Я ознайомився з Кодексом Джедаїв та зобов*язуюся неухильного його дотримуватися
Мені було 2 роки,тобі я зустрів 14 річного хлопчика,який почав Шлях Джедая.Ми з ним швидко знайшли спільну мову.Коли йому було 20 років,він був вбити Лордом Сітхів на завданні.Звісно мене це засмутило.Я хотів помсти,але знав що помста мені не допоможе.Щоб вгамувати себе,я вирішив теж почати шлях Джедая...Відправившись на Корусант я здобув право носити світловий меч та вивчати аспекти сили.Довний час я був в Ордені,з часом це для мене стало складно концентрувати свою думку.Я пішов у невелику подорож по галактиці.Потім знову повернувся.Але так і не зміг знайти спокою.
Я вирішив піти до Армії,я почав свій шлях солдата довлі успішно.Але мене завжди бентежила думка що я незакінчив шлях Джедая.В армії мені стало ще важче ніж в Ордені,я особливу роль не відігравав.Тому,я подумав,буде краще якщо я закінчу свій шлях вивченню Сили.Ось тепер чекаю відповіді від мудрої Ради,яку я знаю як свого вчителя.
Хочу вступити в Орден щоб закінчити той шлях,що я почав.Уславити Орден і допомогти у його розвитку...