Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Ventura
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > > Republic - 04.2017 > Получение гражданства Республики
-Ventura
Я ознайомився з правилами поведінки на ігрових серверах та Правилами Республіки та Імперії і Конституцією Республіки.
Я народився на Маластері в родині інженера-проектувальника "Зоряного колізею" - Ерона Вентури та його дружини Аура До Вентури. Нашу родину завжди поважала місцева діаспора с Корусанту. Один з найближчих друзів батька - Орнел Аса Ромер в минулому поважний член Орден джедаїв завжди проявляв інтерес до мене, як до творчої та обдарованоъ дитини, якій легко давались науки та вчення. Коли мені виповнилося 8 років Орнел запропонував мені вибрати свою подальшу долю- випробувати себе у ролі юнлінга Академії джедаїв або залишитись на Маластері. Я щаслив, що батьки зрозуміли мій вибір, зрозуміли моє прагнення до пригод.
Вибачте за помилку у минулій заявці.
Exelent
Моє завдання залишається в силі. Виконуй))
Destroyer
Що ти хочеш від Рекспубліки, і що ти можеш дати їй?
-Ventura
to Exelent
Лея Органа- дочка Анакіна Скайвокера та Падме Амідали. Після народження її віддали на виховання віце королю Бейлу Органа на планету Альдераан. Вона була дуже розумною дівчинкою і у 18 років потрапила у сенат Імперії. Лея була дуже дипломатичним політиком. Згодом стає участником Альянсу. При спробі викрасти креслення "Зірки Смерті" потрапляє в полон до Дарта Вейдера, свого батька.

to Destroer
Від Республіки я хочу друзів та підтримки _a1.gif . Завжди допоможу чим зможу.
-Wangal Tucare
Так, вітання кандидату!
Скажи, як ти поясниш, що таке Республіка, і як ти уявляєш себе в ній?
-Ventura
Мої вітання _a1.gif
Республіка це так би мовити міжзоряна країна у якій процвітає демократія та порядок. Я себе уявляю у майбутньому джедаєм. _a1.gif
Exelent
Вентура
Ти виповнив квест тільки на половину closedeyes.gif . Так що дороблюй.
-Ventura
О, вибач, зовсім забув.
Після одруження з Ханом Соло Лея народила йому двух блюзнюків Джасена і Джайна та сина Анакіна. Усі троє були чуттєві до Сили і вступили до Академії джедаїв Люка Скайвокера.
-Jean Roqua
Расскажи что ты чувствуешь когда видишь ситха? что тебя переполняет?
-Ventura
Розчарування. Мені неприємно знати, що існують люди яким байдуже на оточуючих, неприємно бачити, що вони піклуються лише про себе.
King
Голосую ЗА! Человек приятен в общении, в боях не использует подсечок и всяких гадостей ninja.gif laugh.gif , а наоборот наблядается с его стороны большое уважение к сопернику. Думаю причину я назвал. ninja.gif
-Jet
Сподобалось міркування щодо насильства в житті джедая. Непогано розкрив питання застосування зброї для вбивства. Я за.

(Champion @ 30.3.2009, 22:33) *

...а наоборот наблядается ... ninja.gif

laugh.gif
Shtaket
Якби в тебе був вибір між Другом та Силою,що б ти вибрав?
-Ventura
Друзі це і є Сила _a1.gif . Звичайно друзів.
Ralf
Упс _a1.gif Я вже думав, що ти в Республіці...ЗА хорошого кандидата можна проголосувати і ще раз. Спостерігав за ним на серверах, читав непогані відповіді на питання (стільки сторінок). Буде добрим республіканцем.
Shtaket
_a1.gif Ти мене починаєш дивувати)
Тепер питання технічного характеру.Мій бластер з часів служби в Армії трохи пошкодився і не працює,я ніде неможу знайти інформацію про свій бластер(е11).Допоможи знайти которкий опис і список запчастин.

Без Копі-Пасту
-Ventura
Мені пощастило, я отримав інформацію у контрабандиста з Татуїну. Цей бластер використовують імперські штурмовики. Гвинтівка потужна, компактна і надійна в бою. Її розмір 438 мм у довжину, важить 2.6 кг. Плазменного картриджа вистачає на 500 пострілів. Вартість бластерної гвинтівки - 1000 кредитів.

Схема бластерної гвинтівки, сподіваюсь вона тобі допоможе. _a1.gif
Shtaket
Голосую ЗА.Гравець добре володіє сабером і своїм розумом _a1.gif Швидко навчаєтсья.
Lamer
Круті відповіді, крутий гравець, знаю його нормально _a1.gif Голосую ЗА!, такі лоли потрібні республіці thumbup1.gif
-Jean Roqua
Вполне хорошие ответы и ответил на мой вопрос к тому же.

я ЗА
Daiver
Ты уже в который раз пытаешься попасть в Республику _a1.gif
Мне нравятся твои ответы сейчас, мне нравились твои ответы и в предыдущие разы.
Я ЗА
Exelent
І на останок хочу тебе перевірити на володіння мечем)) Так що шукай мене на Святому Холі Сервері.
інколи буваю на КС серверах))
Exelent
Зігравши з цим гравцем, я залишився в гарному гуморі)) Він добре махає мечем)) Тому я голосую ЗА.
Stanley
У минулій заявці треба було трохи підказувати,але неуважність виліковна. _a1.gif
Не здався!Це дуже добре! thumbup1.gif
Мій голос,як і минулого разу (ЗА).
Khan Jsi
Голосую За

-Эээ не так неинтересно. Давай ка дам я тебе поручение несложное. Тебе необходимо разыскать представителя клана Order of Anfor. Давай допустим Miracle. И провести с ним 1 дуель (доказательство скрин), а так же написать наскольно он (по твоему личному мнению) умело сражается.

P.S. его можно найти на холи
Phantom
Расскажи про свой Дом(планету).
Soer
що таке вібромеч і з чим його їдять? :-)
Valtar
На датапад Вентури прийшло повідомлення:
Я не хочу мучати тебе квестами,але в такій справі я можу покластись тільки на тебе.Справа в тому,що я хочу продати свій корабель,а для цього мені треба віддати його та певну суму грошей одному росповсюджувачу на Мігето.Але він замість грошей попросив трофейний імперський прапор.Відвези йому мій винищувач і цей прапор.-Вальтар передав Вентурі великий червоний прапор.-Ах,так хай в знак згоди тобі покланяється.І не забуть зробити фотографії.
Phantom
Активность есть blink.gif ?
Haydamaka
Остання активність Сьогодні, 12:40
Але не в заявці closedeyes.gif

Закрито.
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.