Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Don Castello
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > > Republic - 04.2017 > Получение гражданства Республики
-Don Castello
Я ознайомився з правилами поведінки на ігрових серверах та Правилами Республіки та Імперії і Конституцією Республіки.
Звати мене Don Castello.Народився на планеті Дантуін.У років 10 на планеті була війна.Мою сім"ю було вбито.Я встиг сховатися.Я блукав по планеті.Блукав я декілька днів поки не побачив хатинку.Я зразу пішов туди.В тій хатинці жив чоловяга.Коли він мене побачив він зразу зрозумів що я жертва війни.Він мене приютив.Він мене погудував я ми пішли спати.Він розповідав про Республіку і казав що тільки Республіка врятує галактику,і більше не буде зла.Я кожен день слухав історії.Через декілька років до нас завітала смерть.Та смертю була армією-Сітхів.Коли я показав йому що там йде армія він мене сховав у печері.Я чув впостріли бластерів удари мечей лайзерних об один одного.Коли я вийшов він бився з Сітхом.При цьому він кричав що біжи у печеру і йди ло кінця.Я побіг.У кінці печери я побачив космічий порт.Та печера виходила прямо на Дантуинський порт кораблів.Декілька людей спитали про нього і побігли в печеру.Мене посадили у корабель і ми полетіли.Після цього мене навчали фегтувати на світових мечах.А у 16 років мене відвезли назад до себе на планету.Де я більше не бачив того чоловягу.
Я хочупоступити до Республіки томущо вона допомагає людям,намагается на всі сили зробити галакитику чистішую від Сітхів!
Kinder
Роскажи мне про персонажа Йода
-Don Castello
Йода-У нього зріст 66 сантиметрів.У нього титул-гранд майстер.Після невдалого дуели з Дартом Сідіусом полетів на планету дагобах.ВІн зміг вижити після наказу 66.
У 50 років отримав звання рицаря-джедая.А під своє століття майтера.
Kinder
Теперь про Мейс Винду.
-Don Castello
Мейс Винду-джедай-майстер був останій із Совета джедаїв.По Силі він був другим після Йоди.Возглавиви на Генозесі 212 джедаїв.Вбив Джаного Фетта.Володів сьомою формою володінням сівтлового меча!
-Jet
Чому ти хочеш допомагати іншим людям?
Hot
Расскажи мне все что знаеш про принцесу Лею.
Lamer
Сьогодні грав з тобою на серваку, це твій бот:
https://xjedi.com/forum/index.php?showuser=11523

Бінди однакові, стиль гри,базікання і мабуть ІП одинаковий, не неможу сказати _a1.gif
Haydamaka
(Lamer @ 25.3.2009, 20:43) *
мабуть ІП одинаковий, не неможу сказати _a1.gif

Так, однаковий, я перевірив.
Отже це одна людина _a1.gif .
І тільки не кажи, що "друг, брат, сосед". Не прокатить)
Прикриваю заявку поки що ninja.gif
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.