Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Mozart
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > > Republic - 04.2017 > Получение гражданства Республики
-Mozart
Я ознайомився з правилами поведінки на ігрових серверах та Правилами Республіки та Імперії і Конституцією Республіки.

Я народився на планети Бюті – Флора, з маличку я займався вивченням музики бо вважав, що музикою можливо здолати всі негаразди, але це було не так. Коли я пішов у 1-й клас до школи мене сприймали диваком, який не мав друзів. Часто було таке, що з мене знущалися та били. Звісно я був білою вороною в цій школі, але я не скаржився бо бола і друга сторона монети, були уроки музики. Мені здавалося, що у мене талант, просто ніхто цього не вбачав в мені. Десь у 15 років я почав прилюдно виявляти талант, який був вихований в мене з маличку. Але і в цей раз не вийшло…
Я підростав школу закінчив з відзнакою і було пора іти в доросле життя, де правили гроші і сила які спрямовані на злі вчинки. Я зрозумів, що я вже не дитина і повинен заробляти на життя. Також я забув сказати, що родини в мене не було після 10 рокія мене виховувала стара людина якій треба було теж помагати. Я не пам’ятаю своїх батьків я віховувся в панціонааті, а потім у прийомних батьків, які мене кинули після 3 років прожитих разом. Згодом померла і бабуся… Я залишився сам… Працював 2 роки на різних роботах, які були не для мене. Згодом я дізнався, що є люди які несуть добро у різні куточки всесвіту. Ну ось я і тут…

Я хочу вступити до Республіки тому, що:
1. Хочу захищати невинних людей, які потребують у допомозі.
2. Мені подобається наміри Респуьліки.
3. Я хочу чогось досягти в цьому житі.
-Light
А які в Республіки наміри?
Kinder
Куда хочешь пойти если приймут в Республику?
-Mozart
2Light: Республіка на мою думку має за мету пропагуваня миру у всьому світі, але не доводячі це до монархії. Також хоче звільнити всесвіт від Имперії.
2Kinder: В армію Республіки
Kinder
Чем ты сможешь помочь Республике?
-Mozart
Сподіваюсь, що може допомогти криативними ідеями, буду допомогати Республіці у всьому, в чому вона буде потребувати. closedeyes.gif
З.Ы.: 481-534-621
Kinder
Как ты думаешь чего она может попросить у тебя? _a1.gif
-Mozart
Я думаю, що я буду раніше допомогати в проблемах які будуть народжуватися в Республіці чим мене будуть просити допомогти. happy.gif
Kinder
ну ок молодец, на все вопросы ответил....и + тока шо играл на К игрок понравилсяя я ЗА!
-Light
Пропагування миру? Пропагувати мир може кожен.
Чи згоден ти з твердженням "Хочеш миру - готуйся до війни"?
-Mozart
Так я згоден, бо воно э житэвим твердженям...
-Light
Тобто Республіка не може досягти своєї мети - миру у Галактиці без війни? Чи бачиш ти інший вихід?
-Gas
Mozart, скажи мені, що таке "Сила Джедая"?(в твоєму розумінні звісно) _a1.gif
-Mozart
З точки зору теоретика можливо досягненя миру без війни, але це дуже важко.
З точки зору практика війна неминуча тому, що Імперія буду завжди прагнути крові.
І 3 варіант, можливий мир, але без Респупліки, так званий псевдо мир, тобто мир в злі і розрусі. Імперія заспокоеться коли залишить на землі тільки свойх придставників і буде в своему колі населення це і є псевдо мир, або ж вони перегрзуться і буде кінець всьому ( це якщо Республіки не буде)
Це моя думка можліво вона хибна...
-Light
Чи дієва демократія у надзвичайних ситуаціях, коли потрібне термінове рішення?
-Mozart
Сила - це розум, який є одним із найсильніших сил Республіканців. Якщо казати про силу яка виражаеться в фізичному враженю того чи іншого супротивника це засіб який нисе особліву енергетику людини за для спасиня свого та інших житів.
Це моя думка...
-Gas
Добре. Моцарт, ти мабудь не раз чув як люди іноді кажуть: ..."Душа співає"... Прокоментуй будь-ласка(від себе) _a1.gif
-Mozart
(Light @ 14.2.2009, 23:39) *

Чи дієва демократія у надзвичайних ситуаціях, коли потрібне термінове рішення?

