Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Soer
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > > Republic - 04.2017 > Получение гражданства Республики
Soer
Я ознайомився з правилами поведінки на ігрових серверах та Правилами Республіки та Імперії і Конституцією Республіки.

Якщо комусь цікаво, моя історія зберігається в "Бібліотеці".

Перебуваючи в іншій державі, я зрозумів, що на Батьківщині краще. Не зміг я прилаштуватися до тієї атмосфери, хоч і люди там проживають, вельми шановні та розумні. І ось я вже вдруге стою на цьому порозі, і прошу дати мені мій квиток додому, де мене, мабуть, ще хтось і пам'ятає, де я зможу продовжувати своє навчання по світлій стороні.
Haydamaka
Радий, що ти вирішив таки повернутися _a1.gif З тобою веселіше _a1.gif ЗА
Ну, і щоб дотримуватися формальності, чудовий боєць, позитивна людина, багато для Республіки зробив.
Nikooz
За.

Много нового и интересного внес в Республику..) Надеюсь, впереди еще больше )

Как сказал Гайдамака "чудовий боєць, позитивна людина")

П.С. Назначил меня библиотекарем... xD

Надеюсь, ты к нам на ПМЖ. _a1.gif
Ralf
Коли Soer, пішов з Республіки, я дуже засмутився, тому що це був один з тих джедаїв, які по-справжньому дбали про Орден і Республіку і завжди намагалися змінити щось на краще. Але я вірив, що Soer повернеться, бо він має риси справжнього джедая. Голосую ЗА. Сильний гравець, мій бойовий товариш по скваду, з яким здобули разом не одну перемогу, ввічлива, толерантна, а крім того, дуже ініціативна і творча людина.
З поверненням! _a1.gif (чекаємо незабаром у скваді)
krochi
Я ЗА вступ цієї людини в Республіку, оскільки він, не будуучи республіканцем\джедаєм поводився як такий. До того ж чудовий боєць:)
Може мене потренує blush.gif
Daiver
За. Его новаторский дух близок моему. Перемены, которые предложил Соер пошли всем только на пользу. Рад твоему возвращению _a1.gif
ЗА
-Sayris
ЗА Для Республіки він зробив більше ніж більшість Республіканців разом взятих.
Leksa
Конечно ЗА, потому что єтот человек сможет достичь цели и проявить себя в РЕП.
Kol-yan
Тянуть бессмысленно) С возвращением)
Принят.
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.