Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Amity
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > > Republic - 04.2017 > Получение гражданства Республики
Amity
Я ознайомився з правилами поведінки на ігрових серверах та правилами Республіки та Імперії і Конституцією Республіки.

Історія:
Amity

Так як і всі історії , моя починається так само. Народився я в далекій, забутій Галактиці. Назва її була Final Fantasy. В нашій Галактиці нараховувалося 12 заселених планет, і 4 "дикі".Чи по дурості, чи просто комусь не вистачало фантазії, але кожна з дванадцяти планет називалися ось так : Final Fantasy I, Final Fantsy II і так далі до 12 планети. "Дикі" ж планети не мали офіційної назви, але вже потрішки починали заселятися. Думаю в них скоро з'являться назви. Але зараз не про це.
Так ось мій рідний дім знаходився на планеті Final Fantasy VIII. Колись це був чудовий, прекрасний світ, з повною гармонією між Людьми, Муглами, Чародіями, Драконами і іншими місцевим населенням.Але як завжди це буває, після білої смуги йде чорна.І наш світ був не виключеням...
З'явилася зла чародійка, яка зібрала дуже велике військо з кіборгів,людей і інших.Основним її наміром було захопити всю Галактику, але для початку вона бажала захопити нашу планету...
Щоб боротися проти цього зла, було створенні бойові академії по всій планеті, іменовані Гарденс. Ці академії навчали елітних бійців.Завданням випускників було захист світа Final Fantasy, незважаючи на ціну, яку вони можуть заплатити за це.
Ось в такому світі народився я. Я був Муглом. Завжди нас вважали пацифістами, але я був не схожий на інших представників своєї раси. Я був інший, і коли мені виповнилося 16 років я пішов в одну з таких академій.
Після проходження двухрічних підготовчих курсів мені, і моїм однокурсникам дали перше завдання.НАс було 5 чоловік. Наші вчителі вважали, що ми вже в силі проявити себе.
Нашим завданям було захоплення однієї особи, яка могла дуже допомогти нам у війні проти Чародійки.
З великими ідеями я відправився на цю місію, ще не знаючи, що вона змінить моє життя. Ми відправилися у далекі регіони нашої планети. В народі їх називали "Випалені землі", тому що справді , вони були всі пустині, все було засохше, мертве, випалине гарячим проміням сонця. На всій планеті не було цьому місцю аналогів.Ось саме тут повина була жити ця особа. Ну дуже приємне місце для життя, думав я поки ми слідували за Командиром нашої групи, досвідченою людиною , яка вже багато разів показувала свою вірність Вільному Альянсу в боротьбі проти Чародійки. Його ім'я було Довглоу, це ім'я я запам'ятав на все життя.
Так як я казав в групі було 5 чоловік плюс Командир. Це був я(із раси Муглів), дві людини ( одного звали Рован, іншого Тарлен), одна із раси Таратура,напів людина, напів кішки ( звали її Лаен) і один із раси Галка(ім'я його було Тарм). Командир Довглоу був справжнім Елваном, сильним, сміливим, вишуканим, вправним воїном.
Ось таким складом ми летіли до місця висадки. Приземлившись, ми побачили дуже угнітаючу картину: забута халупа, посеред червоної мертвої пустелі, перед входом лежали мертві тіла учнів Чародійки, двері були вибиті. Забігши в середину, ми побачили ще більш страшнішу картину. Всі речі були переверноті, розбиті, стіни і підлога були залиті кров'ю, всюди були всі ті ж трупи з ембломою "Чорної Руки", символом Чародійки.
-Потрібно знайти Антріну, негайно,-сказав Довглоу. Так звали нашу невідому особу - Антріна.І ми почали пошуки. Через декілька хвилин Лаен привернула нашу увагу.
Антріна лежала в кутку третьої кімнати. Вигляд в неї був дуже поганий , але вона була жива і навіть при свідомості.
-Що тут трапилося?-запитав Довглоу.
