Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Schikamaru
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > > Republic - 04.2017 > Получение гражданства Республики
-Schikamaru
Я ознайомився з правилами поведінки на ігрових серверах та Правилами Республіки та Імперії і Конституцією Республіки.
Мене звати Schikamaru.Я із планети Дантуин.Жив я сам.Одного разу я грав по безкрайнім краям Дантуина я побачив одного дідуся(на вигляд років 50-55).Він майже падав коли йшов і я відвів його до себе додому.Я накормив його і він ліг спати.У ночі до мене зайшла група Имперіїі сказали:Ти не бачив цього старигана?.Вони показали фотографію.Він був точна копія цього дідуся!Я їм відказав і вони пішли далі.Я подивися на його робу і побачив світловий меч.І я зрозумів що цей дідусь джедай!Я опанував себе і ліг спати далі.Прокинувся я від якогось вибуху.Встав я швидко підійшов до вікна и побачив війська Республіканські війська!А того дідуся ведуть солдати Республіки.Той бій тривав недовго.Імперія відступила!Половина мого міста було зруйновано.Бачив я тільки кораблі які відлітали у далеку Галактику.Вийшов я на вулицю як до мене підійшов той дідусь і сказав:Тут твоя домівка і ти залишешся тут .Але якщо хочеш у тебе є вибір!Неспитавши його ім"я я зайшов в домівку и пив собі чай.
Я хочу поступити у Республіку тому що у вікні я бачив Мужність та Патріотизм.І я теж хочу захищати Галактику від Імперії!
Dagot
Хочешь быть солдатом республики, Джедаем или просто гражданином???
-Schikamaru
бажаю бути джедаем-Республіки!
-Jarr Dorsay
Что значит Служить и Защищать для Республиканца?
-Schikamaru
Це відати свое життя за Республіку!Захишати любою ціною боротися за кожну людину у цій Галактиці!
Nikooz
1)Оцени то состояние, в котором щас Империя.
2)Расскажи все, что ты знаешь про Мастера Винду.
Dagot
Расскажи кто стоит во главе Ордена Джедаев???
Иерархия правления такая же как у Ситхов???
Кому непосредственно подчиняется Орден?
Valtar
У зал увійшов Вальтар і уважно подивився на кандидата.
-Я чув ти родом з Дантуїну,що ти можеш розказати про анклав джедаїв який там знаходився?
-Schikamaru
Schikamaru сів и відповів на відповідь про анклав джедаїв;
Чув я про один Анклав але останні роки він скрився у горах.Він скрився іза великої активності Імперії у нашому місті.Я думаю цей дідусь був з того анклава,але його зустріли планетні звірі.
Kinder
аватар на тему Республики в студию happy.gif
Valtar
А які "планетні" звірі є на Дантуїні?
Naruto
Я зразу проти!Ця людина йде в Республіку тільки для приписки біля ніка.
Причина такої відповіді є простою.Коли я зайшов на сервер під неофф ніком(для того,щоб подиваитися,як ти граєш),ти після вступу в дуель на легкому стилі мене вбивав,а якщо не вбивав збивав з ніг і добивав.Навіть коли я меч виключав ти мене вбивав.
-Schikamaru
Рідна планета: Харуун Кэл;

Рік народження: 72 до Б.Я.;

Рік смерті: 19 до Б.Я.;

Раса: людина (коруннай);

Зріст: 1,88 м.;

Колір волосся: чорный;

Колір очей: карий;

Приналежність: Джедаи, Республіка.

Майстер-джедай і майстер-хранитель, що належить до раси корунов, один з останніх членів Вищої ради джедаїв до Великого винищування джедаїв. У Раді Вінду зазвичай вважають другими після гранд-майстера Йоди, хоча за віком Вінду молодше на вісім століть. Його мудрість і потужність легендарні, як і сила його слова. Мейс Вінду вважається одним з кращих фехтувальників Ордена джедаїв, оскільки їм був створений ваапад, сучасний сьомий стиль бою на світлових мечах.

Мейс Вінду служив Ордену джедаїв все своє життя. Він навчив багато джедаїв, включаючи Ечуу Шен-Джона і Депу Біллабу. Саме Вінду очолив 212 джедаїв в Битві на Джеонозіс і убив баунті-хантера Джанго Фетта. Він служив Республіці протягом Воєн клонів, часто виявляючись на передовій і вступаючи в жорстокі сутички. Під час дуелі з Дартом Сидіусом Мейс Вінду був убитий через зраду Енакина Скайуокера. Його смерть відзначила початок Великого винищування джедаїв

Вибач,але під моїм ніком заходив один чоловік и грав може то він я тебе ніколи не бачив на юазі!
Lorien
*Ох чомусь тут попахуе копіпастом...
Принеси мені 2 голови Анфорівців (Order of Anfor)... blush.gif
-Schikamaru
Мені розповідали що далеко за горами Дантуіну була якась Фабрика по виробництву Дроідів.Після не удалого випадку вона вибухнула.Радеоактивні відходи розлились.Криси пили ті відходи і становилися мутантами і так -далі
Valtar
Я маю на увазі звірей які живуть на Дантуїні іздавна.
-Tamura
Я Проти кандидата.Тому що й коли я з ним дуелився він мене теж вбивав на легкому стилі(хоча я був під офф.ніком).Та й взагалі він якийсь не серйозний

Скоріш за все він ще зовсім дитина
-Jarr Dorsay
(Schikamaru @ 12.2.2009, 19:05) *

Захишати любою ціною боротися за кожну людину у цій Галактиці!

И на что ты готов пойти ради этого?
-Schikamaru
Заради Республіки я від своє життя але завжди буду її підтримувати і захищати галактику.
-Light
"Я ваш краший друг",-твой слова.
Ти кожного можеш назвати кращим другом?
-Schikamaru
На Дантуїні дуже багато різновидів звірів наприклад такі як Ириаз і Дантари

Вибач але найкращим не можу але другом звичайно ніхто поки не робив мені нічого такого(Я не маю наувазі Імперію)

я закриваю тему
Kinder
У персонажа стоит открытая заявка в Равнику blink.gif
Haydamaka
Ну так) Можливо цьому?)
(Schikamaru @ 14.2.2009, 17:09) *
я закриваю тему

Відмовлено.
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.