Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Ventura
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > > Republic - 04.2017 > Получение гражданства Республики
-Ventura
Я ознайомився з правилами поведінки на ігрових серверах та Правилами Республіки та Імперії і Конституцією Республіки.
Я народився на Маластері в родині інженера-проектувальника "Зоряного колізею" - Ерона Вентури та його дружини Аура До Вентури. Нашу родину завжди поважала місцева діаспора с Корусанту. Один з найближчих друзів батька - Орнел Аса Ромер в минулому поважний член Орден джедаїв завжди проявляв інтерес до мене, як до творчої та обдарованоъ дитини, якій легко давались науки та вчення. Коли мені виповнилося 8 років Орнел запропонував мені вибрати свою подальшу долю- випробувати себе у ролі юнлінга Академії джедаїв або залишитись на Маластері. Я щаслив, що батьки зрозуміли мій вибір, зрозуміли моє прагнення до пригод.
Я подумав над словами Нікоза та Вальтера і вирішив далі боротись за місце у Республіці _a1.gif
-Chewbatya
Вот за твоё решение бороться дальше и ход ответов в прошлой жизни заявке, получаешь моё ЗА

Знаю, что прошлое не учитывается tongue.gif , но причина - в моих первых шести словах...
Yanek
Приветствую тебя. Я не буду давать тебе задания, а сразу проголосую ЗА! Думаю своим упорством и терпением ты заслужил, да и человек ты хороший.
Exelent
Хоча ні, в мене до тебе запитання є. Чому ти попросив закрити свою заявку? а тепер знову її подав?
Nefor
Я почитал прошлую заявку и ответы мне понравились)) я ЗА
Ralf
Не хочу особливо міняти свою думку, тому ще раз віддаю свій голос ЗА і підтверджую, що кандидат заслуговує бути громадянином Республіки, оскільки виявив себе як людина мисляча й наполеглива.
Але...
(Ventura @ 6.4.2009, 12:03) *

Вибачте, що два місяці вас діставав із заявками.

Ventura, крім наполегливості, важливими рисами є також цілісність і рівновага духу _a1.gif
Khan Jsi
Я Против, до этого очень много заявок было закрыто из-за неактивности кандидата. Мне не нравится подход с которым ты пытаешься вступить в республику, поэтому я делаю выводы что ты идёшь в клан только ради приписки.

Ты можешь изменить моё мнение(выполни любое задание на выбор):

1) В республику постоянно идёт довольно большой поток кандидатов на гражданство. Тебе необходимо опросить 1\2 из тех кандидатов у кого открыты заявки, как они могут описать республику только 3 словами.

2) Докажи мне что ты готов внести свою лепту в развитие республики - предоставь любую хорошую идею.
-Ventura
Хм, я тут дещо не розумію.
Мне не нравится подход с которым ты пытаешься вступить в республику
Можеш пояснити? Я вважаю недоречним робити висновки про мене, навіть зі мною не поспілкувавшись. Щодо приписки теж саме, можешь відкрити минулі теми і побачити, що вже намагаюсь вступити майже два місяці, заради приписки мало хто так буде робити. Доречі у мене були деякі проблеми з навчанням, тому я не міг повноцінно квести виконувати.
Khan Jsi
Я никогда просто так не голосую, если у меня есть мнение оно не без причины... Оспаривая моё мнение(я всегда стараюсь объективно оценивать ситуацию) ты не изменишь голос, решил бороться? Так борись! Если выполнишь квесты, тогда
Я подумав над словами Нікоза та Вальтера і вирішив далі боротись за місце у Республіці
Это будут не пустые слова!
-Ventura
Ок, в мене є кілька ідей як підняти рольову гру у Республіці:
1. Коли Jedi Knight бере собі учня, той автоматично стає Падаваном.
2. Регулярно (хоча б один раз на місяць) давати рольові квести активним гравцям.
3. Регулярно (хоча б один раз на місяць) влаштовувати ОБ між Республікою та Імперією.
Звичайно цього мало, але це підвищить рольову гру та можливо підвищить активніть у Республіці.
Khan Jsi
Второй пункт мне понравился, в том числе слова "активным игрокам", как на счёт тех кто не активен?(Своё мнение предоставь) А так же ты готов участвовать в разработке ролевых квестов?
-Ventura
Неактивні нехай по бажанню приймають участь. Так, я міг би розробляти(звичайно не сам) квести для республіканців.
Khan Jsi
Ну если мог бы пример любого "не банального" квеста предоставь мне...
-Ventura
"Рекрут Khan Jsi, Сенат відправляє вас на планету Таспір з метою придушення підрозділу головорізів найманців. Вам треба закласти міни під двома виходами з башти. Важливо не зачепити мирних жителів."
Також можна використовувати загадки, щоб пройти наприклад за зашифровані двері. Відгадка і є пароль.
Khan Jsi
Ну в принципе неплохо, правда квест с минами я где то уже видел(не помню где).
Всё же я хочу увидеть тебя в бою... (подробности в пм)
Exelent
Ось тепер я За =) Чітко відповів на запитання. І наполегливо хоче стати громадянином))
Shtaket
ЗА.Незнаю що ще можна додати до вище перерахованого...Бажання самовдосконалитись...
-Ventura
Шановні республіканці, я чекаю на ваші питання та голоси. _a1.gif
Phantom
На святой планете(Холи)были замечены 2 Ситха,с нашими секретными данными про оборону.Нейтрализуй их до того как они доберутся до Лорда Ситхов.
Chensky
Знаю я істину велику... знаю я таємниці всесвіту..
Скажи мені... ти до нас надовго? Чи як тисячі інших на мить, щоб зарахуватися і втекти, щоб розпочати і закинути...

попередня заявка не враховується, але ж вона була прикольна)...
-Ventura
До вас я зразу й назавжди
Сюди направила нас Доля
Республіка з нами назавжди,
зі мною, це так точно.
_a1.gif
Stanley
Мій голос залишається ЗА! cool.gif
-Nirvana
Ещё на серверах кандидат запомнился мне своим поведением. Почитав его ответы на вопросы, я не вижу нужды задавать ему ещё. Молодец, старается, я ЗА
Haydamaka
Прийнятий, вітаю)
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.