Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Valtar
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > > Republic - 04.2017 > Получение гражданства Республики
1, 2
Valtar
Я ознайомився з правилами поведінки на ігрових серверах та Правилами Республіки та Імперії і Конституціею Республіки.

Мене звати Вальтар я родом з жаркої планети Татуїн.Мій батько звичайний торгівець дроїдами та запчастинами у місті Анкорхед.Мені дуже пдобаеться досліджувати Татуїн.Одного разу обслідуючи Дюнне море я натрапив на печеру, оглянувши її я зрозумів що тут колись жила людина.Порпаючись у речах я знайшов голодиск, на ньому була детальна інформація про джедаїв.У цій печері скрізь мене наче проходила якась енергія, напевне це була сила, на голодиску був запис в якому казалося,що тут жив Обі-Ван Кенобі.На наступний день я твердо вирішив летіти на Корусант, щоб стати громодянином Республіки, наперекір всім вмовлянням батьків і сестри.Прилитівши на Корускант я подав заявку на вступ у Республіку,але в мене нічого не вийшло,я подав заявку другий раз і знову нічого не вийшло.У мене почалися проблеми закінчувалися гроші які я взяв на Татуїні,виникли проблеми з житлом я вже збирався повертатися до дому коли зустрів хлопця якого я декілька разів бачив у Анкорхеді і який вже вступив у Республіку.Його звали Shtaket він допоміг мені з житлом та позичив трохи грошей.Мені здавалося що все пішло як треба і раптом почався гіперпросторовий кризис під час нього мене приютили республіканці на планеті Мандалорія.Саме через те що я зрозумів які республіканці гарні люди я вирішив подавати заявку на вступ у Республіку втретє.Я зроблю все що в моїх силах аби вступити в Республіку.
Kinder
Ну что ж проверим твои знание по Звездным Войнам:в каком эпизоде Скайвокер и Падме сыграли свадьбу? biggrin.gif
Valtar
В кінці другого епізоду.Вони провели її таємно,крім них на весіллі були присутні R2-D2,C-3PIO і дроїд який їх одружував.
Kinder
Кто с Ордена знал что они любили друг друга?
Nikooz
Ну за все время я видел его только с лучшей стороны...

Адекватен, чено ведет бой(ну покрайней мере со мной...) или ищит мирные пути...(пару раз на ффа).

Что ж... скажи ка дядя, ведь не даром... мне, что больше всего тебя привлекает в Республике ? А что отталкивает(только чесно_a1.gif)?
Попытайся чуть-чуть сравнить Республику и Мандалориан.
Valtar
Kenderos це був Обі-Ван Кенобі.

Nikooz більше всього мені подобається чесність і відданість громодян,а відлякує можливо те,що це розвинена держава і в ній легко "заблукати".Але наспраді все в моїх руках.

І республіканці,і мандалорці віддані своїй країні та ладні віддати життя за неї,що вони й робили багато років.
Kinder
Все правильно, молодец....Я ЗА!
Nikooz
Скажи, как ты думаешь, что надо сделать, чтобы небыло "второго Палпатина" ?
Valtar
Nikooz треба позбавитись від корупції в сенаті і більш уважно слідкувати за кандидатами в канцлери.А взагалі треба більше слідкувати з подіями,щоб потім не дізнаватися,що вже 10 років робиться армія клонів яка потім вбиває джедаїв.
Nikooz
А как
позбавитись від корупції в сенаті

?

Как
більше слідкувати з подіями

Если события скрывают ?

Valtar
Nikozz можливо треба більш слідкувати за сенаторами.

Треба на кожній планеті мати посольство Республіки і,щоб всі справи які її стосуються обговорювалися в ньому.
-Light
Коротко охарактеризуй каждый клан НГ.
Никоз, ты о Сенате по ЗВ, или о нашенском? _a1.gif
Valtar
Республіка:один з наймогутніших кланів воює з Імпрією;
Імперія:один з наймогутніших кланів воює з Республікою;
Мандалори:дружній клан непогано організований;
Star Anarchy:один з найменших кланів;
Outcast:як на мене третій по силі;
Undercovered Brotherhood:дружній клан середнячок;
Order of Anfor:середнячок нічого не можу сказати;
Star Group:як на мене четвертий по силі.
-Light
Ну я не про розклад сил питав, але добре.
Зараз у сенаті постало питання про те, чи потрібен Республіці канцлер. Як вважаєш ти? І чому саме так?
Stanley
Стэна не обрадовала встреча с кандидатом Вальтаром.

Нет!Не могу быть За и Воздержаться я не могу...

Не так давно бывал на заданиях(на Татуине),которые из-за тебя я провалил,а также из-за тебя я дважды был в бакта камере,поскольку ты меня атаковал безо всяких причин.
Мой голос очевиден.
Только не беспреды в РепабликЕ!!!
Khan Jsi
Довольно странно что стэн против однако в то время как была потеряна связь с галактикой (UA не работало) Вальт посетил прибежище республиканцев в лагере у реки... "Игрок кажется вполне адекватным" - подумал Кхан.

