-Bestkiller
20.3.2009, 16:09
Я ознайомився з правилами поведінки на ігрових серверах, правилами Нашої Галактики та Правилами Республіки та Імперії і Конституцією Республіки
Я народився і виріс на планеті Альдеран у добре забезпеченій сім’ї, мій батько був солдатом, а мати домогосподаркою але вони дуже кохали один одного. Батько казав що коли підросту то він мене віддасть в армію щоб іти по його стопам і бути солдатом.
Коли мені було 10 років я зайшов до батька в офіс та я бачив там справжнього джедая який був дуже красивий. Він поглянув на мене, підійшов та й промовив: «Я відчуваю в тобі силу хочеш я навчю тебе ти будеш моїм падаваном, а я твоїм вчителем.». Але мій батько відмовив він хотів і навіть наполягав на тому щоб я був солдатом. Джедай підвівся та й пішов собі але розповів мені де його можна знайти, і я запам’ятав те місце бо це було не далеко від базару мі із батьком там купували їжу нам додому. Коли мені виповнилось 13 років мій батько здав мене школу яка готує дітей до армії. Але через півроку я втік звідти. І згадав що мені казав джедай і я пішов вчитися до нього. Мій батько нічого не знав він вважав що я у школі. Через рік він прийшов мене провідати але мене не було в школі, вони сказали йому що я втік. Він почав шукати мене, мої батьки гадали що я помер. Але коли мені виповнилось 15 років мене взяли в полон коли я гуляв по нашому місту. Мій вчитель визволив мене із полону але був смертельно ранений.
Тому я прийшов у ваш клан щоб знайти нових друзів та товаришів.
Аватарка на тему Республики.
Haydamaka
20.3.2009, 16:35
Ну, по порядку:
Я родился на татуине
Я народився на планеті Хот
Я народився і виріс на планеті Альдеран
Та ну?
Але то ще таке, а от сказані тобою на Холі до Аббіса слова, які я почув сьогодні, мені не сподобалися взагалі (дослівно):
Ну тогда я сначало в реп потом через годик гдето к вам
Спасибі що "через годик", а не "через недельку" або "через денек". Але ставлення до Республіки як до місця, де можна пересидіти трохи до наступної заявки в інший клан, мені не подобається. Поки що
Проти
---Artwoty-Tema---
-->Bestkiller---
Вальтар підійшов до Бесткіллера,глянув у датапад і промовив:
-Пане Бесткілер розкажіть мені про ваше ім"янік,а також доведіть,що ваша фотографія в паспортіаватарна тему Республіки.-Вальтар пішов до наступного кандидата.
---Bestkiller---
-->Mister Proper---
! |
| Попередження: Valtаr, меняй хоть как-то слова в задании что-ли... |
i |
| Сповіщення: Valtаr, последний раз тебя прошу - смени этот вопрос о фотографии и имени. Иначе - внесу твои слова в "банальные фразы" и будет р/о. И не нужно в каждом посте рисовать -->. Мы же не в UoD. |
-Nirvana
20.3.2009, 17:04
Видел на сервере, не произвёл хорошего впечатления... И + слова Гайдамаки... Я ближе склоняюсь к против, чем к за. Однако без шансов нельзя. Я например тоже сразу думал, что вступлю в республику, посижу месяцок и пойду к ситам. Однако вступив в республику, я уже 9 месяцев тут сижу, и никуда валить не хочу)) Поэтому от части Гайдамака может и ошибаться) Хочу посмотреть мнение других республиканцев, ибо я сейчас занят, и не могу сам протестировать кандидата.
Ты читал правила Холи?И вообще правила Юага?
-Bestkiller
20.3.2009, 17:11
Valtar
Це квес якщо даете мені квест то будь ласка пишіть що це квест.
Дякую заздалегіть.
Gaydamaka, Sakura.
Я змінив аватарку.
Nirvana
Можливо і я залишуся в республіці, але я ще не знаю напевно.Можливо якщо я познайомлюсь, із вами ближче мені незахочется в інший клан)))
Sakura
Авжеш, але із ким не бувае)
Destroyer
20.3.2009, 17:13
Я теж був свідком тих слів, про які говорив Gaydamaka, і мені взагалі не сподобалась твоя поведінка на сервері, тому я Проти!
-Bestkiller
20.3.2009, 17:15
Вибачте що я на російскій мові.
Не суди о книге по обложке, ето я токой ток сегодня у мя просто плохое настроение, а так я очень хорошо отношусь к правилам ЮА'га.
Khan Jsi
20.3.2009, 17:15
Нет нет нет! И ещё раз нет!
Категорически против этого кандидата:
1) Я только 2 дня назад от него слышал как он воспевал баллады ордену Анфор а теперь, когда отказ там получил подался к нам!
2) Бегать по серверу Holy и палить из ракетницы по игрокам без их согласия... Весело конечно, но довольно неадекватно.
3) После твоих слов "Я не в клане и делаю что хочу" я даже и не думаю менять своё мнение
Есть ещё очень много причин по которым тебе тут не место!
ПРОТИВ
-Bestkiller
20.3.2009, 17:21
Ладно я отвечю на все вопросы.
1)Да я очень хочю в Анф и практически все зделаю чтобы туда попасть.И не надо гнать я 4 отказа получил ты бы не пошел в другой клан, и причем между каждыми заявками надо ждать неделю.
2)В кого я палил??? Ars?? Так мы с ним договорились так играть, по скайпу!
3)да я делаю что хочю а почему ты не продолжыл ету фразу ладно я зделаю так чтобы ты не напрягался "Я делаю что хочю пока я не в Анф а когда мя туда возьмут ток тогда я буду соблюдать их правила" ~ так.
Давай еще причины.
Bestkiller, по твоей логике получается, что до поступления я мог себя вести как имп, а после поступления сразу стать добрым? Нет, это все натура человека. И я преполагаю, что тебя и не приняли в Анфор 4 раза из-за того что ты не соблюдал их правила.
Мой голос ПРОТИВ, мне не нравится поведение кандидата на серверах, а так же оправдания и оспаривания на реальные факты.
Haydamaka
20.3.2009, 17:33
Відмовлено