Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Schikamaru
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > > Republic - 04.2017 > Получение гражданства Республики
-Schikamaru
Я ознайомився з правилами поведінки на ігрових серверах та Правилами Республіки та Імперії і Конституцією Республіки.
Мене звати Schikamaru.Я із планети Татуин.Я бачив як Республика рятувала багатьох людей від сітхів.І я хочу стати так як ви такими героями як ви!
Це не перша причина чому я хочу вступити в Республіку.Вони знишили мій дім та моїх батьків.Сітхи сміялися з мене і казали шо я ніколи не стану справнім як Республика і я це маю доказати шо я справжній Республиканець.
Stanley
Сітхи сміялися з мене і казали шо я ніколи не стану справнім як Республика і я це маю доказати шо я справжній Республиканець.

Ти хочеш довести СИТХАМ,що ти спжавжній РеспубліканецЬ??? huh.gif blink.gif
-Schikamaru
усі у місті знали що я мрію стати Республиканцем навіть Сітхи! _a2.gif
Kinder
(Schikamaru @ 24.1.2009, 16:03) *

Я бачив як Республика рятувала багатьох людей від сітхів.

Наведи примеры?Кого ты видел из нас?Как кто кого спасал?
-Schikamaru
у нахому місті був один старий який не плаимв сітхам налоги.І в один день вони до нього прийшли ,але вони не знали шо біля дому Республика.Ситхи кинулися на старого а в цю мить вилетіла Республіка и врятувала його від Сітхів.Це правда я бачив на свої очі. biggrin.gif
Kinder
На какой планете это происходило?Откуда вылетела Республика? ai.gif
Что ты несещь?
-Schikamaru
Вибачте за це слово "вилитіла"Вона вибігла із старого погреба поблизі від дома старого.Це було на старій частині Татуину.
Kinder
blink.gif ладно...Убей таких Ситхов как: Saden,Mark Ragnos.
Stanley
Я Республика,я спасу тебя - сказала РеспубликА и спасла пожилого неплательщика налогов... biggrin.gif
-Schikamaru
Добре але пізніше. ak.gif
Kiobe
Видя открытую дверь Киоби зашел туда и видя кандидата и заявку которую он дал, джидай сказал:
Кхе… кхе… с твоих слов мне показалось что республика для тебя нечто целое. Или можно предположить что для тебя Ситх-и как куча хулиганов с палками но не к этому я клоню. Так вот коль ты действительно решил поступить в Республику вот тебе задание, узнай с какими государствами или кланами она в союзе\войне или в нейтралитете. Задания легкое, должен справится, жду ответа.
-Schikamaru
Друг Республiки:Brotherhood,Order of Anfor,Outcaust,Star Group,Mandalorias.
Ворог;Империя
Chensky
megalol.gif

ok ok

Тоді у тебе спецзавдання... Дізнайся всіх перебіжчиків із сторони Республіки на сторону Імперії та Ауткасту за останній місяць ninja.gif
І дай мені пояснення на ось ці слова:

Праця - також Віра.
-Schikamaru
Hit Man emperor.gif

Треба вiрити в те що робиш.Якщо не буде вiри, то нема сенсу робити роботу.
Haydamaka
Щось мені твої відповіді не дуже подобаються..

Чому Імперія з Республіою знаходяться у стані перманентної війни, чому їм ніколи (ну, майже ніколи) не вдавалося домовитися?
Kiobe
Киоби сидел на мягком кресле, и ждал ответа, дождавшись сказал:
Вот как… Ну что ж, тогда кем ты себя хочешь видеть если станешь гражданином?

-Schikamaru
Тому що вони хочуть щоб галактика була пiд контролем Iмперii.А Республика хоче шоб галактика була вiльною!

Я хочу стати джедаем-республiки!I звiльняти галактику вiд загарбникiв!
Haydamaka
Не спіши. Заспокойся і формулюй свої думки нормально)
Бо ти вже такого нагородив, що сміх та й годі)
Це не перша причина чому я хочу вступити в Республіку.Вони знишили мій дім та моїх батьків

Тобто Республіка знищила твій дім і батьків - і це друга причина, чому ти до неї хочеш вступити?))

Протягом доби (не спіши тільки) дай відповідь на поставлене мною вище >>>запитання<<<. Тільки дай відповідь не таку, яку ти дав ("Вони напали", "А республіка не хоче"), а виклади нормально сформульовану думку. Від цього залежитиме мій голос.
-Schikamaru
я мабуть пропустив Сiтхи спалили мiй дiм i вюила батькiв!
Nikooz
Какой путь ты собераешься выбрать, если попадешь в Республику ?
-Schikamaru
я оберу Джедая а бо якщо ти маэш на увазi Силу то Cвiтлу!
Kiobe
Хм… давай теперь отправимся на планету холи и там продолжим. Пускай боец я плохой, но как бы то не было хочу посмотреть на тебя.

