Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Jet
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > > Republic - 04.2017 > Получение гражданства Республики
-Jet
Я ознайомився з правилами поведінки на ігрових серверах та Правилами Республіки та Імперії і Конституцією Республіки.

Історія ігрового персонажа:
- З дитинства учень сірого джедая.
- Знайомство з молодим Sandman*om, котрий став в подальшому найблизькішим товаришем.
- В подальшому член Ордену джедаїв.
- Студент Академії джедаїв. Тренер - Avaddon aka Midnight.
- Активний учасник прийомної комісії Ордену джедаїв.
- Учень лицаря-джедая Black Hawk*a.
- Покинув Орден джедаїв.
- Повернувся в Орден та став головою Академії в подальшому.
- Член JSC.
- Закохався в юнлінга Ордену джедаїв. В подальшому юнглінг покинув Республіку і відомі кордони Нашої Галактики.
- Учень лицаря-джедая Nike*a Fisto.
- Капітан і засновник Temple guardians squad.
- Один із засновників Order of anfor.
- Магістр Order of anfor.
- Декілька раз залишав Орден.
- Exile.
- Голова Ордену ситхів.
- Exile...
- Повернення в Анфор.
- Пішов остаточно з Анфору і став учасником клана Star anarchy.
- Пішов з Анархії в Ауткаст.
- Покинув Ауткаст.
Haydamaka
Неадекватний гравець. ЗА laugh.gif

А якщо серйозно, то просто хороший чувак. Із мізком та фантазією. Завжди може допомогти.
+ непоганий глейфіст, якщо це цікаво кому

Мій вчитель модерування laugh.gif
Lamer
Я голосував би Проти, через те що забув написати в своїй історії, що ти лолка ninja.gif А так голосую ЗА!, через те, що дійсно зробив великий внесок в Республіку, і за Старий нік ak.gif
-Jet
Я так подумав тут, треба його повернути _a1.gif . І взяти свій старий скін і старий зелененький меч, як в старі добрі часи. _a1.gif
-Elrond
Який його старий нік ?
-Jet
Мій перший нік був Tacitus, потім Sarim, Jet.
Kol-yan
Один из первых людей на портале, которые вызвали у меня симпатию blush.gif Человек с мозгами, как сказал Гайдамака, а я таких люблю) Короче, что тут говорить... Конечно ЗА!
-Elrond
Sarim ? О тоді я тебе знаю, і те що ти був в імперії нічого для мене змінить, голосую за тому що адекватний та досвідченій гравець, можливо його прагнення бути з нами не випадкове, адже нічого не буває без причини.
Khan Jsi
У тебя довольно неплохой "послужной список", видимо проверять тебя излишне, да и на вопросы ты ответишь с легкостью (еще бы с таким досье). Если учесть твои странствия и то что ты вызываешь у всех лишь положительные эмоции Я --> ЗА

P.S. аватарка улёт

А причины вступления в республику то нету laugh.gif
-Elrond
А кстати насчет аватарки, поставь на тему Республики.

i
Сповіщення:
Та годі вже вимагати від кандидатів аватарки на тему Реп. Вони не зобов"язані її мати, вони ще не громадяни. + треба буде це до "банальних фраз", мабуть, додати. А то в кожній заявці таке=\
Chensky
Привіт)) Я знав, що ти прийдеш колись)) biggrin.gif
Що ж тут казати - ЗА!!!
Пам"ятаю тебе як найлольського Ситха усіх часів та народів))) laugh.gif

Ти один з тих, хто мені цікавий)) Неадекватний ти 100%, тому як і Гайда, я голосую ЗА))
-Jet
А причины то и не обязательно указывать, но они думаю очевидны. Мой первый клан с которым связаны самые теплые воспоминания. Будучи в Республике встретил и познакомился почти со всеми товарищами на УАГе. Тренировки ТГ, опросы новобранцев, диспуты на философские темы и много всего, больше я такой атмосферы нигде не встречал. Вот меня тут Спарроу спрашивает жалею ли я, что в свое время ушел с Республики. Жалею, что не создали Анфор, про который я лично мечтал. Вот об этом я жалею. Сейчас все поразбегались и теперь не так как было. А было лучше чем сейчас. Чтоб там не говорили, но сейчас мне больше нравяться времена, когда была только Империя, Республика и СГ.
И сейчас смотря на форуме на раздел Репа появляються только хорошие асоциации. Может получиться сделать все лучше чем было раньше _a1.gif .
Ralf
Jet'a знав більше в якості Sarim'a _a1.gif Екс-сквад, яким ти колись керував, переконав мене в тому, що в Республіці для тебе багато цікавої роботи. Голосую ЗА. Що й казати: досвід, вміння, творчий підхід, інтелект - це великі плюси.
Nikooz
Конечно же 3a! Очень много наслышен.
Особенно то, что собераешься в Орден вернуться. Такие Джедаи нужны )
Вобщем много можно говорить, но суть одна.
Рад видеть тебя в Республике. )))
Haydamaka
Ще забув сказати, це та людина, яка влаштувала і провела наше із Дарк Марою "весілля")) Працівник РАГСу, священик і тамада в одній особі _a1.gif

Ну що, Влаштуємо ситхам Коліївщину? ad.gif ))
Прийнятий
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.