Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Ventura
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > > Republic - 04.2017 > Получение гражданства Республики
-Ventura
Я ознайомився з правилами поведінки на ігрових серверах та Правилами Республіки та Імперії і Конституцією Республіки.
Я народився на Маластері в родині інженера-проектувальника "Зоряного колізею" - Ерона Вентури та його дружини Аура До Вентури. Нашу родину завжди поважала місцева діаспора с Корусанту. Один з найближчих друзів батька - Орнел Аса Ромер в минулому поважний член Орден джедаїв завжди проявляв інтерес до мене, як до творчої та обдарованоъ дитини, якій легко давались науки та вчення. Коли мені виповнилося 8 років Орнел запропонував мені вибрати свою подальшу долю- випробувати себе у ролі юнлінга Академії джедаїв або залишитись на Маластері. Я щаслив, що батьки зрозуміли мій вибір, зрозуміли моє прагнення до пригод.
-Qazzer
Если тебе не трудно... Скажи какие люди тебе мешают вступить в Республику? happy.gif happy.gif
-Ventura
Це не важливо, важливо лише моє прагнення потрапити до вас.
-Qazzer
Нет уш... Как раз это очень важно... мне интересно кто? Поими Республика очень дружный клан посравнению с Емпом, можно сказать мы держимся один на одном... А если ктото не хочет что бы ты попал в наш клан, он может перейти из за этого на темную сторану...А этого незя позволять...Я жду ответа кто?!

А то что ты хочеш попасть не чего не меняет...Мало хотеть, надо заслужить
-Ventura
Невже я не заслоговую місце в Республіці після двух місяців очікувань? Моя перша і друга заявка.
PS
Неважливо хто не хоче бачити мене у Республіці. Можливо ти через це захочешь проголосувати проти мене, але я не можу сказати.
Haydamaka
(Qazzer @ 6.4.2009, 11:52) *
Я жду ответа кто?!

Я. Оскільки закрив попередню заявку за неактивність, а не прийняв із набраною кількістю голосів.
А взагалі там мали місце взаємні образи та підозри, які до заявки в результаті відношеня не мали. Тому на це прошу не зважати.
Просто сказав, щоб подальші питання "кто?" не виникали.

-Ventura
Вибачте, що два місяці вас діставав із заявками. Закрийте будь ласка.

i
Сповіщення:
Тот, кто сдается на половине пути - делает две ошибки. Может будет, о чем тебе подумать...
Закрыл.
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.