-Schikamaru
як ви бажаете!
Nikooz
Понятно.

Ну что ж, посмотрим что напишет Киоби.

Когда вернетесь - ответь на вопрос:
В чем сила Джедая ?
Haydamaka
Та ну ні... Відповіді необмірковані, часто напівфлудні, малозмістовні. Про історію та коментарі до неї я просто мовчу. Я проти надання тобі громадянства.
-Light
Мені все таки цікаво, звідки вилізла Республіка? І нащо вона туди залазила?
-Schikamaru
Сила джедая в том що Джедай маэ цiль захищати галактику ще,тому що Джедай думаэ що робить а Сiтхи вони тiльки вбивають i все!
Kiobe
Страхуя Стряхивая снег с робы Киоби вернулся и говорит значит(_a1.gif):
Ну… сложно судить… я ведь бился с тобой не ради победы а смотрел как ты играешь и ставишься к противнику. Владения мечем нормальное, ну не отличное но все таки. Потом во время битвы ты меня сбивал с ног и когда я лежал намерено убивал, намерено потому что было не раз. В начале битвы делал легким стилем удар снизу вверх и отнимал половину здоровья. Я даже не знаю что и делать, сказал как есть как по мне тебе рановато вступать в республику. Не буду голосовать понаблюдаю за ответами твоими, да и голосами остальных республиканцев.
Nikooz
Учитывая заключение Киоби - Воздерживаюсь
-Schikamaru
Я думаю Республика не вилазила не звiдки.Республiка -це обэднання груп якi допомагають Галактицi шоб був Мир i спокiй.
-Light
Ну, все колись звідкись вилізло, питання тільки, звідки? ninja.gif

Об*єднання яких груп? Мир? Імперія теж прагне миру.
-Schikamaru
я хочу додати шо вбивати це не гуманно i я нiколи не буду намагатися добити чи вбити!

Iмперiя прагне не Миру а тiльки шоб вони володiли усiма планетами шоб Iмперiя була сама сильна i тiльки якийсь Сiтх пiдiйде до вас забере хату,грошi та сiмю!

Обеднання груп добрих людей якi вiдали усього себе Республiцi.Той хто маэ надiю,на те шо скоро Iмперii небуде i вс галактика знову стане чистою вiд Сiтхiв!
Stanley
я оберу Джедая а бо якщо ти маэш на увазi Силу то Cвiтлу!

Ти настільки впливовий,що тобі особисто дадуть в помічники,або в захисники ДжедаЯ? huh.gif (це твої слова,думай перед тим,як щось казати!!!)

За його словами вона ВилетілА! _a1.gif
Ну… сложно судить… я ведь бился с тобой не ради победы а смотрел как ты играешь и ставишься к противнику. Владения мечем нормальное, ну не отличное но все таки. Потом во время битвы ты меня сбивал с ног и когда я лежал намерено убивал, намерено потому что было не раз. В начале битвы делал легким стилем удар снизу вверх и отнимал половину здоровья. Я даже не знаю что и делать, сказал как есть как по мне тебе рановато вступать в республику. Не буду голосовать понаблюдаю за ответами твоими, да и голосами остальных республиканцев.

2Kiobe...после таких действий скорее всего нужно писать,что ты против...и не только писать,но и знать,что ты точно в этом уверен,ведь кандидат открыто показал,что он беспредельщик!Ничего не навязываю,это всего лишь предосторожность,чтобы небыло лиц из-за которых пропадёт доверие к РеспубликЕ!
Iмперiя прагне не Миру а тiльки шоб вони володiли усiма планетами шоб Iмперiя була сама сильна i тiльки якийсь Сiтх пiдiйде до вас забере хату,грошi та сiмю!

Імперія прагне миру,але...(тепер продовж,тільки щоб без "вильотів"ітд...)(і скажи якомога точніше,чи згоден ти з тим,що Імперія прагне миру,обов'язково поясни!)

Також є до тебе одне запитання...Чи будеш ти мститися за батьків,як тільки побачиш СитхА?
-Light
Короче досить. Проти, кандидат неадекватний.
Haydamaka
Кандидат, схоже, інтерес до заявки втратив.
За сукупністю сказаного республіканцями
Відмовлено
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.