Я ознайомився з правилами поведінки на ігрових серверах та Правилами Республіки та Імперії і Конституцією Республіки!
Мені було 19, я спокійно жив на Татуіні, в сім’ї фермерів, одного разу якимось чином кухоль з водою до якого я тягнув руку відлетів від мене на 4 метри.... Через 3и дні до нас прилетів дивний чоловік у чорному халаті назвався він Дойдером, попросив перебути у нас деякий час доки полагодить свій корабель... Ми радо прийняли гостя, він прожив з нами зо два дні, у вільний від ремонту час навіть допомагав нам у збираннях врожаю... На 3ій день він підійшов до мене поки я зашивав свою куртку, і сказав що він знає про випадок з кухлем, і те що я не такий як мої батьки, зі мною сила! Та запросив мене в учні, та приєднатися до Імперії а Всемогутнього Лорда Сітха! Я здивувався, але зрозумів, якщо в мене навіть і та "сила то вона не має служити злу, та відмовив йому... На слідкуючий день Дойдер підійшов до мене, щоб запитати чи не змінив я свою думку, після моєї відмови вдруге він дістав лазерний меч і зі словами "Якщо не в Імперію, то тобі не жити"..... Але в цей час розлунався гучній "БАМ" не наче ось велике впало.... В будинок ввірвався якийсь чоловік в білій одежі... Я подивився на нього и подумав "Невже це він...", так це був мій друг дитинства Kiobe, невже він так змінився... Він врятував мене від лиходія вбивши його в ім’я Республіки, після цього розповів мені свою історію(а не бачились ми вже багато років) Про його шлях джедая, та прожиття в Республіці...
Я хочу поповнити ряди захисту людського, не лише заради захисту рідних а й всіх не справедливо ображених... Справедливість повинна мати місце в цьому світі-Це мій шлях сили!
закрито 
Так то краще)) Як я зрозумів, ти товаришуєш з Кіобі?)))
Ану розкажи якусь його Таємницю..))
Ах да... Що таке "Троїстий Союз"?

! |
| Попередження: Приїхали О_о Правила обговорення заявок перечитай, зокрема про нерольові квести). І до завтра щоб мені в ПМ надіслав реферат на тему "Циклічна система змащування в механічному обладнанні заводів чорної металургії" - це покаже, який з тебе республіканець)) |
Військовий блок Німеччини, Австро-Угорщини і Італії....(1879р)
! |
| Попередження: Значить так) Ніколи не видаляй попередження модератора. Навіть якщо він "клан-модератор") |
ок сор=)
Проходил мимо Киоби, и сказал:
Голосую за так как мой друг, человек не плохой. Но будет ли он в Республике зависит от вас и от него 
.
Так же быстро и убежал.
Ralf підходив до паспортного столу
Республіки, коли здивовано помітив, як з надзвичайної швидкістю звідти
драпав виходив
Kiobe.
Зайшовши всередину і прочитавши його інформацію,
Ralf запитав Moos'ю: що означає для тебе поняття
"дружба", і чим ти
готовий пожертвувати заради друга, а чим -
ні?
Ответ к вопросу етот риторичен, и думать можно без конца, чего дествительно не жако дак ето денег ето, да и много чего еще, если в беде друг будет, пожертвую чем смогу в помоще...
І чим "ні" не знаю...
Офтоп Знаю я правила, але для різноманітності треба щось таке)) \Офтоп
Moosya, що таке Е-11 :? Кажуть прикольна річ...
І якщо вже на те діло пішло, принеси мені три Скріна з тим, як ти вправно володієш цим Е-11 на далекій планеті ХОТ.
Буду чекати)
Первое твоё задание, Аватар на тему Республики!
Бластер гвинтівка Е-11 - стандартна зброя імперіанських штурмовикуів, легка, потужна, та проста у застосуванні.
1. Відповідь - так собі.
(Moosya @ 29.1.2009, 18:57)

І чим "ні" не знаю...
2. А ти напружся і подумай
хм.... своэю точкою зору....
Такс молодец...мучать не буду я тебя, так-как чувствую в тебе определенную силу ИМХО
Так что я ЗА!
Що таке четвертний союз? 
Що таке битва на Явіні і чому вона стала такою відомою?
Khan Jsi
30.1.2009, 16:45
Хороший и достойный боец, играл с ним не раз (на кс экстрим). Даже при превосходящих силах дрался достойно(не добивал на земле, не делал пинков, и не юзал пуш!)
Я--> ЗА
Битва на Явіні- це одна з найголовніших виграних повстанцями битв, в якій була знищенна Люком Зірка Смерті.....
Росскажи мені про Зірку Смерті, що вона собою являє
Зірка Смерті- це бойовий космічнмий корабель Імперії, оснащений над могутнім лазером здатним знищувати цілі планети(зокрема мирну планету Альдераан), екіпаж її перевищував мільйон людей...
Являла собою кулю діаметром в 160 км, з "вухом" в північному півколі(основний націлюючий диск).
(Moosya @ 30.1.2009, 15:50)