-Вона приходила до мене, щоб вбити. І вона не закінчила, вона ще прийде,-повідомила Антріна.
-Коли вона тут була,давно вона пішла?-перепитав Довглоу, уважно дивлячись по сторонам.
Але Антріна не встигла відповісти, її перебив тихий , спокійни, але дуже страхітливий голос:
-Ось я ,Довглоу, Великий Воїн із раси Елванів. Час виповнити свою обіцянку. Це була ВОНА,вона стояла в проході між вітальньою і кімнатою. За спиною , я побачив, як учні "Чорної Руки" вбивають Рована і Тарма, які стояли на сторожі. Наступні події після цієї фрази Чародійки , були для мене як жахливий сон. Довглоу повернувся до нас обличчям ( до мене, Лаен і Тарлена ) дістав із ножнів меч, ніби прошепотів "Пробачте" і в два прийоми відштовхнув мене до стінки , а Лаен і Тарлена розрубив на дві половини по лінії талії.
В цей же момент Антріна ,яка слідкувала за цим, з останіх сил зробила телепортаційне поле , прошепотіла мені в розумі:"Давай телепортуйся, воно направить тебе в одну з найблищих академій Гарденс, розкажи їм , що трапилося. Рятуйся". І силою штовхнула мене в це поле.....
Можливо щось пішло не так,точно сказати не можу, але замість однієї з такких академій, я роз'явився перед великим храмом, який знаходився в центрі неосяжного міста. Що це за місто, і куди я потрапив , я не знав. Але я зрозумів, що я не в своїй Галактиці, тому що на жодній з наших планет не було такого міста.
Не довго думаючи, я зайшов в високі двері храму,в сподіванні, що знайду когось , хто поясне мені де я , і допоможе мені попередити "Вільнтй Альянс" про зраду Довглоа і про все що трапилося в тій халупі.
Але, цей храм був , храмом Ордена Джедаїв. Що це таке, ніколи не чув про таку організацію. Це точно було не в нашій Галактиці.Я повинен був дізнатися, що це за місце, але в кого. Найкращий вихід - це знайти приймальню.
За столом сидів дроїд, який по відпрацьованій програмі відповідав на всі питання.
-Вибачте , а не підскажите що це за місце,-запитав я у дроїда.
-Ви знаходитися в Храмі Ордена Джедаїв,-відповів дроїд.
-А що це таке? Організація , Культ , Альянс? Що?-перепитав я.
-Республіка запрошує найвіданніших бійців за мир і справедливість. Орден Джедаїв навчить вас терпінню, координації, відчуттю Сили, володінню світловим мечем. Ви станете гарантом демократії і безпеки Республіки та миру в усій Галактиці! Якщо бажаєте дізнатися більше інформації, для всіх відчинені деякі з віділів бібліотеки Ордену,-повідомив дроїд.
-Добре, а де можна знайти бібліотеку?-запитав я.
-Направляйтеся за цим дроїдом,-повідомив дроїд і показав на ще одного дроїда, але поменше.
Через декілька поворотів і проходів я потрапив у Високе приміщення з багатьма комп'ютерами, інформаційними дошками і стендами для книг.
Просидівши в цьому приміщенні приблизно з півгодинки, я ознайомився майже зі всією історією Республіки ( так називалася ця країна ), ознайомився з її Конституцією , Орденом Джедаїв, ознайомився з його кодексом і правилами, ,дізнався про 4 Галактичних Війни між Імперією і Республікою , познайомився з теперішньою політичною і військовою ситуацією в Галактиці UA Galaxy.
Із всіх можливих держав, я знайшов би себе в одному із трьох кланах. Але один із них знаходився на невідомій планеті, а інша держава була трішки іншою. Тому я вирішив, що повинен потрапити в Республіку . Так як ця держава найбільше була схожа на "Вільний Альянс" моєї планети.
Phantom
Были предыдущие ники?Или Акк?
Exelent
Чого ти хочеш досягти в Республіці і чим ти можеш її допомогти?
Amity
Так був, той персонаж мені набрид поки...вирішив внести різноманітність в своє життя на порталі, тому і подав заявку цим новим персонажом, з іншою історією ) Нехай він відпочине tongue.gif

