Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Destroer
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > > Republic - 04.2017 > Получение гражданства Республики
Destroyer
Я ознайомився з правилами поведінки на ігрових серверах та Правилами Республіки та Імперії і Конституцією Республіки.
Я народився на планеті Набу, але оскільки мої батьки дуже любили подорожувати, я цієї планети не пам’ятаю. Одного дня під час перельоту наш корабель захватили солдати Імперії, але мені якимось чином вдалося врятуватися і я опинився в місці про яке я нічого не знав і не чув. Тільки згодом я дізнався, що це місто має назву Равніка. Там я спочатку жив добре, хотів допомогти клану і тому під час війни був назначений послом в державу, яка мала назву Республіка. За короткий час, коли я перебував на цій посаді я познайомився з багатьма Республіканцями, які були дуже добрі, доброзичливі, які навіть після видалення мене з посади посла, згодні були мені допомагати, в вирішені деяких проблем. Саме тоді відчуваючи цю підтримку, я захотів відлетіти з міста Равніки і стати громадянином Республіки. Але не тільки це змусило мене покинути місто, оскільки Принц того міста під час боротьби з зомбі, був зараженим, і ця хвороба ввела його в неадекват і в місті почалися суперечки, які я не міг перемогти, якби що я не доводив.
І ось тому я зараз прошу вступити, в цей прекрасний дружній колектив, щоб допомагати йому ще більш розвиватися, також я хочу тут знайти ще більше друзів.
Vovcheg
Яким ти бачиш свій шлях в Республіці? Ти підеш в Орден чи в Армію?
Yanek
Сразу голосую ЗА. Во время конфликта Равники с Мандолорианцами мне пришлось пообщаться с ним. Из разговора я понял, что человек адекватный, в начале взвесит все "за" и "против", а потом только начинает действовать, что приводит к положительным результатам. Так же очень хорошо проявил себя в роли посла.
Destroyer
Шановний Vovcheg! Я не можу точно відповісти на це питання точно! Але мабуть, в Орден.
Шановний Yanek Kos! Дякую за ці добрі слова, я тоже, такої ж думки про тебе.
King
Здравствуй Destroer!
Воть меня интересует вопрос: За что тебя судили судьи Равники?

Destroyer
Привіт, Champion! Я точно не знаю, можливо за те, що я хотів миру і добивався його, як міг(коли жителів Равніки умовляв в тому, що им потрібен мир), а можливо коли Слай брав на себе тимчасові обовязки Принца, я йому сказав, щоб він "пішов погуляв на форумі, подивився, яка ситуація навкруги" biggrin.gif - це теж тоді вирішувалось питання миру.
King
Хорошо, но задам я тебе ещё один вопрос:
Назови мне пару отменностей между Демократией и Авторитаризмом.
Destroyer
Champion!
Демократія-це режим, який заснований на визнанні рівності та свободи всіх людей, під час демократичного режиму громадянам гарантується їх права та свободи. А головне, що мені більш подобається в Демократії це те, що управління державними справами здійснюється з волі більшості, з урахуванням інтересів меншості.
Авторитаризм- це режим за якого всю владу отримує одна особа, або певна політична партія тощо. Ще він характерезується пріоритетом інтересів держави над особистістю, відсутність гарантій, щодо інтересів особи.
King
Ладно, вижу стремишся попасть в Республику, и по этому мой голос За!
Xose
так так знайоме ім'я.. laugh.gif
Розкажи будь ласка про мету:
1.Ордену Джедаїв
2.Армії Ремпубліки
Destroyer
Я процетую Конституцію:
"4.1 Орден Джедаїв покликаний захищати громадян Республіки та підтримувати мир і спокій в Галактиці."
"6.1. Армія Республіки – військова організація, яка покликана захищати Республіку та Галактику."
Vovcheg
Я ЗА, уважает противника, отлично играет, один из немногих с кем я сдружился на УАГе.
Xose
Правильно!!!
Адекватний гравець голосую ЗА!!!!

!
Попередження:
Заборонено говорити банальні фрази (такі які уже не меньше п'яти раз сказали в інших темах розділу), наприклад: "Выполнишь квест *** и я за", "Напиши историю персонажа", "скріни в студію", "гравець адекватний, тому я ЗА" тощо.
Nikooz
Ну что ж, я уже могу голосовать, но все же задам пару вопростов.

-Скажи, какое твое отношение к Мандалорам на данный момент ?
Destroyer
Я з ними не сварився! Мене відношення з ними, таке ж яке було і до вступу в Равніку-Нейтральне! А то що відбулось сварка між кланами, це лише из за того, що Керівники чогось не поділили.
Nikooz
Нейтральное... Понял.

Представь ситуацию.
На планете Коррибан водятся Хессиссы, это таки драконы.
Ты - заключенный имперцев.
На конвой напало несколько этих драконов, они убили почти всех имперцев и ты можешь убежать. Жив остался один имперский офицер и он просит твоей помощи.

Как ты поступишь ?
  • Ты убежишь.
  • Ты попробуешь помочь офицеру, но в случае опасности бросишь имперца.
  • Используешь его, как приманку, а сам сдоберешься до убежишя.
  • Спасешь, рискуя собой.
Destroyer
Я його врятую, але він всеодно буде відповідати перед законами Республіки!
Nikooz
За что ему отвечать..?
Он солдат и так же подчинялся приказам, как и многие Республиканцы. _a1.gif
Может он боролся за свою жизнь таким образом ?)

Скажи, что ты знаешь о Явине-4 ?
Khan Jsi
Уже достаточно хорошо знакомый мне игрок заслуживающий доверия <=> ЗА
Kinder
Голосую ЗА этого игрока, так как:
1. Сам его пригласил
2. Адекватный игрок, и нормальный парень
3. Очень вежлив по отношению к любому игроку....
Chensky
Так-так... я бачу посла Республіки у сторону Равніки )))

У мене для тебе квест:

Знайди Рефреша, поговори з ним про його "нове" імперське життя. Якщо ж він буде досить сильно рекламувати цей імперський порядок - залиш його без руки.

Агітатори... )))
-Chewbatya
Я немного нарушу правила обсуждения заявки тем, что не буду ждать ответа на квест Chensky и закрою заявку.
Объяснение простое - этот человек достоин быть среди нас, он действительно переживает за то дело, которым занимается... Его желание примирить два государства вызвало такое волнение Силы в Галактике, которое вынудило Destroerа покинуть Равнику. Мой голос - ЗА.
Принят! Поздравляю!
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.