"Я ознайомився з Кодексом джедаїв та зобов'язуюся неухильного його дотримуватися"
Я народився на планеті Татуін в сімї звічайного торговця.З дитинста мене шось тягнуло до пригод.Я дуже любив коли батько розповідал какзки про далекі планети,про воінів які невикористовували рушниці або пістолети,а вели бій на мечах зі світла.Ці історії захоплювали мене і я колись дуже хотів бобачити їх.У місті багато розповідали про тих воінів іх називали "Джедаями" казали вони могли без единого пострілу обезброіти супротивника.Одногоразу мій батько полетів до Набу у нього були якісь справи там.І коли ми прилетіли віндозволив мені погуляти по місту іна одній з вулиць я побачив дивних людей вони чимось відрізнялись від інших але чи я спочатку незрозумів.Згодом я дізнався то були Джедаї.Згодом я бобачи одного і внас у дома він був дуже приязним янавіть подружівся з ним він какзав чо в мені шось е від Джедаів іколи я виросту я обовязково повинен спробувати вступити до ордену Джедаїв.І от настав тот час коли мені виповнилось 19 років,мені розповілі де я можу знайти орден джедаїв.Прослуживши в Армії республіки я навчився стриманості так навчився прийомам з сабером і захотів вступити в ряди джедаїв.І от я стою перед вами і чекаю вашого рішення.