Ну ладно ты выбираешь путь джедая или желаешь присоединится к армии REP ?
Daiver
Valtar, скоординируй свои действия с кандидатом в Республику по имени Ramul.
Отправляйтесь на планету Орд Мантелл. Там есть водопад. Посидите под ним и помедитируйте. Когда вернетесь, каждый в своей заявке расскажет что он осознал во время медитации. С тебя скрин того, как Ramul медитирует под водопадом.
Soer
расскажи мне по больше про оружие имперских клонов.
штучки такие металические в руках они держат и пиф-паф из них
Nikooz
На татуине был замечен злоумышленник Граф Дракула, который возглавил атаку на Республиканские войска - аррестуй еге.
Daiver
Заявку Рамула закрыли, но ты все же постарайся выполнить мое задание и договорись с ним. Если он не захочет учавствовать в задании сообщиш мне.
Valtar
Light мені здаеться,що потрібен бо має бути людина яка все організує.

Stenlеy це твоє рішення,я прийму його яким би воно не було.

Khan Jsi мені мабуть ближчий шлях джедая.Армія це альтернативний варіант.(якщо з першим не вийде)

Soer імперських тобто штурмовиків.

Nikooz тобто вбити і заскрінити.
Khan Jsi
Что бы попасть в орден тебе нужно быть гражданином РЕП 2 месяца... Армия тоже требует умения, так что плз избавь от фразы альтернативный вариант. Ответь еще раз и только точно!
Soer
Тобто да
Valtar
Khan Jsi якщо так то в армію.І було б не погано вступити в якийсь сквад.
-Apollo
Valtar скажи, якою зброєю ти вправніше за все орудуєш ?
Чи здатен ти виконувати наказ командира, навіть якщо це ставить під загрозу життя тебе і твоїх братів по зброї без видимої тобі причини ?
Khan Jsi
Ок в армию значит. Тогда расскажи мне что такое Y-wing
Valtar
У имперців були такі види зброї:
Бластерна гвинтівка Е-11 виготовляласяна на заводах BlasTech.Через великий спрос BlasTech видав ліцензію на виготовлення SoroSuub та Merr-Sonn.Проект базувався на серії бластерных гвинтівок, карабінів и пістолетів DC-15,які використовувались Республіканськими військами клонів. Базова модель E-11 має 438 мм в довжину (с прибранним прикладом) и важить 2,6 кг.Плазмового газового картриджа вистачає на 500 пострилів.Иснують різні модифікації такі як Е-11b,карабін Е-11 та вкорочені версії Е-11А і Е-11А1.
Далі буде..

Apollo я здатен.

Khan Jsi Y-Wing-и діяли як винищувачі-бомбардувальники і лише як бомбардувальники під прикриттям маневреніших Z-95 або X-wing.Y-wing, як і X-wing були наймасовішими винищувачами Альянсу і Нової Республіки.У кабіні, окрім самого пілота, знаходиться система життєзабезпечення, астродроїд, система наведення, система кліматичного контролю і контролю охолоджування.Може подорожувати в гіперпросторі,а також має генератор захисного поля і систему катапультування.Є така модифікації як Y-Wing BTL-A4 "LongProbe".
-Apollo
Все так однозначно ?
Якщо командира "контузило" і він віддав наказ всьому відділеню кинутися у центр битви під зливу бластерного вогню. Зрозуміло, що пунку назначення всі не дістануться. В цьому випадку ти теж вважаєш, що накази не обговорюються ?
Khan Jsi
Ок теперь проверка на копи паст ...

Как ты думаешь какой корабль эффективнее A-wing или Y-wing ?
Valtar
Soer
Важка бластерна гвинтівка DLT-19
Її використовували у елітних піхотних підрозділах Імперії.Має газовий магазин який дає можливість робити 5 пострілів,дальність яких 800 метрів.Має систему охолоджування.
Далі буде...

Apollo для початку я викликав би медиків,потім пішов до найбдижчого командира і обговорив наказ.Якщо поряд нікого не має я б порадився з іншими хлопцями і пішов би виконувати наказ з тими хто погодився.

Khan Jsi їх не можна порівнювати вони зовсім різних типів винищувач-перехоплювач та винищувач-бомбардувалбник.A-wing більш швидкий і маневрений проте їм важче керувати бо у нього дуже чутливе керуввання і нема астродроїда,тому за всіми системами доводиться слідкувати самостійно.
Y-wing менш швидкий і маневрений,проте у нього є астродроїд і у деяких модифікаціях можна посадити другого пілота.
Я літаю на A-wing-утому,що він більш швидкий.

