Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
DarkLove
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > > Republic - 04.2017 > Получение гражданства Республики
-Dark Love
Я ознайомився з правилами поведінки на ігрових серверах та Правилами Республіки та Імперії і Конституцією Республіки!

Мені було 13, я спокійно жив на Татуіні, в сім’ї фермерів, одного разу якимось чином кухоль з водою до якого я тягнув руку відлетів від мене на 4 метри.... Через 3и дні до нас прилетів дивний чоловік у чорному халаті назвався він Дойдером, попросив перебути у нас деякий час доки полагодить свій корабель... Ми радо прийняли гостя, він прожив з нами зо два дні, у вільний від ремонту час навіть допомагав нам у збираннях врожаю... На 3ій день він підійшов до мене поки я зашивав свою куртку, і сказав що він знає про випадок з кухлем, і те що я не такий як мої батьки, зі мною сила! Та запросив мене в учні, та приєднатися до Імперії а Всемогутнього Лорда Сітха! Я здивувався, але зрозумів, якщо в мене навіть і та "сила то вона не має служити злу, та відмовив йому... На слідкуючий день Дойдер підійшов до мене, щоб запитати чи не змінив я свою думку, після моєї відмови вдруге він дістав лазерний меч і зі словами "Якщо не в Імперію, то тобі не жити"..... Але в цей час розлунався гучній "БАМ" не наче ось велике впало.... В будинок ввірвався якийсь чоловік в білій одежі... Я подивився на нього и подумав "Невже це він...", так це був мій друг дитинства Kiobe, невже він так змінився... Він врятував мене від лиходія вбивши його в ім’я Республіки, після цього розповів мені свою історію(а не бачились ми вже багато років) Про його шлях джедая, та прожиття в Республіці...
Я хочу поповнити ряди захисту людського, не лише заради захисту рідних а й всіх не справедливо ображених... Справедливість повинна мати місце в цьому світі-Це мій шлях сили!
Vovcheg
Здравствуй DarkLove не подскажешь где я уже мог видеть твою историю?
Kol-yan
i
Сповіщення:
Заява не відповідає правилам розділу.

>> Читай правила подавання заяв <<

.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.