-Witcher
17.3.2009, 16:09
Я ознайомився з правилами поведінки на ігрових серверах та Правилами Республіки та Імперії і Конституцією Республіки.
Влетівши у простори Корусанта визираючи через вікно громадянського шатла Witcher трохи нервував, оскільки знав що для того щоб отримати громадянство Республіки ледь не найважче з усіх країн галактики. Але він намагався тримати себе в руках і з часом заспокоївся. Вийшовши з шатлу він нечекаючи ні секунди пішов вулицями до регістратури.Він все думав про Равніку...але найкращий лікар - час, і він сподівався що з часом ці думки покунуть його. Найважче було те що, яким чином довести республіканцям те шо він готовий підкорятися демократії. Але він був готовий до усього що його чекає. І ось ця будівля - регістратура. Зайшовши у приміщення він підійшов до столу де була табличка з надписом "Отримання громадянства". ВІн поклав документи та присів у залі.
Чекаючи що йому скажуть...
Haydamaka
17.3.2009, 16:13
Питання маю наступне: що там
у вас в Равніці відбувається?
-Witcher
17.3.2009, 16:23
Хм...впринципі нічого,просто як завжди ніхто нехоче слідкувати за кланом,гадаю не потрібно взагалі його було створювати,якщо декому(впадло),щось робити.Тепер ще якась Анархія,короче одним словом мені це все набридло,і я вибрався з цього.А тепер як бачиш,йду до вас,бо хочу гарної та спокійної атмосфери,і звичайно Демократії)
Destroyer
17.3.2009, 16:27
Ти займав там одну з гарних посад, чому не було видно, що ти сам хочеш там змінити щось?
-Witcher
17.3.2009, 16:37
Я нічого не хотів змінити,звичайно якщо був там модератор,то можливо щось змінив по своєму.Але я там не накрайщій був посаді,лише другим по званню,і лише допомагав Принцу,якщо він щось хотів...
Haydamaka
17.3.2009, 16:42
Добре. Тоді хотілося б почути твоє ставлення до недавнього конфлікту із Мандолорами?
Destroyer
17.3.2009, 16:44
Ну я не знаю! Взагалі, я мало з тобою спілкувався і нічого про тебе не можу сказати. Я поки що буду слідкувати за тобою, а потім побачимо.
Ты ведь был в Империи... В... Дез культе, или нет?
Но в Империи точно.
Скажи, что заставило тебя кардинально изменить взгляд на мир?
-Witcher
17.3.2009, 17:16
Gaydamaka:я до цього ставлюся,негативно,тому що с МАН,непотрібно було робити війни.Я проголосув за війну тому що,просто підтримав соклана у цій пропозиції,і все.До Ману я відношуся нормально,деяких людей знаю,більш менш добре...
Daiver:я лише був в Імперії,в Дез культі не був...Що змінило,хм цікаво...я побував в Імперії,і побачив який там жорсткий світ,вони усіх вбивають безжалісно,та не допомагають людям,знищують усе на своєму шляху,а також хотять захопити світ,і підпорядкувати під себе усю Галактику.А Республіка вона більш добріша світла сторона сили,вже каже про це.В Республіці панує Демократія яка допомгає більшості людей...
Ти ж сам був в Імперії, і так само безжалісно убивав.(сам знаєш)
Яка твоя ціль перебування у Республіці?
-Witcher
17.3.2009, 17:26
Ralf:Так я перебував але мені не сподоболася,тепер хочу вступити у Ряди Республіки,пробути доволі тривалий час,згодом піти у Орден Джедаїв,та стати Джедаем,вивчити світлу сторону,стати Майстром та знищувати ЗЛО!
(Witcher @ 17.3.2009, 17:16)

Daiver:я лише був в Імперії,в Дез культі не був...Що змінило,хм цікаво...я побував в Імперії,і побачив який там жорсткий світ,вони усіх вбивають безжалісно,та не допомагають людям,знищують усе на своєму шляху,а також хотять захопити світ,і підпорядкувати під себе усю Галактику.А Республіка вона більш добріша світла сторона сили,вже каже про це.В Республіці панує Демократія яка допомгає більшості людей...
