хотя на каждом шагу сталкивается с напоминаниями о смерти.
3)Подражай хорошему даже во Ситхах, не подражай дурному даже в Джедаях.

-Вот и всё, дерзай кандидат biggrin.gif
Atlant
Після того як Xemul зробив поклін я всам і вічливо пожав руку.Піся цього у нас розгорілась цікава дискусія:
1)В цьому мудрому висловлюванні я бачу такий смисл-ти повинен перебороти всі свої страхи та побачити недоліки.Тільки після цього ти станеш хорошим воїном або гарною людиною.
2)На мою думку у цій фразі захований такий смисл-Поки ти будеш радуватись життям,то воно буде протікати добре та весело.Бо життя коротке і потрібно радуватись кожним днем і жити так ніби він останій.А якщо ти будеш жалуватись на своє погане життя і не виправляти його то ти і не помітиш як воно пройде.
3)Я вважаю, що тут сказано про те,що потрібно забирати все хороше(ну там бойові прийомі,знання про щось навіть якщо це сит).Та вчитись на помилках інших,щоб у подальшому їх не повторяти.

Атлан після гарячої дискусії встав та попрощався із веселим та цікавим співрозмовником,бо час був уже пізній.Атлант вічливо поклонився і пішов чекати наступного дня до себе у готель.
Exelent
Ти вважаєш себе гідним бути громадянином Республіки? І чому?
Khan Jsi
Насколько мне помнится совсем недавно я видел тебя под лейбом AG...
1)Почему ты покинул клан? (Ответ я почти знаю ad.gif )
2)Готов ли ты активно участвовать в развитии республики? Если "да" то как(и без банальных фраз: "отстаивать честь на серверах","участвовать в ОБ")? Если нет... тогда зачем идёшь к нам?
Atlant
Khan Jsi
1)Ось яка причина:
Я-А чому наш форум не робить? Що клану не буде?
Мадара-ты что токо узнал? blink.gif У нас не хватало денег на клан + инф решил забить на УАГ(клан его только тут и держал) и удалил сайт наверно,я вообще удивлен что нас еще не стерли,прошло уже 3 дня, а мы не платили.
2)Я завжди готовий.Але на цей час у мене поки що не має ідей саме по розвитку Респбліки.От приймете мене я полажу на форумі і може прийде до мене муза і я все виложу _a1.gif.
Exelent
Я не можу судити сам про себе бо це якось не карсиво виглядає.Для цого є ви(прийомна комісія),щоб вирішувати гідний я чи ні всупити до Республіки.
Khan Jsi
Ну что ж хоть правду сказал, а квесты ты без проблем выполнишь так что проверять тебя нет смысла.

Я --> ЗА (Неплохой игрок, искренен, учтивое поведение на серверах)
Atlant
Другий пішов
Chensky
І тут прийшов Ченя... laugh.gif

і сказав ЗА closedeyes.gif

Грав з кандидатом я. Мені сподобався (я норм орієнтації, я про гру кажу і стиль гри ninja.gif )

+ мені сподобалась його рішучість (не всі одразу мене Ченьою назвуть!)

+ АГ був прикольний клан, тому я радий (не усім) учасникам клану цього.

+ вважаю, що цей гравець не буде у нас ну АЖ!!! тиждень чи два.. а залишиться на довго))

+ ще він любить дівчат!!! Що є не маловажним!!!
Ralf
Судячи з твоєї розповіді, ти багато подорожував. Опиши мені, будь ласка, місце в Галактиці, яке тобі сподобалось найбільше _a1.gif
Atlant
Найбільше мені сбодобалась моя рідна планета Корелія.Я там прожив усе своє дитинство тому вона мені найкрасивіша та найдорожча.А також мені сподобалась планета Набу.
Xemul
-таааак ответ получил я,И могу сказать что доволен я.
Преступим к 2-му заданию
2-е боевые качества

Пиши в ПМ когда встретимся на Холи
Nikooz
Как думаешь, что значит "Силой на силу отвечать" ?
И если можешь - закончи это фразу "Силой на силу отвечать - то ..."
CW
Exelent
Що для тебе значить Гідність, Обов'язки перед державою? І яка твоя ціль в житті(Я маю наувазі гру biggrin.gif )?
Ralf
(Atlant @ 9.4.2009, 17:22) *

Найбільше мені сбодобалась моя рідна планета Корелія.Я там прожив усе своє дитинство тому вона мені найкрасивіша та найдорожча.А також мені сподобалась планета Набу.

