Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Tamura
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > > Приймальня Ордену
-Tamura
Я ознайомився з Кодексом джедаїв та зобов'язуюся неухильного його дотримуватися

Я уродженець планети Сулон був сином офіцера імперії.Оскільки мій батько входив в деякі вищі кола суспільства,так як був аристократом(його бабусі була аристократкою й залишила йому чималий спадок.Чесно кажучи ким саме вона була я не пам'ятаю) я жив у роскоші.Виховували мене також як аристократа(виховували почуття власної гідності,вчили мене бути вище за інших бути великою шишкою короче кажучи).Але я пішов з дому.Чому?Мої батьки йдучи проти моральних принципів знущалиись над своєю прислугою(Особливо пам'ятаю як моя матір наказала підстригти спійманого вукі й зробити його своїм рабом....божевільна!За що й поплатилась...вукі відкусив їй вухо.Хоча мені її шкода хоч це вона заслужила), та с простих людей.Я почав блукати галактикою, і в найближчому часі не навчений кочовому способу життя я дуже страждав...швидко втомлювався,не міг знайти їжі.І ось я потрапив на корускант де мене прийняли з теплими обіймами до Республіки,та надали громадянство.А далі життя почало налагоджуватись.Я вступив до армії,де служу до сих пір.
Теперь я хчу вступити до ордену джедаїв, щоб пізнати силу,допомагати Республікі більше ніж раніше, ну й звичайно стати зразковим джедаєм
Kol-yan
Интересная история _a1.gif Мне понравилась)
Но что же это такое? Некогда я слышал совсем другую историю! blink.gif
Я родився й живу на планеті Набу.Мене називають Kiyoshi Tamura, а для друзів я просто Tamura. Прилетів на Явін 4 щоб навчитися контролювати силу,стати джедаем,й захищати честь та орден джедаїв, а також допомагати всім хто потребує допомоги.Мої батьки дуже добрі люди і я успадкував у них це саме тому я хочу стати джедаєм
Не так давно ты это рассказывал, когда подавал документы на республиканское гражданство. Подскажи, чему нам верить?

Мде)) Не у что ли так сложно скоординировать свою заявку со своими же прошлыми заявками?)
-Tamura
Що ж...вимушений зізнатись що до свого місценародженя я вам збрехав...вибачаюсь.Я просто злякався, що через моє минуле я зможу покинуте це прекрасне місце.Як бачите в минулій заявці я вказав що мої батьки добрі.Я видав бажаєме за дійсне...Вибачте

ak.gif
Haydamaka
(Tamura @ 3.2.2009, 17:48) *
Теперь я хчу вступити до ордену джедаїв, щоб пізнати силу,допомагати Республікі більше ніж раніше, ну й звичайно стати зразковим джедаєм

Ти вже був в Ордені. Що зі своєї діяльності в якості джедая ти міг би навести як гідне уваги та гордості?
Що робило б тебе зразковим джедаєм?
-Tamura
0_о.Взагалі то я не був у ордені джедаїв.В той час коли я вступав одразу приймали до ордену, але по закону всесвітнього невезіння в самий останній день коли мене прийняли ,я сстав республіканцем.
Що до твого питання, зразковим джедаєм мене б робили лише мої вчинки(звичайно добрі вчинки)
Haydamaka
Точно, моя провина blush.gif . Забив голову сьогодні фігнею різною з самого ранку - ось і результат _a1.gif

Добре, тоді питання в принципі теж саме, але трохи перефразоване:
назви конкретні твої риси, конкретні дії, що б з тебе-громадянина робили б взірець у кандидати в джедаї _a1.gif .
Хочу почути не те що ти робитимеш і яким будеш, а те що ти зробив і яким був)

-Tamura
Нууу...я допомагав людям у різних ситуаціях.Взагалі то я завжди стараюсь допомогти людям.З моїх рис (ну взагалі так збоку себе судить дуже важко,й ИМХО неправильно але) головних я вважаю дисциліну.Звиайно я помилок в мене було чимало, але ж я вчусь на соїх помилках
Dagot
Ответь мне на вот такой вопрос:
Как ты думаешь,почему Джедаи не используют Саберы с красным кристаллом???
Это просто такая традиция,или в этом что то есть???