не убедил. Если тебе так нравится Республика, почему ты изначально пошел в Империю? или ты не знал, что там все жестокие и т.д. и т.п.?
Знал.
Вот я и спрашиваю, что изменилось в тебе? И, в таком случае, надолго ли ты задержишься тут?
Я не имею ничего против тебя, ты хороший и приятный в общении игрок. Но попытайся убедить меня в том, что ты действительно хочешь в Республику.
Ти гарно про це говориш, але навіть не уявляєш як тобі буде складно.
Ти думаєш джедаї знищують ЗЛО? Хіба ситхи хочуть зла?
-Witcher
17.3.2009, 17:37
Daiver:В мені змінилося багато чого,як Душа так і Серце,і я остаточно перейшов на світлу сторону Сили.Залишося я назавжди та ніколи не ЗРАДЖУ Республіку!Тепер я почав спочатку своє Галактичне життя,і хочу бути лише світлим воїном Добра!
Ralf:Джедаї допомагають боротися людям зі ЗЛОМ!Я гадаю що Сітхи хочуть Зла,так як вони допомогають Імператору,а Імператор точно хоче зла,а також підкорити усю Галактику.Тому Джедаї знищують усе що загрожує Галактиці,вони переборюють усю небезпеку яка може завдати людям...
Destroyer
17.3.2009, 17:39
А що робити з твоїм минулим життям, в якому ти був Імперцем? Забути! Нащо ти ладен, щоб Республіканці забули твоє минуле життя(твої пропозиції)?
-Witcher
17.3.2009, 17:46
Destroer:Так я гадаю,що потрібно забути про минуле життя,так як ці думки вже давно позаду,і ніколи мені не приходять у голову.Мене вже ніщо не змусить вернутися на темну сторону,а тим більше у Імперію,тому я прийшов...
Destroyer
17.3.2009, 17:48
Ти не повністью відповів на моє запитання: "Нащо ти ладен, щоб Республіканці забули твоє минуле життя(твої пропозиції)?"
І з яким "ЗЛОм" боряться джедаї?
-Witcher
17.3.2009, 18:23
Ralf:Джедаї боротся с Сітхами,а сітхи в свій час "порождають зло",тому Джедаї і хочють знищити ЗЛО в Галактиці,щоб був спокій та мир,
Destroer:Я ладен для того, що зможу внести маленьку але корисну частину для розвитку Республіці,Руспубліканці не повинні так суворо засуджувати,потрібно відноситися з добром...
Destroyer
17.3.2009, 18:50
Добре не буду тебе мучати, останній квест, але він буде практичним, зроби скріни на КС, коли Імперці поклоняються тобі від того добра, що ти несеш в своему серці! (зроби 3 скріни)
Ну что ж, так как сам его позвал..мучать не буду...Я ЗА!
Ну причины вот : нормальный парень, играть умеет, друг в реале.
Mike Say
17.3.2009, 19:24
Ну причины вот : нормальный парень, играть умеет, друг в реале.
не бачу сенсу змінювати причини Кіндера
Я ЗА
Звідки взялися Ситхи і чому вони породжуюь "ЗЛО"?
Хорошие слова прозвучали из твоих уст. Я голосую ЗА. И только время покажет говорил ли ты правду.
-Witcher
17.3.2009, 19:50
Ralf:Хм...Вони з`явилися ще давно,але Сітхи підкоряються ЗЛУ!А воно вже керує ціми Сітхами,так як Імператор злий та жадібний,а також хоче підкорити Галактику...І цим ЗЛОМ!Являється сам Імператор...
Приветствую тебя. Недавно я послал одного кандидата принести мне голову дроида серии R и собрать все части протокольного дроида 3ПО. Но о кандидате после этого ничего не было слышно. Найди и помоги Dexter'у выполнить мое задание.
Бачу до тебе не дуже дійшля суть мого питання.