Мені здаеться ні (

Гас я прокоментую на прикладі...
Наприклад коли людина грае на фортопіано і вкладає частину себе в цю музику це і є чуждесні душевні звуки, виходячи з цього можна сказати душа співає)
-Gas

Наприклад коли людина грае на фортопіано і вкладає частину себе в цю музику це і є чуждесні душевні звуки, виходячи з цього можна сказати душа співає)

Спробуй будь-ласка передати мені це відчуття на словах. Я знаю, це тяжко, але спробуй. Нехай в тебе душа заспівае...
-Mozart
Украйнська мова, як соловейко співає, а Моцарт душою лунає...
Я так це почутя висловив... blush.gif
-Gas
_a1.gifЯ надіявся на більш красиву відповідь. Ех, ну добре, не буду більше знущатись. Я За
(наповни інформацією свій особистий профіль)
-Mozart
Буть - ласко зверніть увагу на мою заявку _a1.gif
Khan Jsi
Ок ты как будуший военный должен хорошо знать об оружии. Расскажи мне об оружии DEMP2(стреляет электричеством). Я хочу знать при каких обстоятельствах (приведи примеры боевых действий) можно его использовать, ну или как ты лично с ним (без него) сражаешься.
-Verna
Здравствуй)

Скажи мне пожалуйста...как так получилось, что почти всю жизнь ты занимался музыкой, воспитывался на ее идеалах, не принимал и не понимал жестокость этого мира...и вдруг ты решаешь вступить в армию! как два этих абсолютно противоположных понятия(ИМХО) смогли соедениться в тебе? huh.gif unsure.gif
-Mozart
2Khan Jsi:
Я би використовував цей вид зброї при надзвичайно тяжкій ситуації, якщо би я був один проти декількох противників задля веденя йх в короткочасний шок, а потім я використав би сабер для фізичного пораження противника, або відкинув силую кількох с них і також би використав сабер.

2Verna (Дякую дуже цікаве питання):
Як ти знаєш все життя я був білою вороною серед своїх однолітків і часто отримував нехороші слова в свою сторону, а також мене били. Проживши в цьму світі я с кожним роком ставав більшим і с часом я розумів ще більше про життя, шо можливо жити тільки якщо тебе поважають, або бояться. Музика і війскова справа не сумісні речі, але кожна людина розуміє своє призваня рано чи пізно...(краще пізно чим ніколи)
Я зрозумі, що я повинен захищати людей в цьому тяжкму жіті. Також військова справа небуде заважати моєму бажаню займатися музикою.
Дякую) happy.gif

-Verna
можливо жити тільки якщо тебе поважають, або бояться.

Тоесть ты выбрал путь страха? ты решил, что пусть тебя боятся, нежели уважают?...
-Mozart
Ти не зрозуміла, я обрав шлях задля допомоги іншим людям і обретіням спокою і гармонії. Можливо я надто голосно висловився сказавши про страх, просто повага буде у людей коли їм допомагають словом і фізично...)
Khan Jsi
Так а какими ещё оссобеностями обладает это оружие? (подсказываю оно очень полезно на Сидж-карте "Хот")
-Mozart
Воно є масовим, а також блокує дії противника на деякий час...
Незнаю це все, що я знаю про цей вид зброї. _a2.gif
-Verna
Хорошо, согласна))

Далее: как ты относишься теперь к своим прошлым обидчикам (зодно можешь рассказать как ты относился к ним тогда )

и:
хотел бы ты изменить свое прошлое, если бы представилась такая возможность?
-Mozart
Зараз я відношусь до них з жалем то мущо я вважаю що їхні дії як на мене були слабких людей, а не як вони думали сильних... Тоді я відносився до них як до страху який переслідував мене на протязі дитинства.
Я би нічого не змінив, кожне життя яке було прожите людиноє є індивдуальним і не змінним...
-Verna
Тоесть ты не злишься на них за их поступки?

А как ты относишься к такой мысли: "Все что происходит с человеком на протяжении всей его жизни определяет его сущность, характер, облик"?
Можешь ли ты сказать это и про себя?...
-Mozart
Да можу.
Пробачте закрийте мою заявку я незможу грати тепер в онлайн ігри...
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.