Destroyer
15.3.2009, 13:57
Я ознайомився з правилами поведінки на ігрових серверах та Правилами Республіки та Імперії і Конституцією Республіки.
Я народився на планеті Набу, але оскільки мої батьки дуже любили подорожувати, я цієї планети не пам’ятаю. Одного дня під час перельоту наш корабель захватили солдати Імперії, але мені якимось чином вдалося врятуватися і я опинився в місці про яке я нічого не знав і не чув. Тільки згодом я дізнався, що це місто має назву Равніка. Там я спочатку жив добре, хотів допомогти клану і тому під час війни був назначений послом в державу, яка мала назву Республіка. За короткий час, коли я перебував на цій посаді я познайомився з багатьма Республіканцями, які були дуже добрі, доброзичливі, які навіть після видалення мене з посади посла, згодні були мені допомагати, в вирішені деяких проблем. Саме тоді відчуваючи цю підтримку, я захотів відлетіти з міста Равніки і стати громадянином Республіки. Але не тільки це змусило мене покинути місто, оскільки Принц того міста під час боротьби з зомбі, був зараженим, і ця хвороба ввела його в неадекват і в місті почалися суперечки, які я не міг перемогти, якби що я не доводив.
І ось тому я зараз прошу вступити, в цей прекрасний дружній колектив, щоб допомагати йому ще більш розвиватися, також я хочу тут знайти ще більше друзів.
Яким ти бачиш свій шлях в Республіці? Ти підеш в Орден чи в Армію?
Сразу голосую ЗА. Во время конфликта Равники с Мандолорианцами мне пришлось пообщаться с ним. Из разговора я понял, что человек адекватный, в начале взвесит все "за" и "против", а потом только начинает действовать, что приводит к положительным результатам. Так же очень хорошо проявил себя в роли посла.
Destroyer
15.3.2009, 14:31
Шановний Vovcheg! Я не можу точно відповісти на це питання точно! Але мабуть, в Орден.
Шановний Yanek Kos! Дякую за ці добрі слова, я тоже, такої ж думки про тебе.
Здравствуй Destroer!
Воть меня интересует вопрос: За что тебя судили судьи Равники?
Destroyer
15.3.2009, 14:50
Привіт, Champion! Я точно не знаю, можливо за те, що я хотів миру і добивався його, як міг(коли жителів Равніки умовляв в тому, що им потрібен мир), а можливо коли Слай брав на себе тимчасові обовязки Принца, я йому сказав, щоб він "пішов погуляв на форумі, подивився, яка ситуація навкруги"

- це теж тоді вирішувалось питання миру.
Хорошо, но задам я тебе ещё один вопрос:
Назови мне пару отменностей между Демократией и Авторитаризмом.
Destroyer
15.3.2009, 15:21
Champion!
Демократія-це режим, який заснований на визнанні рівності та свободи всіх людей, під час демократичного режиму громадянам гарантується їх права та свободи. А головне, що мені більш подобається в Демократії це те, що управління державними справами здійснюється з волі більшості, з урахуванням інтересів меншості.
Авторитаризм- це режим за якого всю владу отримує одна особа, або певна політична партія тощо. Ще він характерезується пріоритетом інтересів держави над особистістю, відсутність гарантій, щодо інтересів особи.
Ладно, вижу стремишся попасть в Республику, и по этому мой голос За!
так так знайоме ім'я..
Розкажи будь ласка про мету:
1.Ордену Джедаїв
2.Армії Ремпубліки
Destroyer
15.3.2009, 15:55
Я процетую Конституцію:
"4.1 Орден Джедаїв покликаний захищати громадян Республіки та підтримувати мир і спокій в Галактиці."
"6.1. Армія Республіки – військова організація, яка покликана захищати Республіку та Галактику."
Я ЗА, уважает противника, отлично играет, один из немногих с кем я сдружился на УАГе.
Правильно!!!
Адекватний гравець голосую
ЗА!!!!
! |
| Попередження: Заборонено говорити банальні фрази (такі які уже не меньше п'яти раз сказали в інших темах розділу), наприклад: "Выполнишь квест *** и я за", "Напиши историю персонажа", "скріни в студію", "гравець адекватний, тому я ЗА" тощо. |
Ну что ж, я уже могу голосовать, но все же задам пару вопростов.
-Скажи, какое твое отношение к Мандалорам на данный момент ?
Destroyer
15.3.2009, 17:07
Я з ними не сварився! Мене відношення з ними, таке ж яке було і до вступу в Равніку-Нейтральне! А то що відбулось сварка між кланами, це лише из за того, що Керівники чогось не поділили.
Нейтральное... Понял.
Представь ситуацию.
На планете Коррибан водятся Хессиссы, это таки драконы.
Ты - заключенный имперцев.
На конвой напало несколько этих драконов, они убили почти всех имперцев и ты можешь убежать. Жив остался один имперский офицер и он просит твоей помощи.
Как ты поступишь ?
- Ты убежишь.
- Ты попробуешь помочь офицеру, но в случае опасности бросишь имперца.
- Используешь его, как приманку, а сам сдоберешься до убежишя.
- Спасешь, рискуя собой.
Destroyer
15.3.2009, 17:51
Я його врятую, але він всеодно буде відповідати перед законами Республіки!
За что ему отвечать..?
Он солдат и так же подчинялся приказам, как и многие Республиканцы.

Может он боролся за свою жизнь таким образом ?)
Скажи, что ты знаешь о Явине-4 ?
Khan Jsi
15.3.2009, 18:12
Уже достаточно хорошо знакомый мне игрок заслуживающий доверия <=> ЗА
Голосую ЗА этого игрока, так как:
1. Сам его пригласил
2. Адекватный игрок, и нормальный парень
3. Очень вежлив по отношению к любому игроку....
Так-так... я бачу посла Республіки у сторону Равніки )))
У мене для тебе квест:
Знайди Рефреша, поговори з ним про його "нове" імперське життя. Якщо ж він буде досить сильно рекламувати цей імперський порядок - залиш його без руки.
Агітатори... )))
-Chewbatya
16.3.2009, 10:31
Я немного нарушу правила обсуждения заявки тем, что не буду ждать ответа на квест Chensky и закрою заявку.
Объяснение простое - этот человек достоин быть среди нас, он действительно переживает за то дело, которым занимается... Его желание примирить два государства вызвало такое волнение Силы в Галактике, которое вынудило Destroerа покинуть Равнику. Мой голос - ЗА.
Принят! Поздравляю!