Я ознайомився з Кодексом джедаїв та зобов'язуюся неухильного його дотримуватися
Я уродженець планети Сулон був сином офіцера імперії.Оскільки мій батько входив в деякі вищі кола суспільства,так як був аристократом(його бабусі була аристократкою й залишила йому чималий спадок.Чесно кажучи ким саме вона була я не пам'ятаю) я жив у роскоші.Виховували мене також як аристократа(виховували почуття власної гідності,вчили мене бути вище за інших бути великою шишкою короче кажучи).Але я пішов з дому.Чому?Мої батьки йдучи проти моральних принципів знущалиись над своєю прислугою(Особливо пам'ятаю як моя матір наказала підстригти спійманого вукі й зробити його своїм рабом....божевільна!За що й поплатилась...вукі відкусив їй вухо.Хоча мені її шкода хоч це вона заслужила), та с простих людей.Я почав блукати галактикою, і в найближчому часі не навчений кочовому способу життя я дуже страждав...швидко втомлювався,не міг знайти їжі.І ось я потрапив на корускант де мене прийняли з теплими обіймами до Республіки,та надали громадянство.А далі життя почало налагоджуватись.Я вступив до армії,де служу до сих пір.
Теперь я хчу вступити до ордену джедаїв, щоб пізнати силу,допомагати Республікі більше ніж раніше, ну й звичайно стати зразковим джедаєм
Интересная история

Мне понравилась)
Но что же это такое? Некогда я слышал совсем другую историю!
Я родився й живу на планеті Набу.Мене називають Kiyoshi Tamura, а для друзів я просто Tamura. Прилетів на Явін 4 щоб навчитися контролювати силу,стати джедаем,й захищати честь та орден джедаїв, а також допомагати всім хто потребує допомоги.Мої батьки дуже добрі люди і я успадкував у них це саме тому я хочу стати джедаєм
Не так давно ты это рассказывал, когда подавал документы на республиканское гражданство. Подскажи, чему нам верить?
Мде)) Не у что ли так сложно скоординировать свою заявку со своими же прошлыми заявками?)
Що ж...вимушений зізнатись що до свого місценародженя я вам збрехав...вибачаюсь.Я просто злякався, що через моє минуле я зможу покинуте це прекрасне місце.Як бачите в минулій заявці я вказав що мої батьки добрі.Я видав бажаєме за дійсне...Вибачте
Haydamaka
3.2.2009, 21:56
(Tamura @ 3.2.2009, 17:48)

Теперь я хчу вступити до ордену джедаїв, щоб пізнати силу,допомагати Республікі більше ніж раніше, ну й звичайно стати зразковим джедаєм
Ти вже був в Ордені. Що зі своєї діяльності в якості джедая ти міг би навести як гідне уваги та гордості?
Що робило б тебе зразковим джедаєм?
0_о.Взагалі то я не був у ордені джедаїв.В той час коли я вступав одразу приймали до ордену, але по закону всесвітнього невезіння в самий останній день коли мене прийняли ,я сстав республіканцем.
Що до твого питання, зразковим джедаєм мене б робили лише мої вчинки(звичайно добрі вчинки)
Haydamaka
3.2.2009, 22:13
Точно, моя провина

. Забив голову сьогодні фігнею різною з самого ранку - ось і результат
Добре, тоді питання в принципі теж саме, але трохи перефразоване:
назви
конкретні твої риси,
конкретні дії, що б з тебе-громадянина робили б взірець у кандидати в джедаї

.
Хочу почути не те що ти робитимеш і яким будеш, а те що ти зробив і яким був)
Нууу...я допомагав людям у різних ситуаціях.Взагалі то я завжди стараюсь допомогти людям.З моїх рис (ну взагалі так збоку себе судить дуже важко,й ИМХО неправильно але) головних я вважаю дисциліну.Звиайно я помилок в мене було чимало, але ж я вчусь на соїх помилках
Ответь мне на вот такой вопрос:
Как ты думаешь,почему Джедаи не используют Саберы с красным кристаллом???
Это просто такая традиция,или в этом что то есть???
! |
| Попередження: Ем.. Витяг з правил розділу: "В розділі заявок суворо заборонено відписуватися стороннім гравцям. Лише автору заявки,членам Ради" Так що отак=) |
Як на мою думку, червоний колір більш такий різкий,я не знаю як на мене він виражає якісь різкі емоції(можливо зло).А синій колір він більш спокійний.В мене він ассоціюється з небом,а небо(образно)-це спокій,рівновага,добро тобто всі якості які повинен мат исправжній джедай
Haydamaka
6.2.2009, 14:39
Просто для чого я це все запитував.. Річ у тому, що із тобою я мало перетинався як на серверах, так і на форумі, і тому не маю про тебе цілісного уявлення.
Поясни, як ти ставишся до використання зброї (не сабера) та пушу на КС й КТФ?
На КС я майже не використовує.Так іноді мене пушнуть ,я пушну у віповідь, або ж кол треба захиститись.Зброю я теж не купую.А на КТФ я ніколи не грав)
Haydamaka
6.2.2009, 19:26
Я не запитував, як часто ти ці речі використовуєш) Питання стояло інакше
Дивлячись на те як часто я його використовую,можна зробити висновок як маю думку з цього приводу.А саме я ставлюсь до використання зброї та пушу негативно
Haydamaka
6.2.2009, 20:38
Чому?
Тому що це порушує мої моральні принципи
Haydamaka
6.2.2009, 21:21
Ну добре. От ти стоїш із супротивником сам на сам. Яка різниця, чи ти його переможеш завдяки влучному удару сабера, стявши голову негідника