Soer
Бластерний пістолет DH-17
Він був на озброєнні у Імперського флоту.Радіус дії 30м дальність 120м.Якщо його встановити на оглушаючий режим,він зможе оглушити людину на 10хв.Його можна модифікувати для ведення автоматичного вогню,але так він розрядиться за 20с.Газова камера озрахована на 500 пострілів,а блок живлення на 100.Досвідчений солдат може замінити блок за 5с,а підзарядити розрядившийся можна біля генератора за 15хв.
Далі буде...

Soer
Важкий бластерний пістолет DL-44.Використовуввався імперцями,але вони від нього потім відмовились через те,що він пробивав броню штурмовиків.Досить малий,важить 1,3кг.Середня дальність 25м,а максимальна 50.Поьребує багато енергії блок живлення розряджається після 25 пострілів.Рукоять вібрує коли енергії залишається на 5 пострілів.Гарне місцезнаходження батареї живлиння дозволяє швидко її міняти.Солдати які йдуть з ним у бій беруть не менше десяти батарей.
Сподіваюсь цього вистачить.
Khan Jsi
Ты сказал именно то что я хотел услышать! Ты действительно прав. Нельзя сравнивать эти 2 аппарата так как они разного класса.

Итак на мой вопрос ты добросовестно ответил и по мне ты вполне адекватен и станешь хорошим гражданином.
Я ---> ЗА
-Apollo
Дивна відповідь, хоча у ній лунає велика покірність та відданість справі.
Це дійсно "+" для соладата Республіки! Я ЗА !
Soer
Молодец! Хороший ответ, обдуманый, написаный от руки, вообщем я За. Нам нужны добросовестные люди.
Stanley
Stenly це твоє рішення,я прийму його яким би воно не було.

Вальтар,невже ти не хочеш зробити щось для того,щоб я змінив свій голос? huh.gif
Хіба-що ти хочеш продовжувати те,що робив...і не визнаєш,що був не правий,коли атакував не ворожу до тебе особу... closedeyes.gif

P.S.Ще є прохання писати моє ім'я на англійській мові правильно.
----------------------------------------------------
Кандидат визнав свою помилку...я дуже радий,Вальтаре!ЗА! handshake.gif
-Electro Dance
Я Против!Сегодня этот человек 2 раза убил меня в спину!
Alphax Kenobi
Уважаемый Electro Dance, вы уверены что это был этот человек? Дело в том что его можно спутать с Volter'ом. Вот этот дейсвительно неподобающе себя вёл.
Khan Jsi
Кеноби прав ... Electro я думаю тебе стоит лично встретиться с кандидатом и пообщаться ты мог ошибиться...
-Electro Dance
Игрок извенился...буду следить за его повидением на форуме пока Воздержусь.
Nikooz
Кхм... Граф Дракула все еще на свободе. Будь добр - займись этим.
Valtar
Nikooz я над цим працюю.
Nikooz
Хорошо.

П.С. Если он покинул Татуин, то тебе вовсе ненужно дожидаться следующего его прибытия - проследуй за ним.
Daiver
Valtar, меня интересует пытался ли ты вообще связатся с сотоварищем?
Я понимаю, что на данное время сервера нестабильны, но ты хоть что-то делал, или ты решил что можеш меня ролигнорировать?
Valtar
Я зв"язався з ним і ми домовились про зустріч,але в той день щось сталося з серверами і ми не змогли зустрітися.Я відправив повідомлення про перенесення зустрічі,але він не відповів.
Daiver
Окей. Я понимаю, что сейчас мое задание невыполнимо, по известным причинам.
Но теперь я знаю, что ты собирался и начал его выполнять.
Ну... твои ответы и целеустремленность мне нравятся, а когда отремонтируют выходы в гиперпространство неизвестно, так что я голосую ЗА.
Думаю в следующий раз, встретимся с тобой на Орд Мантеле, чтобы помедитировать вместе handshake.gif
Valtar
Nikooz я не можу знайти Графа Дракулу на серверах.Його активність впала до одного.Я навіть викликав його на дуель,але він не відповідає.Я ще спробую його пошукати,тим паче треба,щоб заявку не закрили через неактивність.
Nikooz
Может он улетел куда-то... Не стоит больше его трогать, может он обдумывает свои прошлые погрешности _a1.gif

Основываясь на ответах голосую ЗА
Valtar
Не вважайте за нетерплячість,але всі завдання я виконав.Може хтось ще щось запитає.
-Chewbatya
Ну что же... Сам попросил. _a1.gif
Иногда вуки, этот странный зверек, смотрит на цифру "2", а говорит "десять"...
Когда это может произойти?
Valtar
Я знаю,що 2 в десятичній системі це 10 в двоічній.
-Chewbatya
Вуки умеет считать до двенадцати и не знает таких слов, как "системы"... biggrin.gif
Т.е. - нет, не этот случай.
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.