А детальніше _a1.gif Розкажи, наприклад, про місця на твоїй рідній планеті чи на Набу, які тобі подобаються найбільше. Опиши їх.
Atlant
1)Ralf
Мені вони подобаються бо і на Корелії і на Набу багато рослиность.Ці дві планети між сбою схожі.І на Корелії і на Набу є безкрайні зелені луки,поля.А я люблю природу тому я їх і вибрав _a1.gif.
2)Nikooz
На мою думку її можна так закінчити:
Якщо силой на силу відповідати то розуму не наберешся.
3)Exelent
1)Ціль у житті(ДЖА _a1.gif )-
Моя ціль полягає в тому,щоб потрапити у республіку,стати добрим воїном та багато чому навчитися.
2)Обов*язки перед державою-на мою думку мої обов*язки перед державою полягають у тому,щоб її захищати від ворогів,брати активну участь у її розвитку.
3)Я галаю якщо людина не має гідності то вона слабохарактерна.Для мене гідність має дуже велике значення.Бо якщо ти втратиш гідність то ти втратиш все:довіру інших людей,а це найголовніше.
ПС:
Я сьогодні їду на дачу тому буду в Києві в неділю тому не закривайте заявку через неактивність.
Nikooz
Хорошо...
А как ты ее понимаешь ?

П.С. Оригинал "Силой на силу отвечать - то не путь джедая."
Atlant
Я розумію це так:Якщо ти будеш використовувати силу без ума то ти нічого не добєшся.
Exelent
Тоді поясни мені слова: Ніколи не кажи Ніколи.
Nikooz
Спроэктируй ситуацию:
Ты, безоружный, идешь по улицам Татуина... На тебя нападает 2 наемника.
Твои действия ?
скрины+
Ralf
Добре _a1.gif і останнє:

(Atlant @ 10.4.2009, 13:58) *

Моя ціль полягає в тому,щоб потрапити у республіку,стати добрим воїном та багато чому навчитися.

Судячи з твого досвіду, ти вже хороший і навіть дуже хороший воїн і знаєш багато. Що ж нового ти хочеш навчитися в Республіці?
Atlant
Exelent
На мою думку це означає чо ніколи не потрібнокидати розпочату справу і не відступатись від своїх принципів.
Nikooz
1)Я спробую не вступати у бій і за допомогою сили їх спантиличити.А як вони відійдуть мене вже там не буде.
Ralf
Скажу чесно навіть не знаю.Але коли прийде час я про це дізнаюсь бо вчитися ніколи не пізно _a1.gif .

[
Nikooz
Покажи это на деле.
Exelent
Майже правильно. Хоча це твоя думка)Добре, тепер тест на логіку і смікалку biggrin.gif
P.S. Завдання з підвохом))
Літо.Навколо дітдахи катаються в парке, в середині стоять два гелікоптера, якого вони кольору?
-Moosya
Здравствуй!
Вот тебе квест:
Я заметил республиканца которго не видел до своего отсутствия по техническим причинам его имя Exelent, он очень таинствен, роскажы мне чтонибудь про нег может ты знаеш больше чем я?
Ralf
(Atlant @ 12.4.2009, 21:15) *

Скажу чесно навіть не знаю.Але коли прийде час я про це дізнаюсь бо вчитися ніколи не пізно

Справді не пізно. І думаю, що дізнаєшся. Голосую ЗА кандидата. Відповіді сподобалися, зустрічалися не раз і на полі бою, і в барі _a1.gif Характеристика позитивна.
Atlant
Moosya
Exelent народився на планеті Татуїн.Багато подорожував так як і я.З ранього дитинства хотів стати джедаєм але став гарним солдатом.До Республіки потрапив 19.3.2009, 22:51.Після чого активно приймав учать у розвитку Республіки.Добре володіє сінглом.Привітний у розмові та дуже чемний _a1.gif.

-Moosya
Хм....Ету информацию я вроде знал....найди чтонибудть еще пожалуста.
Если не получится напишы пойму sleep.gif
Exelent
Удачі Алант)) але ти про мене більше нічого не знайдеш. Тому що я дуже часто працював на уряд під прикриттям))
А тепер до Квеста. Як там з завданням? Недуже складне. Якщо не зможеш задам інше завдання.
Atlant
Exelent
1)Гелікоптер був зеленого кольору.(Бо це колір мені подобається _a1.gif )(Скоріше всього це неправильно тоді давай інше _a1.gif ).
Moosya
Вибач але я нічого більше не знайшов про Екселента.
-Moosya
Ех шкода...а було так цікаво...
Ну що ж...Останнє завдання.
Домовся з ним про дуель, та попрохай його написати твою характеристику бою в цій темі. Думаю він буде не проти. sleep.gif

Встрется со мной в системе Холи, дальше скажу что делать...
-Geralt
Видел кандидата на сервере. Владение саббером ещо слабовато, но это только начало) Игрок позитивный, играет часно и спокойно. В общениии приятен. Вобщем я ЗА.
Atlant
Нікоз тримай квест

Спочатку ці два бандити напали на мене,але за допомогою сили я їх спантиличив і через це вони почали битись між собою.
Nikooz
Понятно...
Ладно, расскажи мне про особенности Силы, которую ты использовал? Кто мастерски использовал ее и где ?
Atlant
Ця сила дозаоляє джедаю робитьсь невидимим для свого супротивноки.Вона дуже корисна для виконання таємних завдань де потрібно не привертати до себе увагу.Вибач але на другий пункт я не знаю відповіді я дуже давно фільм дивися і не пам*ятаю _a2.gif
Nikooz
Скажи, что общего между Ситами и Джедаями ?

