Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Exelent
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > > Republic - 04.2017 > Получение гражданства Республики
1, 2
Exelent
Я ознайомився з правилами поведінки на ігрових серверах та Правилами Республіки та Імперії і Конституцією Республіки.

Народився я на планеті Татуїн. Планета ні чим не особлива, тількі одним: половина планети це оазис а інша половина пустеля. Батьки були воїнами. І я змалечку хотів стати джедаєм. А коли я підріс то вирішив піти на зустріч своєї мрії. За період моїх блукань по різних планетах, я зустрічав джедаїв. Я навіть потришував з декількома із них. Але на той час я був ще не гідним навіть подумати про вступ до Республіки. І від тоді я почав з великою наполегливістю тренуватися. Але нещодавно мені знову запропонували щоб я вступити в ряди республіканців, і на цей раз вважаю що я вже можу з гідністю спробувати вступити до вас. І захищати всесвіт і його жителів, разом з товаришами по зброї. Я сподіваюся що тут я знайду мир і спокій.
Haydamaka
(Exelent @ 17.3.2009, 18:04) *
Народився я на планеті Татуїн. Планета ні чим не особлива

Та да!!!))) Помиляєшся, планета дуже особлива))
Ти кажеш про мир і спокій. Чи ти вважаєш, що лище Республіка здатна його тобі дати? Якщо так, то чому. Якщо ні, то чому саме на Республіці ти зупинив вибір.
Kiobe
Мимо пробегал Киоби, увидав этого клиента он сразу сказал:
-Кого я вижу. Рад тебя видеть здесь. Голосую За потому что мы учимся вместе но в разных группах, друг, веселый. Удачи тебе!
Киоби убежал ninja.gif
King
В зал заходит Чемпион, и смотрит на одного с кандидатов.
Хмм.. Ещё один бывший Равниковец.
Скажи мне, какова твоя будет цель, если тебя примут в Республику?(Будешь Военным или Джедаем)
Задав вопрос, Чемпион стал ждать ответа.
Khan Jsi
Массовая миграция равники?
Принеси мне 5 трупов ман laugh.gif

Приветствую Exelent:
1)Расскажи мне в каких отношениях республика с другими кланами?
2)Выскажи своё личное мнение что не должно быть свойственно гражданину (войну, джедаю) республики (в плане поведения на серверах и манере боя)
Exelent
Ну добре я трішки не так виразився. Так на Татуїн дуже багата на події планета.
Мир і спокій більш притаманий Песпудбліці чим якумось іншому клані, Я так вважаю тому, що Республіканці перш за все вирішуют якісь негаразди спочатку мирними перемованими, це тому що вони нехочуть невинних жерт ні зі своєї сторони, ні зі своєї. Ось така моя думка Гайдамака

Champion

Як я вже казав моя мрія це стати Джедаєм, і я буду намагатися її здійснити. Ажде мрії на те і потрібні щоб вони здійснювалися.
Destroyer
Голосую За, адже добре знаю кандидата,він достатньо гарно грає, гарний співрозмовник і просто норм хлопець!
Kinder
Роскажи мне про персонажа, который у тебя сейчас на аватарке ad.gif
Chensky
офтоп Чуі, навіщо ти закрив тему у Сенаті \оффтоп

Масова міграція?.. Скоріше це вже.. кх..
Я нейтральний до Равніки, але я частково передбачив даний перехід гравців. Розкажи мені казочку про Мандолоріан. Хто це такі?..
І поясни мені слова: Ніколи не кажи Ніколи.
Exelent
Khan Jsi

1) Як я думаю у вас з Імперією пагані відносини, можливо навіть війна. С Анфором и Уб у вас союз. З МАН ще не все зрозуміло, але раніше також союз був.
А с Сг, Аг і Ауткастом у вас нейтралітетні відносини.
2)На мою думку Джедай(Воїн) завжди повине поважати свого супротивки, навіть якщо це його запеклий ворог. Якщо ж Джедай(Воїн) буде себе вести негідно, то це впершу чергу заплямує репутацію Республіки і його. Я так вважаю. Якщо я в чомусь не правий поправте мене.
King
Хорошо... Задам тебе вот такой квест: принеси мне несколько (хотя бы 3) голографий на которых ты поклоняешся джедаям в знак уважения.
Exelent
Kinder

На моїх аватарці зображений Luke Skywalker.