хм.... своэю точкою зору....
хм... поясни, будь ласка, повніше
Я не пожертвував би так би мовити своїм світ оглядом своїм вибором шляху у житті...
В зал вошол человек в плаще (Vortex) и произнес:
-Ты достойный воин,но я хочу узнать твой характер задав тебе вопрос!
Тебя выбрал хороший перспективный тренер,вы друг другу довереля одним словом почти отец и сын.Спустя некоторое время ты обучился обладать силой,владеть сабером и т.д.
Но в скорее ты узнаеш что етот человек очень злой бездушный ситх и через него проходят важные дела (между Республикой и Империи),он вскрывался от джедаев которые искали его много лет.
Твоей целью есть поступление в ряды Республики...
Какие будут твои действие?
P.s Любой ответ будет интересен!
Вибираючи свій шлях у житті ти будеш відштовхуватися від того що правильно, чі від того що легше ?
Можно вопрос перед ответом????
ЗЫ: Ккого рода важные дела между Республикой и Империей???? 0_0
//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
Якщо йа правильно розумію "відштовхуватись"(йа не використвоую цей вираз) то буду відштовхуватись від того що вважатиму правильнішим і ближчим до мого шляху сили(описано в 1му пості).
Расскажи про "звезду смерти". Какой ущерб она нанесла галактике, как дольго её юзали, кто придумал эту идею со звездой?
Он передавал всю информацию об положение Республики как в сенате так и в армии...
Vortex, я спробував би знешкодити його(перемогти та зв'язати), дізнатись причину зради, та не зважаючи на відповідь віддав би під суд раді джедаїв...
Що ж.. на моє питання відповів тому я за
Як ти вважаєш, чи потрібна була штормтруперам броня? Її ж легко пробивав бластерний постріл... У повстанців була броня ? Вони були бідні чи відважні, якщо не носили її ?
На Татуине уже довольно долго припаркован грузовой корабль. Узнай все о нем. И постарайся разузнать причину столь длительного простоя.
Soer, Боевая косимческая станция Империи,идея создания Звезды Смерти была развита Джеонозианцами;160 км в диаметре, свыше 1 000 000 человек команды + 400 000 обслуж. дроидов. В качестве испытаний:
1го. Был уничтожен Деспайр;
2го. Был уничтожен Альдераан.
//////////офтоп///////////
Извините буду заходить не так часто как хотелось бы, робота....
//////////////////////////
но ето временно...
-Chewbatya
10.2.2009, 17:29
Работа - уважительная причина, но Nikooz и Apollo ждут ответа. И еще:
Твоей целью есть поступление в ряды Республики... Какие будут твои действие?
Apollo, штормтруперам броня була потрібна для зменшення урону пошкоджень, бо таку рене лехше вилікувати! Важжаю що відважні(ну що правда багатими їх теж не назвеш) броня їм скоріш заважала б.
Я по твоим словам нашел корабль
але там нікого не було, на мої стуки, та галасливі прозьби вийти так ніхто і не показався...Хм....подумав я та вирішив залишитись спостерігати
в такому положенні я знаходився біля 6и годин... Вирішивши зайти пізніше я пішов питатия в населення і дінався що торговець(він же власник корабля) програв його вже як з тиждень, а новий власник не знає що з ним робити.... Каже нікуди його мені діти, також давав слово, що на протязі трьох днів прибуде людина котра хоче його купити, і десь на 4ий день його вже не буде.
Отлично, наконец проблему решили.
Голосую
ЗА
Вроде старается выполнить поставленые задачи. Да и никакого неготива я не вижу.
^
|
Аргументы.
Відповідями твоїми задоволений я ) Хай щастить у Республіці!
За!
Вибачайте за оффтоп, але поки в мене зьявилося трохи більше вільного часу...ну...продовжимо мою заявку...
ЗІ: Особливо буду радий посту: "Мої поздоровлення тебе прийнято"
-Chewbatya
13.2.2009, 11:20
Вот тебе один из вукиных "маразмусов":
Moosya, если задание, которое ты выполнил перед тем, как ты выполнил это, было труднее, чем задание, которое ты выполнил после того, как ты выполнил задание, которое ты выполнил перед тем, как ты выполнил это, то было ли задание, которое ты выполнил перед тем, как выполнил это, труднее, чем это?
П.С. Ответ принимается один раз, без исправлений и вариантов. i |
| Сповіщення: Неужели я так испугал своим вопросом? Или ты передумал? |
Нет, начатое до конца доведенно должно быть, и до окончательного решения я не отступлю....
Нет оно было довольно простым...
ЗЫ: Я в правельности ответа усомнен, и буду с нетерпением ждать исправление, либо похвалу моему ответу...
-Chewbatya
18.2.2009, 14:06
"Если задание, которое ты выполнил перед тем, как ты выполнил это, было труднее, .............., то было ли задание, которое ты выполнил перед тем, как выполнил это, труднее, чем это?"
А так?

В сокращенном варианте.....
Очень неплохой кандидат. Без негатива, старательный, да к тому же друг Киобе.
нравятся ответы и выполненные квесты. За
Chewbatya, ну в принцыпе остается та же мысль что и из длинного варианта=) что повторяется задание перед "етим" =)
ЗЫ: фраза "ето+..." убивала XD
Вернувшийся из дальних странствий дедушка

, долго присматривался к кандидату и к движениям
Силы в Нем. я
ЗА - без вопросов и заданий
-Chewbatya
19.2.2009, 14:50
Мої поздоровлення!
Прийнят!
Нормальный подарок к Дню Рождения?