Я ознайомився з правилами поведінки на ігрових серверах та Правилами Республіки та Імперії і Конституцією Республіки. Мене звати Onaga я прилетів з Марсу і попав на планету Земля. Імперія напала на нашу планету і тому я винушений був прилетіти на землю. Я не хочу крові але хочу помститися Імперії. В Республіці я зможу відчувати себе спокійним і буду допомагати їй як зможу,тому я хочу вступити до Республіки.
Хм...
Какое зло ты видишь и как против него хочешь бороться ?
Часто бачив його на серверах гравець спокійний, врівноважений, не агресивний тому я ЗА !!!
Республики
Kiobe проходил мимо и увидел кандидата, осмотрев заявку он сказал:
-
очистити всю галактику від всих хто буде проти нас.
Твои слова, они как-то не подходят для Республики. Подумай почему. И напиши чем мы отличаемся от империи. Киоби стал ждать.
Khan Jsi
16.3.2009, 19:17
1 - О себе не рассказал в ролевой форме следовательно с правилами не знакомился!
2 - Мы не инквизиторы. Если ты жаждишь крови то тебе не сюда!
3 - Лично у меня ты не вызвал ничего положительного и пока я настроен лишь негативно(да и не только я), теперь уж постарайся и будь ответственнее!
Destroyer
16.3.2009, 19:38
Onaga,що тобі найбільш подобається в Республіці, що тебе змусило вибрати саме цей клан(обгрунтуй свою відповідь)? (Мені здається, що ти взагалі не розумієш куди подаєш заявку!)
Що тобі відомо про Світловий меч, або як ще називають "зброю джедаїв"?
Я хочу щоб у галактиці був мир і все було спокійно
Haydamaka
17.3.2009, 18:20
Імперія хоче, в принципі, цього ж. Імперія не хоче війни. Вона прагне миру, порядку, спокою. У чому різниця, поясни?
Мені здаеться що Імперія дуже агресивна
Destroyer
18.3.2009, 15:49
Onaga вибач, але твої відповіді мені здаються безглуздим, і вони не мають змісту. Тому я ПРОТИ, по причинам, що вказвні раніше!
Haydamaka
18.3.2009, 16:03
Відповіді не те щоб жахливі, вони ніякі. Або ти просто несерйозно сам ставишся до своєї заявки, або елементарно боїшся подумати. У будь-якому випадку я Проти
Ну таке нікуди не годиться. Так байдуже ставитися до Заявки і пускати все на самотік - безглуздо. Ти просто заблукав :\
проти шпроти
Ответы из оперы "да что вы пристали... Отвяжитесь". Не вижу никакого стремления.
Не получил ответа....
Короче, Против.
Может, если проанализируешь заявку, то подашь через недельку заново...
А сейчас - Отказано.