Luke це син Енакина Скайвокера. В нього є ще сестра Лея. Вони народилися на Polis Massa, але їхня матір Мідала померла. І для того щоб зберегти життя дітям Генерал Обіван Кенобі запропонував їх розділити. І так він з Люком полетів на батьківщину його батька на Татуїн. І відав на виховання брату батька. Так і жив Люк нічого не знаючи що в нього є сестра і що батько його живий. Але це бул до того як на Татуїн не прислали 2 роботів, яких відправила Лея до Обівана. Ось тоді і почалася в його житті зміни. Він полетів с Обіваном рятувати Принцесу Лею від Дарта Вейдера. Але коли вони її врятували Обіван навмисно відав своє життя щоб вони змогли врятуватися. Через деякий час Люку розповіли що його батько Енакін Скайвокер це Дарт Вейдер. І с цього часу він хотів повернути батька з темної сили. І коли була вирішальна битва Люка и Імператора Даврт Вейдер все таки врятував свого сина від загибелі, хоча сам майже помирав. І коли Імператора було вбито, в Галактиці знову запанував мир. і Люк з Леєю отіли відновити Орден Джедаїв.
Kinder
Все правильно, молодец...адекватен, умен, силён, и нормальный собеседник ad.gif
я ЗА!
Daiver
Общался с этим человеком и считаю что он достоин того, чтобы стать республиканцем.
а еще ты лолко laugh.gif хорошо что решил к нам поступить handshake.gif
ЗА
Exelent
Champion

як і просив

замінив
Ralf
Я ЗА. Хороший гравець та приємна людина.
King
Хмм.. Первых две голографии проходят, а третья нет. Не видно кому ты поклоняешся. Переделай.
Exelent
Chensky

Мандолорци, як відомо організувалися на Коруськанте, і першим їх лідером був "Перший Мандалор". Спершу, вони захопили планету на зовнішніх світах, і назвали її "Мандалор", на честь свого лідера.Тоді- ж вони вибрали собі ім'я "Мандолоріане", і незабаром стали считатся найумілішими, і найнебезпечнішими воїнами в Галактиці. Також, вони стали відомими за винаходи своєї особистої зброї, яка була найпотужнішою, і точним в галактиці на той час. Воїни - Мандолоріане використовували міцні шлеми,з Т-подібним несерпанковим отвором для очей, щоб ніхто не зміг побачити їх обличчя. По цих шлемах скоро стали визначати Мандолоріанцев.

Але незабаром Мандалорци почали між собою соріться, і по єтому почалася громадянська війна. Під час войні Загальній клан розпався на 2 і між ними йшла війна. Солдати одного клану - Темні Мандалорськие вартові - намагалися убити одного з відомих солдатів іншого клана-Декстера. Але,благодаря юному синові іншого клану, Джанго Фетту, Декстер врятувався на вантажному кораблі.
Пізніше, вже дорослий Джанго,бил вибраний зразком для створення армії клонів. Його найняв загадковий Дарт Тіранус, він Же-граф Дуку.

Ось що я знаю.
Ніколи не кажи Ніколи: На мою думку ніколи не треба говорити того, що ти не взмозі зробити на 100%

Champion

Я замінив скрін.
Chensky
Після нескладних математичних пунктуаційних\орфографічних перетворень, я зрозумів, що ти написав. Непогано closedeyes.gif

Питання 2 :
Ти навіть у відповіді вжив слово НІКОЛИ))) Пороздумуй ще...
ad.gif
Exelent
Chensky
Добре

Це означає тільки те що людина не повинна, зарікатися в чомусь. Тому що людина завжи змінює свої вчинки и обіцянки. Наприклад якщо я зарікся в якомусь ділі, але з часом я можу цього зріктися. Ось чому говорят Ніколи не кажи Ніколи.
-Sayris
ЗА biggrin.gif
Розкажи мне что сможешь о расе Раката.
Exelent
Sayris