П.С. Если по фильму, то Оби-Ван Кеноби ))
Atlant
Щоб бути сітхом і джедайом потрібно добре відчувати силу.
Nikooz
Ладно, смысла тебя мучать нету ))

За. Задания повыполнял. )
Atlant
Moosya
Можеш говорити проти,але я думаю що не етично викладувати скріни того гравця з яким ти можеш плічопліч битись у майбутьньому.Я не буде виклаувати твої скріни.
-Moosya
Ем ну как хочеш в прицыпе...

Игрок силен, силнее меня в много раз... Я
ЗА чтобы он рядом был со всеми нами!
Atlant
Дякую за таку характеристику:) handshake.gif
Xemul
-Atlant я тебя очень уважаю поэтому постарайся найти меня на Холи в ближайшее время.
Kinder
Сыграй ОД с Джудасиком(Judasik) и выложи скрин там где вы обое написали счет. _a1.gif
-Nirvana
Кандидата знаю достаточно неплорхо, в бою ведёт себя достойно. Сдержанный. Мировозрение достойное республиканца. Думаю нет причин грузить вопросами, душа кандидата выложена перед всеми нами. Я ЗА
Atlant
Нарешті я знайшов солдата імперця _a1.gif
Big Loo
Я ЗА, оскільки знаю його вже дуже давно tongue.gif і його бойові навички знадобляться в армії...
Xemul
Xemul встретился на Холи с Atlant-ом и провёл несколько дуэлей (15). После поединка Xemul был слегка разочарован, так как ему не понравился стиль боя и большая самоуверенность кандидата.
-Вот что скажу тебе я: Ты по боевым качествам не проходиш по моей шкале, хотя щёт был 10:5 в мою пользу, но я не играл в норм темпе, так вот.... єто задание ты Провалил и тебя ждет 3-е, последние после чего ты получиш мой голос.
После єтих слов Xеmul удалился.....

Хотя мой голос погоды не зделает, но я надеюсь что он тебе дорог.
Atlant
Мене не буде до понеділка або до вівторка.
Причина Пасха
Exelent
Я обираю другий варіант.Ну там де гелікоптер може бути любого кольору.
Xemul
"Что же я все-таки забыл?" - думал Xemul, прогуливаясь по улицам города -"Наверняка что-то важное, но ЧТО? Ах да... Я забыл о третьем пункте тестирования Atlant-а"
- Фух, наконец-то вспомнил - тихо произнес Xemul, и направился в паспортный стол.
Однако искомого кандидата там почему-то не оказалось...
"Странно, неужели что-то случилось. Нужно срочно узнать". И Xemul направился к администратору...
- Приветствую Вас. Не знаете ли Вы случайно причину отсутствия кандидата по имени Atlant?
- И я Вас приветствую. Кандидат отсутствует в связи с общегалактическими праздниками.
- Ну что ж, тогда будьте любезны, передайте записку ему. Сейчас только напишу её я.
Через минуту записка уже лежала на столе администратора. Вот что говорилось в ней:
"Приветствую тебя, Atlant. Пришел черед третьего пункта. Выслушай одну историю...
Однажды, во время выполнения очередного задания, пришлось побывать на одной из отдаленных планет мне. Название планеты роли не играет никакой. Суть задания состояла в том, что я должен был проследить за одним из собраний Империи и узнать количество участников его. Собрание проходило в одном неприметном доме, обнесенном по кругу дощатым забором. Все участники подъехать на спидерах должны были. Однако немного опоздал я и собрание началось уже. "Что ж - подумал я - долго находится сдесь не могу я, наблюдатель заметить меня может. Поэтому проще всего будет перещитать количество спидеров." Но вот незадача - забор - состоит из досок шириной примерно 8-10 см, но между отдельными досками есть небольшие промежутки сквозь которые видна только часть двора. Чтобы не ошибится в подсчетах, весь двор должен видеть я. Чтобы не привлекать внимания прохожих (любой из них наблюдателем мог быть) СИЛУ нельзя было использовать вообще. Несмотря на такие препятствия с заданием справился я.

Вопрос к тебе, кандидат: КАК МНЕ ЭТО УДАЛОСЬ?
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.