!
Попередження:
Ем.. Витяг з правил розділу:
"В розділі заявок суворо заборонено відписуватися стороннім гравцям. Лише автору заявки,членам Ради"
Так що отак=)
-Tamura
Як на мою думку, червоний колір більш такий різкий,я не знаю як на мене він виражає якісь різкі емоції(можливо зло).А синій колір він більш спокійний.В мене він ассоціюється з небом,а небо(образно)-це спокій,рівновага,добро тобто всі якості які повинен мат исправжній джедай
Haydamaka
Просто для чого я це все запитував.. Річ у тому, що із тобою я мало перетинався як на серверах, так і на форумі, і тому не маю про тебе цілісного уявлення.
Поясни, як ти ставишся до використання зброї (не сабера) та пушу на КС й КТФ?
-Tamura
На КС я майже не використовує.Так іноді мене пушнуть ,я пушну у віповідь, або ж кол треба захиститись.Зброю я теж не купую.А на КТФ я ніколи не грав)
Haydamaka
Я не запитував, як часто ти ці речі використовуєш) Питання стояло інакше
-Tamura
Дивлячись на те як часто я його використовую,можна зробити висновок як маю думку з цього приводу.А саме я ставлюсь до використання зброї та пушу негативно
Haydamaka
Чому?
-Tamura
Тому що це порушує мої моральні принципи
Haydamaka
Ну добре. От ти стоїш із супротивником сам на сам. Яка різниця, чи ти його переможеш завдяки влучному удару сабера, стявши голову негідника rolleyes.gif , чи штохнувши силою у прірву?
Або чим використання в бою бластера, замість того ж сабера, порушує моральні принципи? _a1.gif
-Tamura
Звичайно всьому э свої межі)Звичайно там з бластера постріляти то таке.Але якщо купити джетпак репитер і інше то звичайно це вже як мінімум нечесно
-Tamura
Я звичайно розумію витримка там терпіння,але ж заявку можуть закрити за неактивність...
Matador
Хорошо, Tamura, давай посмотрим на тебя на сервере. Когда ты сможешь зайти на Холи?
-Tamura
В принципі зараз можу.Й взагалі коли завгодно
Matador
Протестировал кандидата на сервере, и остался доволен. Меня приятно удивило, что Tamura дуалист, причем с неплохим потенциалом.
Ну а теперь, я повторю вопрос, заданный на сервере - процитируй, пожалуйста, кодекс Джедаев.
-Tamura
Нема ємоцій - є спокій
Нема невідання -є знання
Нема палкості -є безмежність
Нема хаосу -є гармонія
Нема смерті - є Велика сила
Matador
Очень хорошо. А теперь объясни, как ты понимаешь, скажем, второй пункт.
-Tamura
Я його розумію так, що невідання не може бути якщо будуть знання
Matador
Такой скупой ответ меня не устраивает. Хотелось бы увидеть ход твоих мыслей. Расскажи, какую роль играет знание в жизни джедая, где и как его можно получить?
-Tamura
Знання грають величезну роль в житті джедая та й в житті кожної людини.Хто не володіє знаннями той не може жити.Отримати їх можна де завгодно:Читаючи книжки,просто вивчаючи навколишнє середовище...я не знаю....адже як жити без знань?
Haydamaka
(Tamura @ 9.2.2009, 21:30) *
Хто не володіє знаннями той не може жити

Ну ситхи ж цьому уваги такої не приділяють, і живуть собі якось _a1.gif Думай ще _a1.gif
-Tamura
Ну так все одно ж елементарні знання у них є
-Tamura
Будуть ще якісь завдання?
Щодо попереднього в принципі думку я свою висловив,але якщо відповідь не влаштовує то в мене зустрічне запитання-довідка.Про які саме знання йдеться?
Matador
Да будут, просто члены совета, видимо, немного заняты. Той ответ слишком общий, а нам, я повторюсь, хотелось бы видеть ход твоих мыслей. Ну ладно, если мудрость так важна для джедая, то почему знаменитый мудрец - мастер Йода, вёл себя так, хм..., неадекватно и дурачился перед Люком Скайвокером на Дагоба?
-Tamura
Я не так сильно знайомий зі світом ЗВ,але все ж таки Йода взагалі був відомий своїми жартами навіть у раді...може це була якась його пеевірка,а може через те що він довгий час був один у вигнанні
Haydamaka
Останні відповіді не дуже подобаються. Поверхневі вони. Дивись глибше _a1.gif
(Tamura @ 15.2.2009, 10:16) *
може це була якась його пеевірка

Що міг Йода цим перевірити?

-Tamura
Витримку? huh.gif
Йода взагалі намагався тренувати в усіх своїх учнях це почуття, щоб утриматись від темної сторони сили.
Matador
Безусловно, на Дагоба, среди прочего, Люк учился и выдержке, но в этом случае я хочу услышать другой ответ. Подумай, ведь Скайвокер был последней надеждой джедаев, ему предстояло вобрать в себя всю доступную мудрость, что бы после восстановить орден. Что же Йода хотел показать ему?
-Tamura
Хто є справжнім ворогом ?(я заплутався)
Matador
Причем тут враги? Мы же вроде говорим о знании и о способах его получения. Думай дальше.
-Tamura
Я цілковито заплутався ще раз питання якщо можна wacko.gif
Matador
Вопрос не так уж и сложен... Что хотел показать мудрый Йода своим, казалось бы, глупым поведением, во время обучения Люка на Дагоба. А тема нашего разговора - знания и способы их получения.
-Tamura
Дайте мені ще 1 день щоб я точно міг підготувати відповідь
-Tamura
Пробачте за те, що я був так довго відсутній
Отже знання- це сила,і Йода показав це вітягнувши корабель з болота. Напевно він хотів показати Люку, щоб отримати знання потрібно терпіння...(с приводу його поведінки тут я нічого не можу сказати т.к як не бачив цього епізоду зоряних війн і не можу сказати конкретно що саме хотів Йода.)
Haydamaka
Ти ще активний?)
(до членів Ради теж саме запитання _a1.gif )

На питання Матадора можна відповісти було дууже багато) І те що ти сказав - це лише одна з багатьох сторін відповіді.
Взагалі, загальне враження від твоїх відповідей - далеко не найкраще. Вони стислі, поверхневі, неповні. Над чим працювати є _a1.gif .
Але все рівно я ЗА. Бо стараєшся, та й, за свідченням Матадора, непоганий дуаліст. Побільше б активності тобі (власне, як і багатьом з нас ninja.gif ), і буде досить непоганий джедай. Про кодекс тільки не забувай.
-Tamura
Так я в останні дні мав чимало справ тому був трохи неактивний(
-Tamura
Отже панове.Чекаю на ваші питання/завдання
Haydamaka
Ну ладно, якби магістри хотіли б щось додати, вони б це зробили - часу було достатньо.
Прийнятий, вітаю).
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.