Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Bolo
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > > Republic - 04.2017 > Получение гражданства Республики
Unsafe
Я ознайомився з правилами поведінки на ігрових серверах та Правилами Республіки та Імперії і Конституцією Республіки.

Влетівши у простори Корусанта визираючи через вікно громадянського шатла Боло трохи нервував, оскільки знав що для того щоб отримати громадянство Республіки ледь не найважче з усіх країн галактики. Але він намагався тримати себе в руках і з часом заспокоївся. Вийшовши з шатлу він нечекаючи нісекуди пішов вулицями до регістратури. Поки йшов у нього ні на секунду не вилітали з голови думки про Імперію. Про те що він робив, він не міг так просто цього собі пробачити.... але найкращий лікар - час, і він сподівався що з часом ці думки покунуть його. Найважче було те що, яким чином довести республіканцям те шо він зрозумів свою провину і тепер за демократію. Але він був готовий до усього що його чекає. І ось ця будівля - регістратура. Зайшовши у приміщення він підійшов до столу де була табличка з надписом "Отримання громадянства". ВІн поклав документи та присів у залі. Через декілька десятків хвилин вийшов його знайомий, людина що зовсім нещодавно повернулася в республіку - Кендерос.
-Здоров будь, сказав громадянин..
-Привіт Кендеросе - нерішуче відповів той
-Що так невпевнено? Не снідав чи що?
-Та все в порядку, просто дещо хвилююся з того приводу що республіканці скажуть щодо мого тривалого перебування в Імперії, тим паче я був солдатом, вбивав, пролив багато крові.
-Але ж ти в Армію збираешся? Тут також кров..
-Звісно, але це не так, республіка діе не способами Імперії, не безглуздим кровопролитям
-Ну добре, на мою підтримку можеш розраховувати, і не хвилюйся.
Haydamaka
Я проти. Бо ще пару днів тому ти був в Імперії, і довіряти у зв"язку із цим тобі підстав поки що немає. А відсутність довіри є дуже істотним фактором.
-Light
щодо мого тривалого перебування в Імперії, тим паче я був солдатом, вбивав, пролив багато крові.

Сам і причину написав) Проти.
Daiver
(Bolo @ 20.1.2009, 21:56) *

-Звісно, але це не так, республіка діе не способами Імперії, не безглуздим кровопролитям

Знущаешся? huh.gif
скажу тобі те саме, що казав Кендеросу. Подивимося на твою терплячість.
А покищо - проти
-Mochalka
Боже мой))) бедный парень _a1.gif сразу все против, да против) но вообще у меня есть не хитрый совет _a1.gif ты закрой заявку, прояви себя на серверах там как-нить (ну, сам придумаешь) а вот только потооом подашь заявку снова. ad.gif

короче, по тупому написал blush2.gif _a1.gif не читайте _a1.gif
Unsafe
Закройте тему ,пожалуйста
Haydamaka
Відмовлено.
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.