Буду намагатися допомагати всім чим зможу...Ну як завжди банальне, витянути Республіку на рівень її процвітання, що був колись..вивести з цього застою..і в такому стилі...стандартні плани)
Phantom
А ник то какой? _a1.gif
Amity
основний(але як сказав, він поки до кращих часів відпочивати буде) ,ще інколи лолю під цим
Phantom
Я ни как и не мог вспомнить чей это бот))) biggrin.gif Ну...Каг бе я ЗА,хорошо играешь в Полне Адекватен и лол!
Haydamaka
А Лорда так і не набив)). Тільки не вздумай казати: "В наступний раз" _a1.gif

ЗА. Приємний у спілкуванні, довідчений, позитивний, розум та фантазія присутні.
Yanek
Голосую ЗА! Адекватный, общительный, веселый да и сильный.
Amity
а Лорда потім якось...сподіваюся ЮАГ тоді ще не зникне...хоча... )))

хоча б прочитайте мою історію, а то я її писав ,писав =В

Особисто я читав її кілька місяців тому, коли ти попередню заявку давав, і я не знав ще що то ти. Так що як мінімум одна людина історію читала)) © Gaydamaka
Kaine
Судя по ответам моих сограждан,не буду давать никаких заданий(имхо безсмысленно))я говорю ЗА!Видел человека в деле-хороший,общительный и талантливый игрок.(судя с истории).Надеюсь ты больше не покинеш Республику.
Nikooz
Присоеденяюсь ко всем вышеказаным "за" !)
Имхо, можешь внести "изюменку" в бытность Республики )
ЗА.

П.С. Тебе еще писать биографию в библиотеке, не забывай tongue.gif

ПП.С. Я тож еще в прошлый раз читал )))
Ralf
ЗА. Всі позитивні риси кандидата вже виклали вище. Історія ого-го _a1.gif та й сам кандидат з його неабияким досвідом, навичками потрібен Республіці.
Exelent
Дай відповідь на теке: "Що людину, робить людиною?". І яка твоя думка про цю фразу?
Amity
Людина...таке дивне створіння...Людина...вінець природи...а чи не маленька гілочка? людина...що це? Коли можна називати себе людиною...нелюд..хто це? так найчастіше ми називаємо жорстоких, безкомпромісних людей, які заради власних переконань можуть піти на дуже жахливі речі.. Але хіба нелюд не залишається людиною? Хіба його не можуть одні вважати героєм, а інші вбивцею ?
Ти людина? а може ти частинка природи? Людина..так красиво звучить...а хто дав тобі таке призвісько?! Суспільство...соціум...така сильна штука...Він може все...його закони не можливо перемогти, і якщо ти йдеш проти них ти стаєш "білою вороною" , нелюдиною..чи може навпаки?
може саме тоді ти відчуєш себе іншим, не натовпом...не стадом , а ЛЮДИНОЮ...
ні..ми не можемо жити самі..нам потрібен хтось, оточення яке вважатиме тебе людиною...а за що? що ти такого зробив їм, що вони дали тобі таке звання "Людина".. Твої вчинки, твої дії, думки...зачекай, так кожний є людиною?!Звичайно...ти людина, він людина...всі ми Люди...навіть особа яка чекає смертної кари за свої не правомірні дії, за те що може вона вбили схожого собі...можливо і нізащо...але ця особа буде людиною....і той хто візьме в свої руки долю цієї людини..той хто покарає її, всеодно буде точно такою ж людиною, як маленьке , двухмісячне дитя...
Той хто на вулиці просить гроші на операцію сину - людина...і той хто дає йому 5 копійок - також людина...навіть той , хто з нього насміхається - буде людиною..Ми всі приходимо на світ в однакових правах, ми всі від народження людина і перед смертю будемо нею...людину робить природа..і від цього нікуди не дітися..якби природа захотіла, то ти б був равликом, але природа захотіла, щоб ти був Людиною..так будь нею..і пам'ятай про це..
-Chewbatya
За Мугла. За пацифіста. За равлика. За ЛЮДИНУ. За Amity.
handshake.gif
Khan Jsi
эххх Revan...
Тут без сомнения все за тебя, но всё же я хочу кое что спросить:

академия

Что ты думаешь об этом ?
Amity
дуже корисна річ для тих , кому потрібна допомога у покращенні володіння сабером..і щоб отримати практику... Тренування ніколи не були зайві, тому академія крутО , тільки б більше активності туди задіяти, а так нормік tongue.gif
Khan Jsi
Ну я как раз активность и подразумевал ты примешь участие в развитии академии? Ведь многие хотят обучиться мастерству боя.
Naruto
Я За.Адекватен,человек з которим можно провести отлично время,спасал меня от Емперцов.Да и вообще таких людей ещо поискать надо.
-Jean Roqua
играл с ним на сервере. Хороший игрок, веселый) не злой что главное.
Я ЗА.
Kol-yan
Голосую ЗА, т.к. благодаря этому человеку я стал счастливы обладателем гребешка Чуи))

Учитывая вышесказанное, поздравляю! Принят!)
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.