Чому ти вважаєш Ситхів злими? Чому ти вважаєш Імператора(Імперетрицю) злим(злою)?
Я скажу
проти.Полний неадекват,стиль игри тоже неблещит.
В мене одне питання,що Райвініка хоче від Республіки?
! |
| Попередження: Нельзя говорить 3а или Против без объективных причин. Будь добр, напиши их. |
-Witcher
17.3.2009, 20:58
Ральф:тому що вони підкоряються Імператору,в свій час Імператор злий,а також хоче захопити усю Галактику,щоб вона йому уся підкорялася.А Сітхи у цьому допомогають,і вони служать ЗЛУ!
Naruto:Равніка нічого нехоче,Равніки вже не існує,як ти замітив...так що,ти у цьому не правий щодо минулої равніки....
Отменяю свое задание и голосую ПРОТИВ! У кандидата Пернаментный сайленс на серверах.06.03.2009 23:59 перманентне покарання Rav:WiTcHer:Neophyte обхід сайленсу Norb
Все таки дам тебе шанс, выполняй задание.
А за що тобі "рота зашили"?Тільки чесно.
Зовсім невірно, ти говориш наче зав*язаний, розкрий свою позицію. От чому ти думаєш що Імператор служить злу?
Считаю кандидата неадекватным, неприятным человеком, а также из личных соображений: (https://xjedi.com/forum/index.php?showtopic=28060# смотрим последний пост)
(https://xjedi.com/forum/index.php?showtopic=28535# за 2 недели изменился видите ли...)
это заявки в Ауткаст в которых я уже проверял кандидата и в которых уже сложил свое мнение но не успел высказать... т.к. я считаю что нормальному человеку второй шанс не нужен, то-Против
-Witcher
18.3.2009, 17:17
Stanley:Хм...знач це було 06.03.2009 22:26,мені дали сало за те що обізвав гравця,получив сало на 10 днів.Потім 06.03.2009 23:59 перманентне покарання-получив,грав я на сервері,і тут залагало трохи,після 2-3минутних глюків,сервер далі пішов,і випадково нажав кнопку на якому був бінд,і тут раптом бац спрацював,я міг писати,це було десь 23:45,потім в 23:59,пише мені (You are silence),думав знову глюк,ні справді сало.Якраз Обхід получився за допомогою глюку серверу...ось так.Ну нічого я збираюся після вихідних відкупитися...
Якщо б мовчав то нічого не було б(....
Ralf:Тому що Імператор володіє темною силою.А сила я знає тим більш темна,приводить до того що людина,забуває про рідних,стає злим жадібним,а також лицеміром,я вважаю що так...
(Witcher @ 17.3.2009, 17:26)

.............згодом піти у Орден Джедаїв,та стати Джедаем,вивчити світлу сторону,стати Майстром та знищувати ЗЛО!...........
Зло це просто відносне поняття... І ми неможемо стверджувати, що саме хтось\щось є злом, бо ми так вважаємо. Ситхи не є злом, імхо. Просто їхні методи досягання цілі відрізняються від звичних нам... Злом є те, що ми неможемо здолати ту чи іншу проблему, яка призводить до сумнівів, а сумніви це вже Єресь. Так, ок.. про що я? Бо трохи занесло :\
Ти був імперцем і равнікійцем.. тепер взяв курс стати республіканцем. Не ображайся, але ті місця у яких ти був (Імп, Рав) не дають багато досвіду щодо республіканських поглядів на життя і на зло\не зло. Твої спроби стати Джедаєм можуть виявитись марними тільки через одну помилку... а думки інших республіканців у мене викликають сумніви про тебе. Тому змінювати світ починай з себе)) Думаю побути нейтралом не завадить тобі...
УТРИМУЮСЬЯкщо щось ти надумаєш, то звернись до мене і я підскажу...
Але ж джедаї теж мають забути про своїх рідних, тих кого любили....
