Я ознайомився з правилами поведінки на ігрових серверах та Правилами Республіки та Імперії і Конституцією Республіки.
Я народився на планети Бюті – Флора, з маличку я займався вивченням музики бо вважав, що музикою можливо здолати всі негаразди, але це було не так. Коли я пішов у 1-й клас до школи мене сприймали диваком, який не мав друзів. Часто було таке, що з мене знущалися та били. Звісно я був білою вороною в цій школі, але я не скаржився бо бола і друга сторона монети, були уроки музики. Мені здавалося, що у мене талант, просто ніхто цього не вбачав в мені. Десь у 15 років я почав прилюдно виявляти талант, який був вихований в мене з маличку. Але і в цей раз не вийшло…
Я підростав школу закінчив з відзнакою і було пора іти в доросле життя, де правили гроші і сила які спрямовані на злі вчинки. Я зрозумів, що я вже не дитина і повинен заробляти на життя. Також я забув сказати, що родини в мене не було після 10 рокія мене виховувала стара людина якій треба було теж помагати. Я не пам’ятаю своїх батьків я віховувся в панціонааті, а потім у прийомних батьків, які мене кинули після 3 років прожитих разом. Згодом померла і бабуся… Я залишився сам… Працював 2 роки на різних роботах, які були не для мене. Згодом я дізнався, що є люди які несуть добро у різні куточки всесвіту. Ну ось я і тут…
Я хочу вступити до Республіки тому, що:
1. Хочу захищати невинних людей, які потребують у допомозі.
2. Мені подобається наміри Респуьліки.
3. Я хочу чогось досягти в цьому житі.
А які в Республіки наміри?
Куда хочешь пойти если приймут в Республику?
2Light: Республіка на мою думку має за мету пропагуваня миру у всьому світі, але не доводячі це до монархії. Також хоче звільнити всесвіт від Имперії.
2Kinder: В армію Республіки
Чем ты сможешь помочь Республике?
Сподіваюсь, що може допомогти криативними ідеями, буду допомогати Республіці у всьому, в чому вона буде потребувати.
З.Ы.: 481-534-621
Как ты думаешь чего она может попросить у тебя?
Я думаю, що я буду раніше допомогати в проблемах які будуть народжуватися в Республіці чим мене будуть просити допомогти.
ну ок молодец, на все вопросы ответил....и + тока шо играл на К игрок понравилсяя я ЗА!
Пропагування миру? Пропагувати мир може кожен.
Чи згоден ти з твердженням "Хочеш миру - готуйся до війни"?
Так я згоден, бо воно э житэвим твердженям...
Тобто Республіка не може досягти своєї мети - миру у Галактиці без війни? Чи бачиш ти інший вихід?
Mozart, скажи мені, що таке "Сила Джедая"?(в твоєму розумінні звісно)
З точки зору теоретика можливо досягненя миру без війни, але це дуже важко.
З точки зору практика війна неминуча тому, що Імперія буду завжди прагнути крові.
І 3 варіант, можливий мир, але без Респупліки, так званий псевдо мир, тобто мир в злі і розрусі. Імперія заспокоеться коли залишить на землі тільки свойх придставників і буде в своему колі населення це і є псевдо мир, або ж вони перегрзуться і буде кінець всьому ( це якщо Республіки не буде)
Це моя думка можліво вона хибна...
Чи дієва демократія у надзвичайних ситуаціях, коли потрібне термінове рішення?
Сила - це розум, який є одним із найсильніших сил Республіканців. Якщо казати про силу яка виражаеться в фізичному враженю того чи іншого супротивника це засіб який нисе особліву енергетику людини за для спасиня свого та інших житів.
Це моя думка...
Добре. Моцарт, ти мабудь не раз чув як люди іноді кажуть: ..."Душа співає"... Прокоментуй будь-ласка(від себе)
(Light @ 14.2.2009, 23:39)

Чи дієва демократія у надзвичайних ситуаціях, коли потрібне термінове рішення?