Расса Раката була колись найвисокорозвиною рассою. Через те що вона була така сильна, то ця расс зуміла приблизно за 25000 років захопити майже всю галактику. Але вони правили досить жорстоко, всі інші расси вона перетворювала в рабів. І через це почали бунтувати захоплені народи. Щоб позначити кордони своєї імперії, на крайніх планетах були размещенні Зоряні карти, що ведули до найбільшого їхнього творіння - Зоряної кузні.Ці карти знаходилися на планетах: Дантуїн, Татуїн, Манаан, Коррібан і Кашик. Саме по таких картах Дарт Реван і знайшов Зоряну кузню.
Вважається що Імперія Раката загинула із за епідемії хвороби, але це недоведенно.
Khan Jsi
На 2 вопрос ты не мог дать неверный ответ так как меня интересовало твоё личное мнение и мне оно нравиться!

А теперь загадка на сообразительность... Ты летишь на пассажирском корабле.Перед тобой 8 человек, один из них само воплощение ужаса и террора (конкретный смертник), ты знаешь что смертник не может общаться при помощи жестов. 3 человека глухие. 2 Светловолосые. 4 с темными волосами. Тебе известно что некоторые люди с темными волосами могут общаться при помощи жестов, так же тебе известно что светловолосые умеют готовить очень вкусно. А так же 2 человека из 8 лысые. 1 лысый не может различать цвета, и плохо развита координация. Смертник так же знает толк в пище и любит оранжевый. Существует мнение что один человек с темными волосами раньше был светловолосым. Лысый любит военные технологии и весьма агрессивен. По слухам команды один лысый принимал участие в военном конфликте на стороне империи.

Итак "какого цвета" волосы у смертника ( и скажи почему ты так решил).
-Sayris
Дуже добре thumbup1.gif Але може ти мені розкажеш ще й про Зоряну кузню?
тоді ти можливо зрозумієш від якой хвороби померла раса Раката
Exelent
Sayris

Зоряна кузня — це артефакт темної Сили, створеною імперією Ракати за тисячі років до утворення Галактичної Республіки. Вона була гігантською автоматичною верф'ю, здатною виробляти у величезних кількостях космічні кораблі, дроїдов і інші військові запаси. Так само вона могла виконувати роль атакуючого корабля жахливої сили.Зоряна кузня розташована була в системі рідної планети Ракат — Лехон, і отримувала енергію з її зірки. На ній розташований був генератор поля, що збивав всі кораблі, що пролітали мимо. Вважається, що цей пристрій був створений старійшинами Ракат після розвалу їх імперії з тим, щоб нікого не допустити на Зоряну Кузню. Генератор розташований в храмі, надійно захищеному силовим полем. Після загибелі імперії Зоряна кузня була покинута і забута. Але Реван і Малак одного дня знайшли її. Дарт Реван і його учнеь Дарт Малак, які були сильними і шановними рицарямі-джедаямі до того, як знайшли зоряні карти і ступили на борт цієї станції. Поглинені темною Силой, вони оголосили себе ситхамі і повели війну проти Республіки, використовуючи Зоряну Кузню для створення флоту.

Напевно расса Ракат померла від хвороби під назвою темна сила. Тому що вона отруювала їхні серця і розум.
-Sayris
ЗА happy.gif Отлично ответил на мои вопросы, неоднократно встречал в Галактике, и ничего плохого от кандидата не замечал, та и вроде другие не жаловались _a1.gif
Chensky
Як сказав Магістр Йода... Майбутнє завжди в русі.. неможливо передбачити його...