Поки утримаюсь.( Щось дуже вже зав*язано говориш

)
---Maximous---
-->Witcher---
Вальтар підійшов до Вітчер глянув в датапад і промовив:
-Пане Вітчер розкажіть більше про своє ім"янік,а також доведіть,що ваша фотографія в паспортіаватар на тему Республіки.-Вальтар пішов до наступного кандидата.
---Witcher---
-->Morgan Katarn---
-Witcher
18.3.2009, 22:17
Valtar:Witcher-у перекладі це міфологічний получаклун-полуоборетень,також ще він борится з чудовиськами(то більш лицарь Спаситель).Знає доволі багато різною магії,яку він застосувоє як у лікувальному напрямі так і бойовому.
На моїй фотографії в паспорті зображений Квай-Гон Джинн.
Квай-гон Джінн (92 – 32 до битви за Явін) – Майстер Джедай, наставник Обі-вана і колись падаван графа Дуку - персонаж всесвіту «Звездных Войн». Ім'я Квай-гон швидше за все походить від слів «Квигон» (лікувальна дихальна техніка в Китаї) і «Джинн» (духи в арабській міфології).Многоуважаемый джедай-индивидуалист, адепт Живой Силы. В отличие от многих других Мастеров Джедай, которые теряли себя в медитациях Единой Силы, Квай-Гон жил сегодняшним днем, следуя принципу: «чувствуй, не думай – используй свои инстинкты». Если бы не свободолюбивые взгляды Квай-Гона, то он бы несомненно вошел в Совет Джедаев.
Я проти вступу цього гравця. Він брехав мені коли тільки починав грати, і не думаю що змінився.
На датапад Вітчера прйшло повідомлення.
-Добре,але могл би і на одній мові написати.Останнє завдання яке вирішить мій голос.Наведи цитату того,що казав Обі-Вану Квай-Гон коли той ще був падаваном.
Питання важливе..:
Як звали особу,яку ти обізвав,а також скажи яким словом,(заміни це слово на схоже за значенням,або за римою...так,щоб можна було зрозуміти,яким воно було в оригіналі).
Вкажи причину образи тієї особи.
-Witcher
19.3.2009, 14:52
Valtar:Він казав ось це Обі-вану «Сила едина,Оби-Ванн. Сила во всем, и все в Силе.Сила не признает никаких сторон. У Силы сторон даже нет»
Stanley:хм...Особу звали помойму Raw(якшо не помиляюся).Обізвав я його ідіотом-за те що він мене на ффа сервері завалив на полу(підло)...
На датапад Вітчера прйшло повідомлення.
-Взагалі то я мав на увазі інше,але це теж зійде.Ти виконав всі мої завдання,з поганої сторони я тебе не бачив і сподіваюсь не побачу тому мій голос ЗА.Щасти.
Я так розумію,ти хочеш стати ДжедаєМ.
1 - Що б ти сказав йому,якби в той момент ти був би ДжедаєМ,(точніше,як би ти його назвав)?
2 - Як ти вважаєш,на яку світлу СилУ,граф Дуку захотів би поміняти нейтральну СилУ "Pull"?..(варіанти: "Absorb","Mind trick",чи "Protect").
Коли отримаю відповідь,скажу,чому саме Дуку.
-Witcher
19.3.2009, 15:53
Stanley:
1.Якщо я був би вже Джедаем,бо поступив би з іншої сторони,я б його не обізвав.Сказав би щоб він вчинив не вірно,так як усі Джедаї порядні та виховані.
2.Я гадаю що Граф Дуку,поміняв би на "Absorb",тому що ця сила,дає можливість щоб на тебе використали силу "push",а також додає сили для форсу...
Haydamaka
19.3.2009, 16:03
Проти. Дуже багато негативної інформації про тебе. Темне минуле, сумнівне теперішнє, невизначене майбтнє. Більше того, навіть від сторонніх гравців надходе час від часу інфа про твою жорстокість на серверах і взагалі невідповідність ідеалам Республіки. Гравець сильний, але для громадянства Республіки цього замало.
За підсумком голосів відмовлено