Мені здаеться ні (
Гас я прокоментую на прикладі...
Наприклад коли людина грае на фортопіано і вкладає частину себе в цю музику це і є чуждесні душевні звуки, виходячи з цього можна сказати душа співає)
Наприклад коли людина грае на фортопіано і вкладає частину себе в цю музику це і є чуждесні душевні звуки, виходячи з цього можна сказати душа співає)
Спробуй будь-ласка передати мені це відчуття на словах. Я знаю, це тяжко, але спробуй. Нехай в тебе душа заспівае...
Украйнська мова, як соловейко співає, а Моцарт душою лунає...
Я так це почутя висловив...

Я надіявся на більш красиву відповідь. Ех, ну добре, не буду більше знущатись. Я
За(
наповни інформацією свій особистий профіль)
Буть - ласко зверніть увагу на мою заявку
Khan Jsi
15.2.2009, 17:44
Ок ты как будуший военный должен хорошо знать об оружии. Расскажи мне об оружии DEMP2(стреляет электричеством). Я хочу знать при каких обстоятельствах (приведи примеры боевых действий) можно его использовать, ну или как ты лично с ним (без него) сражаешься.
Здравствуй)
Скажи мне пожалуйста...как так получилось, что почти всю жизнь ты занимался музыкой, воспитывался на ее идеалах, не принимал и не понимал жестокость этого мира...и вдруг ты решаешь вступить в армию! как два этих абсолютно противоположных понятия(ИМХО) смогли соедениться в тебе?
2Khan Jsi:
Я би використовував цей вид зброї при надзвичайно тяжкій ситуації, якщо би я був один проти декількох противників задля веденя йх в короткочасний шок, а потім я використав би сабер для фізичного пораження противника, або відкинув силую кількох с них і також би використав сабер.
2Verna (Дякую дуже цікаве питання):
Як ти знаєш все життя я був білою вороною серед своїх однолітків і часто отримував нехороші слова в свою сторону, а також мене били. Проживши в цьму світі я с кожним роком ставав більшим і с часом я розумів ще більше про життя, шо можливо жити тільки якщо тебе поважають, або бояться. Музика і війскова справа не сумісні речі, але кожна людина розуміє своє призваня рано чи пізно...(краще пізно чим ніколи)
Я зрозумі, що я повинен захищати людей в цьому тяжкму жіті. Також військова справа небуде заважати моєму бажаню займатися музикою.
Дякую)
можливо жити тільки якщо тебе поважають, або бояться.
Тоесть ты выбрал путь страха? ты решил, что пусть тебя боятся, нежели уважают?...
Ти не зрозуміла, я обрав шлях задля допомоги іншим людям і обретіням спокою і гармонії. Можливо я надто голосно висловився сказавши про страх, просто повага буде у людей коли їм допомагають словом і фізично...)
Khan Jsi
15.2.2009, 19:35
Так а какими ещё оссобеностями обладает это оружие? (подсказываю оно очень полезно на Сидж-карте "Хот")
Воно є масовим, а також блокує дії противника на деякий час...
Незнаю це все, що я знаю про цей вид зброї.
Хорошо, согласна))
Далее: как ты относишься теперь к своим прошлым обидчикам (зодно можешь рассказать как ты относился к ним тогда )
и:
хотел бы ты изменить свое прошлое, если бы представилась такая возможность?
Зараз я відношусь до них з жалем то мущо я вважаю що їхні дії як на мене були слабких людей, а не як вони думали сильних... Тоді я відносився до них як до страху який переслідував мене на протязі дитинства.
Я би нічого не змінив, кожне життя яке було прожите людиноє є індивдуальним і не змінним...
Тоесть ты не злишься на них за их поступки?
А как ты относишься к такой мысли: "Все что происходит с человеком на протяжении всей его жизни определяет его сущность, характер, облик"?
Можешь ли ты сказать это и про себя?...
Да можу.
Пробачте закрийте мою заявку я незможу грати тепер в онлайн ігри...