Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Shtaket
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > > Republic - 04.2017 > Получение гражданства Республики
Shtaket
Я ознайомився з правилами поведінки на ігрових серверах та Правилами Республіки та Імперії і Конституцією Республіки

Моя історія починається з Татуіну,довга і досить нудна історія,тому я її приріжу)
Після смерті друга Джедая на завданні,я пішов вчитись на Джедая,щоб творити добро.Багато разів полишав Орден,але всетаки повертався до нього.Він став мені як рідний дім:)Потім я вирішив піти шляхом солдата,але він не склався.Я пішов з Республіки взагалі.Зараз в мене почалась настальгія,і відчуття недотриманого слова "З Республікою назавжди".Тому я вирішив повернутись і трохи відновити Республіку _a1.gif .
Haydamaka
megalol.gif laugh.gif

От жеж, ностальгія) Я тобі обіцяв в попередній раз, що не буду просто так голосувати, а запитуватиму?) Але що я можу тебе запитати? Більше того, незалежно від відповіді я буду за, тому що знаю тебе не перший день і розумію, що дати відповідь ти можеш і не найкращу, навіть інколи незадовільну _a1.gif , але сам ти завжди був хорошим республіканцем, в твоїй вірності Республіці сумнівів немає, і взагалі ти гарний чувак) Саме тому я ЗА.
Одне прохання: коли в наступний раз вирішиш облишити УАГ, з Реп не виходь - усім простіше буде ad.gif
Shtaket
(Gaydamaka @ 30.3.2009, 15:37) *

коли в наступний раз вирішиш облишити УАГ, з Реп не виходь - усім простіше буде ad.gif

А може я хочу щоб ви трохи понервували,щоб потім був стімул _a1.gif (до чого,нескажу tongue.gif )
Valtar
На датапад Штакету прийшло повідомлення.
-З якого міста ти родом?

А нафіг ти приховані повідомлення пишеш?)) І як? О_о © Gaydamaka
Alphax Kenobi
Штакет остаёться верен Республике, это прекрасно.
Кроме того он какое-то время назад бескорыстно мне помогал. Я ЗА, так как уверен в нём.
Nikooz
Уря ! Очень рад, что ты возвращаешься !
Был отличным республиканцев, уверен, что таким будешь и в этот раз)
За!!
Shtaket
(Valtar @ 30.3.2009, 15:51) *

-З якого міста ти родом?

Я скоріше не з міста,в батька був власний бар десь у центрі Мос-айслі.Там я виріс,жив,після вступу до Ордену,знайшов недорогу Квартирку на Корусанті.
Stanley
Приветствую!
Рад видеть тебя!Я ЗА!
"Рад видеть" - уважительная причина для голоса "за",потому,что Штакет (хороший) biggrin.gif,если бы он был (плохим),то я не был бы рад его видеть _a1.gif.
(Пифия мне говорила о тебе. - Неужели? И что же она обо мне говорила? - Что ты самый плохой. biggrin.gif )...(разговор Смита с Сати).
Ralf
Ух ти, мій перший тренер повернувся _a1.gif Далекою і довгою ж була твоя дорога. Голосую вже не перший раз ЗА. laugh.gif

Людина з республіканськими принципами навіть, коли не в Республіці, хороший воїн, який зможе навчити володіти сабером ще не одного республіканця!
Радий, що ти вкотре повернувся _a1.gif
-Sayris
Хто повернувся laugh.gif Вибач ,просто твоя заявка розсмішила трохи _a1.gif Просто так голосувати не буду,а дам тобі квест tongue.gif Розкажи мені про одного Youngling'a Gaydamakу
Lamer
Голосую ЗА! , так як гравець перевірений часом та досвідом _a1.gif Я так і думав, що нікуди ти не підеш _a1.gif Хоча я радий, що ти повернувся ad.gif
Dagot
эх,я конечно же ЗА.Все доводы уже сказали)))придерживаюсь на 100 процентво ко все мнениям)))
Shtaket
Sayris

Питання ти задав дуже важке,тому що про цю людину можна казати дуже багато.Я пам*ятаю всі гарні вчинки,жодного поганого(хоча якщо напрагти ізвіліни _a1.gif... то всеодно нічого не знайдеш biggrin.gif ).
Він почав свій шлях ще з Старої Республіки(як і я),за весь час його перебування в Ордені він не переставав дивувати мене.Для мене він був і вчителем,і учнем( _a1.gif ),і другом,і суперником(не плутайте з ворогом!),і ким він для мене не був _a1.gif .Трохи відхолився від відповіді))Були часи коли він був(чи досі є)членом Ради Джедаїв.Зараз він один з тих людей,які досі вірять у те,що Республіка ще може повернути минулу славу.
Висновок:Гайдамака мудрий,веселий,справедливий,прикольний і т.д. ,і т.п. _a1.gif
-Jean Roqua
Привет Shtaket.
А какие гарантии того что ты опять не уйдешь с Республики?
и скажи мне что ты в первую очередь хочешь сделать когда вступишь в Республику?
Shtaket
Гарантий того что я уйду нету,но есть гарантии того что я никогда непойду в Другой клан,каждый "ветеран" республики это подтвердит.
А в первую очередь я хочу поднять наноги Армию,потом Орден.
-Jean Roqua
то есть ты считаешь что без тебя тут творится ужас?)
-Wangal Tucare
Однозначно ЗА , що ще сказати, Республіці такі люди потрібні
-Sayris
ХАх laugh.gif Ну взагалі то я просто хотів почути його історію про вступ в Республікуhappy.gif Але ця відповідь мені більше подобаеться tongue.gif ЗА
Shtaket
Jean Roqua

Ужас творился еще тогда,когда я первый раз вошол в двери Храма Джедаев.Многие Джедаи,Граждани и Солдаты пытались поднять Республику.Нам это удавалось Зделать,но на короткое время.Надо придумать способ сильного стимулятора для Республики и я хочу найти формулу _a1.gif
-Jean Roqua
Ну что же я запомню твои слова)

я голосую За так как его ответ меня удовлетворяет.
Kiobe
За, что можно сказать еще до того что все сказали? Соглашусь со всеми, кандидату место в республике.
Valtar
Я ак зрозумів ти збираєшся в Армію.Правильно?
Shtaket
Так,саме там я почну свої пошуки проблеми Республіки.
Valtar
Мій голос ЗА.Цей гравець допоміг мені дуже сильно.Завдяки йому я освоївся.Ще раз дякую Штакет,що розказав як грати на серрверах і показав де скачати гру. handshake.gif Вступай в Золотий Ескадрон.
Shtaket
В мене трохи інщі плани ad.gif
Haydamaka
Ну що, прийнятий, вітаю із черговим поверненням)
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.