, чи штохнувши силою у прірву?
Або чим використання в бою бластера, замість того ж сабера, порушує моральні принципи?
Звичайно всьому э свої межі)Звичайно там з бластера постріляти то таке.Але якщо купити джетпак репитер і інше то звичайно це вже як мінімум нечесно
Я звичайно розумію витримка там терпіння,але ж заявку можуть закрити за неактивність...
Хорошо, Tamura, давай посмотрим на тебя на сервере. Когда ты сможешь зайти на Холи?
В принципі зараз можу.Й взагалі коли завгодно
Протестировал кандидата на сервере, и остался доволен. Меня приятно удивило, что Tamura дуалист, причем с неплохим потенциалом.
Ну а теперь, я повторю вопрос, заданный на сервере - процитируй, пожалуйста, кодекс Джедаев.
Нема ємоцій - є спокій
Нема невідання -є знання
Нема палкості -є безмежність
Нема хаосу -є гармонія
Нема смерті - є Велика сила
Очень хорошо. А теперь объясни, как ты понимаешь, скажем, второй пункт.
Я його розумію так, що невідання не може бути якщо будуть знання
Такой скупой ответ меня не устраивает. Хотелось бы увидеть ход твоих мыслей. Расскажи, какую роль играет знание в жизни джедая, где и как его можно получить?
Знання грають величезну роль в житті джедая та й в житті кожної людини.Хто не володіє знаннями той не може жити.Отримати їх можна де завгодно:Читаючи книжки,просто вивчаючи навколишнє середовище...я не знаю....адже як жити без знань?
Haydamaka
10.2.2009, 10:09
(Tamura @ 9.2.2009, 21:30)

Хто не володіє знаннями той не може жити
Ну ситхи ж цьому уваги такої не приділяють, і живуть собі якось

Думай ще
Ну так все одно ж елементарні знання у них є
Будуть ще якісь завдання?
Щодо попереднього в принципі думку я свою висловив,але якщо відповідь не влаштовує то в мене зустрічне запитання-довідка.Про які саме знання йдеться?
Да будут, просто члены совета, видимо, немного заняты. Той ответ слишком общий, а нам, я повторюсь, хотелось бы видеть ход твоих мыслей. Ну ладно, если мудрость так важна для джедая, то почему знаменитый мудрец - мастер Йода, вёл себя так, хм..., неадекватно и дурачился перед Люком Скайвокером на Дагоба?
Я не так сильно знайомий зі світом ЗВ,але все ж таки Йода взагалі був відомий своїми жартами навіть у раді...може це була якась його пеевірка,а може через те що він довгий час був один у вигнанні
Haydamaka
15.2.2009, 12:12
Останні відповіді не дуже подобаються. Поверхневі вони. Дивись глибше
(Tamura @ 15.2.2009, 10:16)

може це була якась його пеевірка
Що міг Йода цим перевірити?
Витримку?

Йода взагалі намагався тренувати в усіх своїх учнях це почуття, щоб утриматись від темної сторони сили.
Безусловно, на Дагоба, среди прочего, Люк учился и выдержке, но в этом случае я хочу услышать другой ответ. Подумай, ведь Скайвокер был последней надеждой джедаев, ему предстояло вобрать в себя всю доступную мудрость, что бы после восстановить орден. Что же Йода хотел показать ему?
Хто є справжнім ворогом ?(я заплутався)
Причем тут враги? Мы же вроде говорим о знании и о способах его получения. Думай дальше.
Я цілковито заплутався ще раз питання якщо можна
Вопрос не так уж и сложен... Что хотел показать мудрый Йода своим, казалось бы, глупым поведением, во время обучения Люка на Дагоба. А тема нашего разговора - знания и способы их получения.
Дайте мені ще 1 день щоб я точно міг підготувати відповідь
Пробачте за те, що я був так довго відсутній
Отже знання- це сила,і Йода показав це вітягнувши корабель з болота. Напевно він хотів показати Люку, щоб отримати знання потрібно терпіння...(с приводу його поведінки тут я нічого не можу сказати т.к як не бачив цього епізоду зоряних війн і не можу сказати конкретно що саме хотів Йода.)
Haydamaka
17.3.2009, 16:02
Ти ще активний?)
(до членів Ради теж саме запитання

)
На питання Матадора можна відповісти було дууже багато) І те що ти сказав - це лише одна з багатьох сторін відповіді.
Взагалі, загальне враження від твоїх відповідей - далеко не найкраще. Вони стислі, поверхневі, неповні. Над чим працювати є

.
Але все рівно я
ЗА. Бо стараєшся, та й, за свідченням Матадора, непоганий дуаліст. Побільше б активності тобі (
власне, як і багатьом з нас
), і буде досить непоганий джедай. Про кодекс тільки не забувай.
Так я в останні дні мав чимало справ тому був трохи неактивний(
Отже панове.Чекаю на ваші питання/завдання
Haydamaka
23.3.2009, 18:51
Ну ладно, якби магістри хотіли б щось додати, вони б це зробили - часу було достатньо.
Прийнятий, вітаю).