Помогите!!! Я прошел до второй миссии, там где надо попасть в офис и узнать какуе-то важную информацию. Я дошел до какой-то двери где был робот на двух ногах, маленький, и два типа с винчестерами. Дверь сама с замком каким-то, и нечего не пишет что надо зделать... НЕ знаю что делать...хелп...
ну да,тебеже сказали меч спратали в багажном отделении

,ти пробежал мимо него
Ну да... ))) Я просто тогда убегал, патроны закончились )))
Еще один трабл, а что делать в мисии, там де Имперский форт? надо пушки починить, открыть ворота, а во как внуть залезть я не знаю

както можна но сложна кароче думай,не помню
-Dandan
20.12.2006, 19:13
(MEV @ 20.12.2006, 16:33)

дааа, я тож попался на эту подставу...
(Dandan @ 20.12.2006, 20:13)

дааа, я тож попался на эту подставу...

Так ведь я тоже...
2 РАЗА
Одним словом прошел

Перевод скажу

смешной аднака

А слова в конце, это вообще... "Ну все, мне это надоело, в галактике должна быть только одна СИЛА, СИЛА СВЯЗИ"

Ой не могу
концовка тупая...убить 3х джедаев вобще легко-тупо разкидал их задухой)
Мне пришлось меч "забирать" кодом, даже не знал, что он в миссии 1. Юмор прикольный "В чём сила..." - разговор штурмовиков
Garibaldi
9.2.2007, 21:26
(MEV @ 20.12.2006, 16:33)

Да ето прикол на который попадали 9 из 10
Сам помню попал.
Заново начел тока после 3 уровня, на планете когда перед до мной возрождений.
Встал игра на 3 из 10.
(LetO @ 20.12.2006, 18:19)

Еще один трабл, а что делать в мисии, там де Имперский форт? надо пушки починить, открыть ворота, а во как внуть залезть я не знаю
Люди добрі, допоможіть, підскажіть, замаявся я вже бігати під воротами в цій місії. Як пройти??????
Вже розібрався як попасти в середину, не розумію чому зразу не здогадався.
На цій карті є одна особливість. Присутні 3 дороги, по них ви нікуда не можете вийти своїм персонажем, но якщо зробити майндтрік то можна і дальше помандрувати любим імперським солдатом, але в кінці кожної дороги тупік. Коли будете захищати склад, то краще всі нападаючі загони знищувати на території фортеці або зразу перд воротами, я мав прикрість знищити їх за барєром і Х-вінг так і не прилетів до мене, бігав цілу годину. Мусів наново починати тур.
-KaMaToZnIk
11.4.2007, 18:11
игруля как то без

смысла!?
-Darkspeler
3.11.2007, 19:20
Помогите задолбался я бегать! не могу никак этот склад защитить че не делал не получаеться все равно кто то пробигает! Я пока с одних ворот валю они с других пробегают !
В чем фишка!
Starforce
3.11.2007, 20:07
пробуй стоять как раз на входе у склада. тогда точно не пропустишь.

ЗЫ правда по-моему я в этой миссии юзал чит на оружие. всех бил ракетницей
Гра хвайна , але має декілька траблів! Наприклад охороняти склад - це вжилу!
Haydamaka
25.2.2008, 14:44
Як на мене гра не найкраща. Якраз через оці свої трабили. Меч забрав і я сам випадково (просто мене штурмовики загнали в комору, де був сайбер), місія в фортеці - це взагалі окрема розмова. Теж було: всіх знищив, склад захитстив, а нічого не відбувається. Тож хто хоче пройти цю гру, має, як справжній джедай, запастися терпінням
Да не гоните

Игра нормальная, а то что сложная так ето наоборот +, ибозадралось проходить игры за 1-2 дня
Хм.. тут такі дебати про складність гри..у мене аж посмішка з"явилася, адже це мабуть эдині Джеді Найгхт, які я пройшов зовсім без зупинок !!!
Ніразу ні надчим не задумувався... навіть в першій місії одразу ж Меч знайшов..
Швиденько повбивав перших ситхів і зайшов у будівлю якоїсь там корпорації..а далі взагалі ЛАфа!!!!!
От якщо пригадати Зоряні війни, там де ти Кайлом Катарном граєш - о_0 , ось там то і складно, багато треба думати, бо всяких дрібничок ЛУКАСИ понапихували....
Одна з найгірших ігор з саги Jedi Knight.Гра якась лаганута.В мене був такий лаг,я шарив по фортецы яку треба було захистити,зайшов у холодильник(там де тримали м*ясо чи щось таке)і побачив якусь фігню між 2 бочками на полицях,там було показаний куток якийсьвід кімнати трьох вимірна хрінь.1 сторона Синя,2 зелена,3 червона,а так це словами не пояснити треба вам якось скрін зробити.Може хтось ще щось таке бачив?
-Dark Mara
16.7.2008, 15:31
Гра досить цікава і за своєю задумкою та сюжетом може дати фору багатьом модам Jedi Knight. Особливо кінцівка з останніми словами головного героя про право втручатись в життя інших, думаю досить повчальна.
А щодо тієї трьохкольорової штуки, то вона також видима і в моді Lady Jedi і скоріше всього просто якась недопрацьована деталь інтерьєру рівня.
-Sephiroth
21.7.2008, 14:07
Очень интерессный мод советую всем

Там много чего нового появилось.
вот спасибо вам всем я и сам незнал