Що ти думаєш про Мейса Вінду?.. Він так казав Енакіну, що Палпатин зрадник... так наче "благав" повірити, що він (Мейс) правий, а Палпатин "О Велике Зло".
Чому такий сильний магістр виявився у тому Епізоді таким безпомічним? Адже саме він вбив Джанго Фетта...
Як ти вважаєш?.. happy.gif
Exelent
Chensky

Мейс був насправді сильним. А програв він тому, що він вірив Енакіну. Але Енакін підався темній силі і зрадив Ресупубліку і всі її закони. І напав на Мейса. Винду неочікував, що Енакін його зрадить, тому був не такий пильний. Я думаю якщо б Мейс очікував би ворожих дій від Енакина то він можливо і не програв би йому.
Chensky
Ну.. добре, побачимо, що з тебе вийде.. надіюсь не "пушечне" мясо)))
Старайся і все буде добре.
Більше приділяй уваги до викладу своїх думок у правильній послідовності)) Не зустрічав тебе я у нашій Галактиці покищо... але на даний момент я не проти твоєї присутності, тому я ЗА
Exelent
Khan Jsi

Я не можу вирішити хто з 2 чоловік терорист. Це або лисий який брав участь у війскових конфликтах за імперію. А також тому що він вже був на стороні Імперії він вже підпадає під підозру. Але якщо дивитися на описи то під терориста підпадає один з світловолосих пасажирів. Тому що світло голові добре готують и можуть озрізняти колір. А терорист також знаеться на їжі і полюбляє оранжевий. Ось тому я невпевненій хто з ціх двох є терористом. ak.gif
Dagot
Голосую ЗА
Играл вместе с ним на серваках,приятный,хороший,вежливый игрок)
King
Хмм.. Теперь на второй голографии армеец, а надо джедай. Переделай и будь внимательней.
Khan Jsi
А вот и не угадал... Лысый "имперец" не может быть террористом. Зачем империи террористы да ещё и смертники?
Вот тебе подсказка:
Существует мнение что один человек с темными волосами раньше был светловолосым
ad.gif
King
Воть теперь квест сделан правильно laugh.gif . Мой голос ЗА!
Exelent
Khan Jsi

Спс за підказку. Після підказки я дійшов висновку що це темноволосий хлопець, який раніше був світловолосим, ще він як темноволосий добре готує.
-Nirvana
В зал вошёл человек в длинном плаще, с капюшоном на голове. Он последовал прямиком к новичку, который стоял в углу зала. Подойдя к нему, он снял капюшон.
"Приветствую тебя!" - сказал человек в плаще.

Это был джедай Нирвана, который уже много лет не появлялся в этой павильёне, и не обследовал новичков.
-Будь добр, ответь на мои вопросы. Я хочу больше узнать о твоём мировозрении:
1)Как ты относишься к ситам и мандалорианцам
2)Что ты думаешь о войне республики с империей? Кто прав, а кто виноват? И из-за чего вобще война началась?
Буду радь увидеть твои ответы на этом голокроне(джедай протянул голокрон, одел капюшон и направился к выходу)
Exelent
Nirvana

1.К Мандолорцам я отношусь нейтрально. На мою думку вони втратили свою силу і авторитет. Зараз в них дуже багато новачків які ще не пізнали суть клану. К ситхам я відношусь з підозрою. Тому що воничастенько негідно себе ведуть зі своїм супротивником. Навіть бувають не рідкі події коли вони пзі спини вбивають або інколи нехтують домовленосьтями.
2.Війна між Республікою і Імперією йдеться за владу. Республіка хоче досягти миру і злагоди всесвіті але мирним шляхом, щоб даремно не проливати кровь невинних жителів. Імперія також оче миру, але шляхом завоювання і вбивств. Вона піде на будьякі жертви ради свог панування і миру. Нажаль я неможу судити хто правий а хто ні, але я вважаю що кожний не правий по своєму.
А війна почалася через те що Імператор захотів заволодіти владою, але йому заважали Орден Джедаїв і сенат який був на їхньому боці. Я вважаю це була причина початку війни.
Khan Jsi
Ну что ж я голосую ЗА. (На допрос ответил+кандидат с виду вроде неплохой)
-Nirvana
Окей, точка зрения у тебя хорошая. Хотелось бы увидеть тебя в бою.
Exelent
Завжди готовий. Коли і де?
-Nirvana
Жаль что у мну сало _a2.gif Я думаю он готов стать республиканцем. Мечем владеет хорошо, и имеет довольно интересное мнение. Я ЗА
Valtar
---Hohma---
-->Exelent---

Вальтар підійшов до Екселента глянув в датапад і промовив:
-Пане Екселент розкажіть більше про своє ім"янік,а також доведіть,що ваша фотографія в паспортіаватар на тему Республіки.-Вальтар пішов до наступного кандидата.

