Я ознайомився з правилами поведінки на ігрових серверах та Правилами Республіки та Імперії і Конституцією Республіки.
Звати мене Don Castello.Народився на планеті Дантуін.У років 10 на планеті була війна.Мою сім"ю було вбито.Я встиг сховатися.Я блукав по планеті.Блукав я декілька днів поки не побачив хатинку.Я зразу пішов туди.В тій хатинці жив чоловяга.Коли він мене побачив він зразу зрозумів що я жертва війни.Він мене приютив.Він мене погудував я ми пішли спати.Він розповідав про Республіку і казав що тільки Республіка врятує галактику,і більше не буде зла.Я кожен день слухав історії.Через декілька років до нас завітала смерть.Та смертю була армією-Сітхів.Коли я показав йому що там йде армія він мене сховав у печері.Я чув впостріли бластерів удари мечей лайзерних об один одного.Коли я вийшов він бився з Сітхом.При цьому він кричав що біжи у печеру і йди ло кінця.Я побіг.У кінці печери я побачив космічий порт.Та печера виходила прямо на Дантуинський порт кораблів.Декілька людей спитали про нього і побігли в печеру.Мене посадили у корабель і ми полетіли.Після цього мене навчали фегтувати на світових мечах.А у 16 років мене відвезли назад до себе на планету.Де я більше не бачив того чоловягу.
Я хочупоступити до Республіки томущо вона допомагає людям,намагается на всі сили зробити галакитику чистішую від Сітхів!