Я ознайомився з правилами поведінки на ігрових серверах та Правилами Республіки та Імперії і Конституцією Республіки.
Привіт , мене звати Legato , народився я на планеты Марс , але з невідомих причин моя родина перебралася на планету Земля . Лише недавно я зрозумів , що в мене є сила на те що б стати одним із най видатніших Джедаїв в всій вселенній і тому я вибрав саме Республіку для моєї місії , ви мені сподобались тому що ви , спокійні , справедливі , та люди з чистою і вільною душею . Ще у вас неймовырний кодекс , буду з радістю виконувати ваші накази що до моєї діяльності в Республіці.
З повагою Legato
в мене є сила на те що б стати одним із най видатніших Джедаїв в всій вселенній
Джедаи не стремятся к власти...
Ну рас уж зашла тема - назови мне 5 великих джедаев.
Aligator
22.1.2009, 21:43
Знаю його вже досить давно . Так, я відчув в ньому силу ,велику силу . Він прагне навчатись і поки що в нього це не погано виходить ... Я буду його навчати . Це добра , вічлива людина яка я думаю принесе користь Республіці ...
Бла-бла-бла )) Ну всім ясно , що Я
За!
Вітаю у Республіці Друже
Знаю цього розбишаку давно

Він має гарне почуття гумору, вміє тримати меча, вічливо ставиться до опонентів, адекватний, хочу побачити його в рядах Республіки.
Якщо мій голос щось значить, тоді я скажу
ЗА
(Nikooz @ 22.1.2009, 21:37)

Джедаи не стремятся к власти...
Ну рас уж зашла тема - назови мне 5 великих джедаев.
Влада це не головне , а най головніше на мою думку це те щоб люди тебе знали , і пам"ятали все своє життя .
Великі джедаї : Люк Скайвокер, Мейс Вінду, Обі Ван-Кенобі, Магістр Йода, Квай-Гон Джинн.
Поменял свое мнение о игрокее, поиграли с ним, пообщались

нормальный парень, так что я ЗА
-Electro Dance
24.1.2009, 0:06
Много раз видел на сервере , неплохое владения Сабером , адеватный , добрый))).Вообщем я ЗА
Haydamaka
28.1.2009, 11:47
Чому всі республіканці байдики б"ють, і не надто спішать запитання давати кандидатам? Де активність?
Із твоєї історії можна зробити висновок, що всесвіт Зоряних війн як мінімум пройшов повз тебе, й не особливо зацікавивши. Це погано

Зоряні війні варті того щоб їх любити
Зараз в Республіці за наявності великої кількості активних людей, дуже мало ініціативних та працьовитих. Яке своє місце в діяльності Республіки ти бачиш?
В зоряні війни я закохався давно , тому и хочю вступити до вас .
Діяльність в Республіці навіть не знаю , але я б хотів відстоювати честь Республіки пліч-о-пліч з своїми друзями.
Haydamaka
28.1.2009, 12:57
Ну от подумай, а потім скажеш чим саме конкретно ти сможеш займатися
Я хотів би захищати громадян Республіки та підтримувати мир і спокій в всій Галактиці , навіть в най темніших місцях Вселенній пробивати краплину світла
Haydamaka
28.1.2009, 15:05
Добре. Зійдемо з іншого боку) От тебе прийняли до Республіки. Хочу почути твої наступні дії
(Відповіді типу "нести добро" та їм подібні не приймаються. Хочу конкретику почути від тебе

)
Якщо меня візмуть у Республіку , я буду покращувати свої здібності , томущо за Республіку грають справжні МУЖИКИ які знають як держать меч в руках. Тому буду покращувати свою тактику , щоб бути на одному рівні з вами
Тебе достается такое задание:
На плонете Хот был найден штаб... судя по всему там был погром... узнай причину.
(Legato @ 28.1.2009, 15:14)

за Республіку грають справжні МУЖИКИ які знають як держать меч в руках
Бути справжнім "мужиком" - означає не тільки вміти махати мечем
Тому скажи мені, будь ласка, як риси повинен мати справжній
республіканець?
голосую за, так как считаю что он будет норм республиканцем. Ответы норм, короче все впоряде придраться не к чему.
Неплохой кандидат довольно адекватен и выдержан (правда немного неопытен) в бою!
Я --> 3a
Legato, ты наверняка знаеш, что означает твое имя в музыкальном искусстве. Расскажи
Haydamaka
6.2.2009, 21:33
Кандидат в заявці неактивний. Закрито.