Я ознайомився з правилами поведінки на ігрових серверах та Правилами Республіки та Імперії і Конституцією Республіки.
Я народився на планети Бюті – Флора, з маличку я займався вивченням музики бо вважав, що музикою можливо здолати всі негаразди, але це було не так. Коли я пішов у 1-й клас до школи мене сприймали диваком, який не мав друзів. Часто було таке, що з мене знущалися та били. Звісно я був білою вороною в цій школі, але я не скаржився бо бола і друга сторона монети, були уроки музики. Мені здавалося, що у мене талант, просто ніхто цього не вбачав в мені. Десь у 15 років я почав прилюдно виявляти талант, який був вихований в мене з маличку. Але і в цей раз не вийшло…
Я підростав школу закінчив з відзнакою і було пора іти в доросле життя, де правили гроші і сила які спрямовані на злі вчинки. Я зрозумів, що я вже не дитина і повинен заробляти на життя. Також я забув сказати, що родини в мене не було після 10 рокія мене виховувала стара людина якій треба було теж помагати. Я не пам’ятаю своїх батьків я віховувся в панціонааті, а потім у прийомних батьків, які мене кинули після 3 років прожитих разом. Згодом померла і бабуся… Я залишився сам… Працював 2 роки на різних роботах, які були не для мене. Згодом я дізнався, що є люди які несуть добро у різні куточки всесвіту. Ну ось я і тут…
Я хочу вступити до Республіки тому, що:
1. Хочу захищати невинних людей, які потребують у допомозі.
2. Мені подобається наміри Респуьліки.
3. Я хочу чогось досягти в цьому житі.
Пробачте за 2 заявки, але ця якось сама, коли я редагував першу. Проханя відалити цю.)