---Exelent---
-->Mister Proper---
Exelent
Ну моє ім'я дуже просте)) Спочатку я хотів назватися Excellent але я подумавши що так буде не цікаво і якось нудно) Я вирішив його трохи змінити і вийшло Exelent. Ось така історія мого ім'я.
На моїй аватарці зображений Luke Skywalker. Він відноситься до теми Республіки
тому, що він воював на стороні тих хто залишився вірний Республіці. І я вважаю що ця людина гідна зватися не тільки громадянином Республіки але і навіть Джедаєм, навіть якщо він не досвідчений.
-Iskariot
Задам я тебе квест про Джабиима националиста,этот человек основал спец отряд из спецназовцев до войны клонов, и назвал отряд Нимбус.Этот человек хоть и был полководцем он сам принимал участие во всех своих битвах,отвечавшие за его безопасность солдаты тренировались и готовились к ведению боевых действий и выполнению поставленных задач в любых условиях.

Одной из целью создания подразделения было формирование частей, сравнимых с отрядами клонов-командос Великой Армии Республики. Практика боев за Джабиим показала, что в некоторых аспектах бойцы Стратуса даже превзошли элитных солдат клонов.

Столкнуться же с настоящими элитными группами спецназа клонов, такими как «Омега» или «Дельта», джабиимцам не удалось, но в свою очередь они продемонстрировали свое высокое превосходство над рядовыми солдатами-клонами, из которых состоял экспедиционный корпус Республики.

Кто этот человек, который основал достойный отряд, и который неоднократно мешал Республике.

Да кстати его отряд был любителем екстремального вида спорта а какого именно ты мне тоже расскажеш.
Xose
тобі такий квест:
Зароби на Холі сервері на 15 виграшів більше ніж смертей(скріни в студію)

i
Сповіщення:
Скрины логов запрещены. Иди читай правила. ad.gif
Квест отменен. _a1.gif
Valtar
На датапад Екселенту прийшло повідомлення.
-Добре.Розкажи мені про всі мечі які були у Люка Скайвокера.
Exelent
Valtar

Я знаю тільки те що у Люка Скайуокера було два світлових мечі.
Перший його меч був з синим клинком який раніше належав його батькові, йому його вручив Генерал Обіван Кенобі.
А другим його мечем був з зеленим клинком. Ось що я зміг розповісти про світові мечі Люка.
Valtar
На датапад Екселенту прийшло повідомлення.
-Все правильно.Ось тіьки Обі-Ван на той момент вже не був генералом.Ви гарно відповіли на моє питання.Ви спокійна,врівноважена людина тому мій голос ЗА.
Exelent
Iskariot

Завдякі допомозі друга у мене вийшло знайти тільки те що його звали Альто Стратус. Більше нічого не змін знайти.
-Iskariot
Да ты прав это Альто Стратус. Среди известных операций «Нимбуса» на Джабииме уничтожение опытного образца новейшего танка АТ-АТ, засада на республиканский конвой, направлявшийся на станцию «Кобальт», уничтожение республиканских войск на базе «Кобальт», неожиданная атака на базу «Приют», уничтожение войск генерала Норсана в Северном полушарии. Самой серьезной потерей для отряда стала битва за станцию «Кобальт», в которой погибли Альто Стратус и все сопровождавшие его бойцы подразделения. Основной причиной поражения «Нимбуса» в этом бою считается активное участие джедаев, предпочитавших умирать, забирая с собой наибольшее количество врагов.

О чуть не забыл одним из главных частей доспеха были репульсорные ботинки или скейт, позволявшие солдатам «Нимбуса» быстро преодолевать большие расстояния без использования транспорта, а также удивлять противника неожиданными атаками.Екстремалы.

Ну чтож вопрос был не из легких друг у тебя хороший . Я За то чтобы ты был Республиканцем
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.