Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Onaga
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > > Republic - 04.2017 > Получение гражданства Республики
-Onaga
Я ознайомився з правилами поведінки на ігрових серверах та Правилами Республіки та Імперії і Конституцією Республіки. Мене звати Onaga я прилетів з Марсу і попав на планету Земля. Імперія напала на нашу планету і тому я винушений був прилетіти на землю. Я не хочу крові але хочу помститися Імперії. В Республіці я зможу відчувати себе спокійним і буду допомагати їй як зможу,тому я хочу вступити до Республіки.
Xose
хм...
Напиши історію
Nikooz
Хм...
Какое зло ты видишь и как против него хочешь бороться ?
Dvd-man
Часто бачив його на серверах гравець спокійний, врівноважений, не агресивний тому я ЗА !!!
Kinder
Аватар на тему Республики closedeyes.gif
Kiobe
Kiobe проходил мимо и увидел кандидата, осмотрев заявку он сказал:
-
очистити всю галактику від всих хто буде проти нас.
Твои слова, они как-то не подходят для Республики. Подумай почему. И напиши чем мы отличаемся от империи.
Киоби стал ждать.
Khan Jsi
1 - О себе не рассказал в ролевой форме следовательно с правилами не знакомился!
2 - Мы не инквизиторы. Если ты жаждишь крови то тебе не сюда!
3 - Лично у меня ты не вызвал ничего положительного и пока я настроен лишь негативно(да и не только я), теперь уж постарайся и будь ответственнее!
Destroyer
Onaga,що тобі найбільш подобається в Республіці, що тебе змусило вибрати саме цей клан(обгрунтуй свою відповідь)? (Мені здається, що ти взагалі не розумієш куди подаєш заявку!)
Ralf
Що тобі відомо про Світловий меч, або як ще називають "зброю джедаїв"?
-Onaga
Я хочу щоб у галактиці був мир і все було спокійно handshake.gif
Haydamaka
Імперія хоче, в принципі, цього ж. Імперія не хоче війни. Вона прагне миру, порядку, спокою. У чому різниця, поясни?
-Onaga
Мені здаеться що Імперія дуже агресивна
Destroyer
Onaga вибач, але твої відповіді мені здаються безглуздим, і вони не мають змісту. Тому я ПРОТИ, по причинам, що вказвні раніше!
Haydamaka
Відповіді не те щоб жахливі, вони ніякі. Або ти просто несерйозно сам ставишся до своєї заявки, або елементарно боїшся подумати. У будь-якому випадку я Проти
Chensky
Ну таке нікуди не годиться. Так байдуже ставитися до Заявки і пускати все на самотік - безглуздо. Ти просто заблукав :\

проти шпроти
Nikooz
Ответы из оперы "да что вы пристали... Отвяжитесь". Не вижу никакого стремления.
Не получил ответа....
Короче, Против.
Может, если проанализируешь заявку, то подашь через недельку заново...

А сейчас - Отказано.
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.