Я ознакомился с Кодексом ДжедаеВ и обязуюсь неуклонного его придерживаться.
Приветствую вас,МагистрЫ ОрденА ДжедаеВ!
Меня зовут Стэн,возможно большинство из вас,уважаемый СовеТ ДжедаеВ,знает меня,как человека,который состоял в ОрденЕ.
Однажды я ушёл из ОрденА и попросил стереть всю документацию,которая указывала на то,что я РеспубликанеЦ,я сделал это не потому,что не хотел быть гражданином РеспубликИ,а потому,что не хотел,чтобы кто-то пострадал...я не был на 100% уверен,что так будет,но не хотел рисковать.
Спустя некоторое время,меня нашёл мудрый Гайдамака,и предложил подать заявку на получение РеспубликанскогО гражданства.
Став гражданином РеспубликИ,я вступил в РеспубликанскуЮ АрмиЮ.Держа в руках различные виды огнестрельного оружия,я часто вспоминал,как однажды ДжедаИ помогли мне найти мой необычный меч,вспоминал,как включил его,как обрадовался увиденному,вспоминал тот момент,когда мне сообщили,что я принят в ОрдеН ДжедаеВ,и как на тренировках,многие нейтральные существа,с которыми мы оттачивали мастерство владения мечом,избавлялись от тёмной стороны и прекращали бесчестные атаки.
И как только я узнал,что набор добрых,смелых и отзывчивых разумных существ,владеющих СилоЙ снова открыт,прилетел к вам,чтобы подать заявку.
Haydamaka
17.3.2009, 23:20
В минулому в Ордені ти вже був, тому й задавати питання я не стану. Воїн ти теж неслабий, підтвердження цьому також непортібне. Зате наступне випробування для тебе є: багато тисячоліть існує традиція, коли молодий джедай сам створює собі Світловий меч. В цьому, здавалося б, простому ритуалі є багато чого таємничого та символічного. Цей крок є одним з випробувань джедая. Тому і тобі необхідно створити свій світловий меч.
Незважаючи на, в принципі, стандартну конструкцію меча, даний процес є дуже індивідуальним. Тому детальні інструкції стосовно цього завдання не даватиму.
Отже, довірся Силі, і вона допоможе тобі зробити собі Світловий меч.
2
ГайдамакаПривіт!
Ось меч,який я створив...
Haydamaka
18.3.2009, 17:02
Із завданням впорався на 5+. Чудовий меч
До речі, пам"ятаю, коли Stanlеy давно давав заявку в Орден, я тоді голосував спочатку проти

З часом переконався, що дарма. Оскільки Стен дуже добра та порядна людина (знаю, банальність кажу, але це так і є). Тож впевнений, Стенлі буде гідним джедаєм.
ЗА
А меч вообще работает?
А то мало ли, игрушечный сделал)
2
ГайдамакаДякую!Радий,що тобі сподобався меч.
2
КальянДа вроде функционирует,сейчас включу

...(щёлк)
Gerontos
22.3.2009, 13:47
чому у тебе такий акцет дивний в твоїй заяві?
Р.С. пиши на одній мові
2Gerontos
1 - Якщо ти про товсті кольорові літери,то я так вже давно пишу,СитИ в мене так пишуться.
2 - Ти маєш на увазі,що я розмовляю з людьми на тій мові,на якій вони розмовляють зі мною?
Black Hawk
23.3.2009, 19:19
за
Gerontos
25.3.2009, 17:42
(Stanley @ 22.3.2009, 18:52)

2Gerontos
1 - Якщо ти про товсті кольорові літери,то я так вже давно пишу,СитИ в мене так пишуться.
2 - Ти маєш на увазі,що я розмовляю з людьми на тій мові,на якій вони розмовляють зі мною?
я не питав як довго ти розмовляєш
обери одну мову,а то не зручно читати пости
2Gerontos
1 - Відповім на твоє перше запитання(я гадав,що це ти жартома спитав,але бачу,що відповідь потрібна).Я так пишу тому,що мені подобається так писати,а також тому,що це ніяк і нікого не кривдить.
2 - Вибач,але це не вада.Навпаки,я вважаю,що це крок до вдосконалеення.(Це частина мого світогляду).Коли я відповідаю на запитання,задаю їх,або просто спілкуюся з розумними істотами на їх мові,то вони добре розуміють мене.
Це завдання виконувати не буду,ще раз вибач.
Gerontos,це означає,що ти утримуєшся,чи проти?
Йдучи по нічним вулицям Корусанта,Стен ніяк не міг забути одне завдання: Заради голосу "за" я повинен був припинити розмовляти зі співбесідниками на одній з ними мові...
Зайшовши до бару,він звернувся до знайомого бармена: -Ухрлвплкмуц. -Що? -запитав бармен. -Нічого,привіт!

Пива будь ласка.
З того часу думка про те завдання перестала мучити його,він знав,що вчинив правильно...і ЦЕ має значення!
Haydamaka
29.3.2009, 21:52
Так, трохи піднімемо тут активність.
Наступне запитання колись я почув від екс-джедая Abbice. Це запитання мені сподобалося, тому цікаво почути твою відповідь на нього:
Первый уровень мастерства: Сердце и разум воина всегда с мечем.
Второй уровень мастерства: воин и меч едины.
Каков третий уровень мастерства?
(Третій рівень майстерності)
Серце,розум,спритність,зосередженість,меч воїна і поле бою - одне ціле.
(Або коротше)
Воїн,меч і поле битви - одне ціле.
Воїн не зможе досягти третього рівня майстерності,без розуміння того,що (краще переоцінити ворога,ніж недооцінити його).
(Серце,розум,спритність,зосередженість і меч воїна - другий рівень майстерності,тобто "Воїн і меч - одне ціле").
Пока остальные члены Совета медитируют и пытаются придумать тебе задание, я тебя погоняю. Прошлый кандидат к сожалению не справился, но надеюсь ты не подведешь и продемонстрируешь свой опыт и сноровку.
Само задание вот
здесь. Лень все копировать
54 скрина по 150-200кб...
Давай по одному экземпляру оружия?Без боеприпасов...
Ого. Это ж сколько я оружия и амуниции растерял-то. Ладно. Давай оружие на проверку сюда (
в тему), а боеприпасы грузи сразу в трюм корабля
И принеси мне флаг Империи обязательно. Мне нужен материал на тряпки, чтобы лобовое стекло спидера протирать, все равно их флаги больше ни на что не годятся )))
Вот,взгляни.Твоё?
Е-11 я не нашёл,надеюсь,ты их не транспортировал.
Вот,возьми тряпку
Кажись мое.
За Е-11 не переживай. Я такое старье не перевожу. Оно спросом на черном рынке не пользуется. Таким сейчас только солдаты Империи пользуются, на что-нибудь покруче у них просто кредитов не хватит
За тряпку спасибо, на пару лет хватит.
Голосую
За. Ответы хорошие, человек позитивный, голова на плечах есть. Испытания прошел - меч создал, оружие нашел. Надеюсь, скоро увидимся в Храме.
Фуух) Долго думал какой бы тебе квест дать, но понял что все они для тебя слишком легкие)) И решил, что это и есть достаточный аргумент в твою пользу - та что голосую
ЗА
Большинство магистров уже давно за твое принятие) Нету смысла дальше тянуть.
Поздравляю, ты принят)