Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Stoner
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > > Republic - 04.2017 > Получение гражданства Республики
-Stoner
Я ознайомився з правилами поведінки на ігрових серверах та Правилами Республіки та Імперії і Конституцією Республіки.
Я хочу вступити до РЕСПУБЛІКИ бо прагну захищати МИР та поважаю ДЖЕДАЇВ за їх вчинки!!!
Ненавиджу СІТХІВ!!
Я не пам*ятаю своєї рідної планети бо ще малим мене забрали невідомі мені люди які жили на планеті Фондор.Там я жив поки армія ІМПЕРІЇ не завоювала її!!
У 16 років мені довелося побачити цю війну між Фондоріанцями та армією імперії.З того часу мені хочется стати РЕСПУБЛІКАНЦЕМ і захищати галактику!!
Destroyer
Напиши історію свого персонажа.

i
Сповіщення:
правила розділу перечитай
-Sayris
Ненавиджу СІТХІВ!!

Ознакомся с Конституцией Республики closedeyes.gif
Stanley
Ненавиджу СІТХІВ!!

Треба писати "Люто ненавиджу!!!" biggrin.gif

Шо за флуд ?) © Nikooz
Khan Jsi
Хочешь помочь республике? Хммм игрок Chip не вызывает у меня доверия, скорее всего он шпионит на ситхов. Убей его так что бы он просил о пощаде!

P.S. и расскажи о персонаже изображенном у меня на аватарке laugh.gif
-Jet
Проти, ненависть - це не наш шлях.
Kinder
Что для тебя значит честь?
Stanley
Stoner,з твоєї розповіді я зрозумів,що ти навіть не бачив СитіВ,як ти можеш їх ненавидіти?Чи ти почув від когось розповідь про них і подумав:"Р-р-р-р-р!!! ranting.gif "?
Люди які забрали тебе малим,залишалися невідомими до тих пір,поки АрміЯ ІмперіЇ не завоювала планету Фондор,чи і після того також?
В 16 років тобі довелося побачити війну між Фондоріанцями та АрмієЮ ІмперіЇ,чому ж ти не захищав планету разом з Фондорівцями?Тому,що вона тобі не рідна,чи ти вважаєш,що обов'язково треба бути РеспубліканцеМ,щоб когось,або щось захищати?
Що означає твоє ім'я?

Sayris,думаешь,что ознакомившись с КонституциеЙ РеспубликИ он сразу перестанет ненавидеть? _a1.gif
Haydamaka
У 16 років мені довелося побачити цю війну між Фондоріанцями та армією імперії.З того часу мені хочется стати РЕСПУБЛІКАНЦЕМ і захищати галактику!!

"У 16 років я катався на банті та їв пиріжок. З того часу я хочу стати лифтером." - от приблизно таке ти і написав. Зв"язку особливого не побачив.

А взагалі не подобається мені твій підхід до заявки. Історія нецікава та непродумана, написана тільки "щоб не діставали". Ну і агресивний ти якийсь занадто) Схиляюся до проти, але ще дивитимусь за заявкою твоєю.

Daiver
Я, как и Джет - против.
Не вижу в тебе понимания того, что ты делаешь. Тебе бы разобратся сначала что к чему.
Да и ненависть...
Destroyer
Я теж проти, оскільки ненависть не повинна бути присутньою у громадянини Республіки.
Haydamaka
Відмовлено
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.